Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #135 Dátum: 08 ápr 23, 22:48:00 » |
|
Hát a sanin vs sanin volt sztem a legjobb ott volt mind a 3 nagy lény na meg a saninok bár lehetett volna hoszabb is. A gamba olaja+katon kombó a legnagyobb ha nem oro ról +mandáról lenne szó akkor 100% os halál. Na jó még páran kibírnák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #136 Dátum: 08 ápr 23, 23:38:20 » |
|
Elnézést hogy közbeszólok csak mintha a Sasuke- Deidara kétszer lenne benne a szavazásba :'X ...
Javítva. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #137 Dátum: 08 ápr 24, 15:59:37 » |
|
jééé, itt még nem is voltam... Nekem a Sasori vs. Sakura és Chiyo harc tetszett nagyon. Jó volt látni, hogy Sakura milyen erős lett és sztem nagyon jól ki lett találva és meg lett csinálva. De a Shikamaru Hiddan csata is nagyon jó volt, főle a végén Shikamaru érzéstelen tekintete és dumája... yes! de tetszett még a Neji - Naruto is...
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #138 Dátum: 08 ápr 24, 20:04:26 » |
|
Moderátor:
"Neji vs Kidoumaru" hozzáadva a szabazáshoz. Köszönöm,javítottam is a voksom .Ténleg hatalmas harc volt,Kidoumarunak egy támadása se volt ok nélküli és felfedezte a vakpontot de Naji kicselezte és sikerült neki ami csak Choujinak rajta kívül:legyőzött egyedül egy Hang Ötösbe tartozó ninját(habár Choujinak talán még mindig több segítsége volt).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 08 ápr 24, 23:28:53 » |
|
Nekem a legjobban a Rock Lee Vs. Gaara tetszik (nagyon bejön nekem amikor Lee leveszi a súlyokat van ám bámulás)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ino11
Vendég
|
|
« Válasz #140 Dátum: 08 ápr 26, 10:56:32 » |
|
Naon szoros küzdelem volt amikor Lee és Gaara kerültek sorra, szinte azt hittem hogy döntetlen lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tora-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #141 Dátum: 08 ápr 27, 12:59:30 » |
|
Lee vs. Gaara Nem véletlenül mondták már többen is, hogy az egyik legjobb meccs a sorozatban. Ami engem megfogott benne, de nagyon, az, hogy a mozdulatoknak van súlya (hasonlóan, mint a Naruto-Sasuke csatában, amikor Naruto meggyomrozza Emo boy-t ), és az egész, úgy, ahogy van, szépen kivitelezett. (A Lee-féle flashbackek már csak hab a tortán. ) És különben is elfogult vagyok. Bár lehet, hogy azért vagyok elfogult, mert megfogott...
|
|
|
Naplózva
|
GIMP antitálentum
|
|
|
Ino11
Vendég
|
|
« Válasz #142 Dátum: 08 ápr 27, 19:34:24 » |
|
Ezek igazából nem is csaták hanem versenyek, de nekem Gai vs. Kakashi naon tetszik mert mindig bizonyítani akarnak egymásnak....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 08 ápr 29, 20:56:55 » |
|
HE??? Gai vs Kakashi??? Lemaradtam valamiről a legnagyobb összecsapásuk egy kő-papír-olló játék volt amiről tudok....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 08 ápr 29, 21:27:46 » |
|
Ezek igazából nem is csaták hanem versenyek, de nekem Gai vs. Kakashi naon tetszik mert mindig bizonyítani akarnak egymásnak.... Na én az aláhúzott résszel nem értenék eggyet... Gai részéről oké a bizonyítási vágy, de Kakashi szerimtem magsról tojik az egészre... Vagy csak direkt csinálja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #145 Dátum: 08 ápr 29, 21:34:06 » |
|
Vagy annyira unja az egészet, hogy az már abban az egy szem látható szemében is tükröződik...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #146 Dátum: 08 ápr 30, 20:11:09 » |
|
Szerintem Kakashi is egy olyan Sasuke féle tehát amíg ő a jobb addig nem érdekli
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 08 ápr 30, 21:57:23 » |
|
Hát ami azt illeti ha vesztésre áll az sem izgatja... Igaz a chunnin vizsga idején a stadionban számolgatta ő is a legyőzött ellenfeleket... De ki ne számolná?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #148 Dátum: 08 máj 01, 01:01:51 » |
|
Szerintem csak azért nem foglalkozik vele mert tudja hogy Gai agyvérzést kap az ilyenektől . És azért Kakashi meg Szászke közt van kis különbség jellemben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xellos
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Láncdohányos?!?
|
|
« Válasz #149 Dátum: 08 máj 01, 12:56:45 » |
|
sztem Kakashi csak teszi Gai alá a lovat hogy nem figyel rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|