Krieg
|
|
« Válasz #120 Dátum: 10 dec 15, 16:37:31 » |
|
Ezzel én is így vagyok, csak általában 10 óra játék után unom meg és utána hónapokig nem veszem elő. Ez főleg a CoD-ra igaz. Bár hozzá kell tenni, hogy én csak a single playert szoktam kiakasztani, ami meg ugye elég rövid, órák alatt teljesíthető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #121 Dátum: 10 dec 15, 17:46:38 » |
|
bár, lehet h azért játszok kevesebbet a god of war óta, mert az nem biztos, h 12 évesnek való xD bár, nem is érzem úgy, h azért, hanem azt nem tudtam "egyben lenyelni" hanem 1 idő után abba hagytam, és csak késöbb kezdtem el... azóta minden játékkal így vok most is játszottam a cod-dal, de meguntam... furcsa 1 dolog amúgy már vmi kínai templomnál járok márciusban, ott hagytam abba.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #122 Dátum: 10 dec 15, 21:51:52 » |
|
hi all valaki tudna nekem egy cod4 ez nem bannolt key-t adni ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoltgo
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #123 Dátum: 10 dec 15, 23:16:02 » |
|
valaki nem tudné megmondani hogy lehet e cod 2 multiplayeren játszani multi key nélkül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #124 Dátum: 10 dec 16, 00:28:04 » |
|
Én régen nagyon nagy cod2 kocka voltam, volt hogy heti 40-50 órát játszottam vele. Cod2-t meg játszhatod azzal a kulccsal (multi key ahogy írtad) is amivel feltelepítetted.Tedd fel az xfire nevű programot amivel szervereket kereshetsz és ki fog dobni egy csomót amihez nem kell eredeti játék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #125 Dátum: 10 dec 16, 01:32:51 » |
|
Hát, én is elég nagy Codos voltam. Volt hogy egy héten akár 50 óra játék is összejött. És az xfire profilom szerint összesen 391 órát játszottam azt hiszem. Kicsit sem vagyok kocka.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 16, 01:33:54 írta Dawe »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #127 Dátum: 10 dec 16, 12:47:55 » |
|
A saját teljesitményem sem rossz, de omg ez már hard kocka! Grat hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 10 dec 16, 13:31:08 » |
|
amúgy ps2-re melyik a legjobb call of duty? vagyis, saját véleményre gondolok nekem most a world at war van meg amúgy melyikkel lehet ketten is játszani? mert ezen nem naon találtam olyant... persze ps2-re gondolok, nem gépen, ahol többen is lehet multizni --- nah, tegnap este lejött, ki is írtam CD-re, csak közben meg néztem a dragon ball Z-t! mostanában nézem, h érthetőbbek legyenek a moviek, meg a DBGT t is akarom már nézni nah, szal lejött, most pedig kipróbálom. jah, egybként a 2. része jött le --- kipróbáltam, de rémes -.- nem céloz magától, és nem regenerálódok, meg teljesen rossz... bánom hogy elpocsékoltam rá 1 DVD-t
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 19, 10:03:25 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #129 Dátum: 10 dec 19, 18:08:01 » |
|
Én most a CoD5-öt tolom Xboxon jó kis game
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 10 dec 19, 19:44:18 » |
|
én asszem a cod waw-t végig tolom veterán szinten, aztán leálok a cod-dal :S aztán keresek vmi játékot magamnak karácsonyra, és letöltöm , és meglepem magamat vele
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 10 dec 19, 20:01:30 » |
|
... kipróbáltam, de rémes -.- nem céloz magától, és nem regenerálódok, meg teljesen rossz... bánom hogy elpocsékoltam rá 1 DVD-t
Azért rossz mert nem céloz magától és nem tölti vissza a hp-t? Amúgy cod3-mat nem ajánlom, mert az a legrosszabb rész az összes közül (2 óra alatt toltam ki). Én cod1 és uo-val játszok. A többi része nem jön be, még az 5 is jó csak nem fut gépemen (xbox-on pörgettem ki). Tibee nekem is kb 4000 óra kockulásom van már cod1-be (talán több ). X-fire csak 150 órát ír (2 hetet ment játék közbe), de az is csak war volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoltgo
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #132 Dátum: 10 dec 19, 23:24:34 » |
|
A Cod 4 hez milyen patch(patchek) kellenek hogy lehessen multizni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 10 dec 20, 13:05:37 » |
|
... kipróbáltam, de rémes -.- nem céloz magától, és nem regenerálódok, meg teljesen rossz... bánom hogy elpocsékoltam rá 1 DVD-t
Azért rossz mert nem céloz magától és nem tölti vissza a hp-t? Amúgy cod3-mat nem ajánlom, mert az a legrosszabb rész az összes közül (2 óra alatt toltam ki). is... letöltöttem angolba, erre francia a játék xD nincs benne gyakorlás, h rájöjjek mivel mit kell, hanem rögtön ott vok a terepen, igen, nincs ÉP regenerálódás, és nem céloz magától ráadásul észre vehetetlenek az ellenségek, és vhogy a grafika sem az igazi egyszerűen 10 percig játszottam, aztán abba hagytam örökre
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 10 dec 20, 14:56:45 » |
|
Mit vársz cod2-től, hogy cod5 szintjén legyen a grafika? Az meg, hogy nem céloz magától és nem tölti vissza a hp-t külön jó benne . Ráadásul az nem a játék hibája, hogy francia nyelvű (rosszat szedtél le). Meg minek a gyakorló? Ugyan azok a gombok, mint a többi cod-ba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|