Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #315 Dátum: 09 máj 12, 20:26:00 » |
|
Ne higgyetek Xeninek, ő inkább betegesen hülye, de azt a lehető legjobb értelemben műveli. xDD Am ha mindíg hazudsz akkor nem jól copyzod Kazét, mert ő mindig igazat mond.  egyébként csak szólok, hogy annyian leszünk a hídon mint az oroszok. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #316 Dátum: 09 máj 12, 20:27:46 » |
|
Oh engem ne keressen senki...én nem leszek a hídon mikro ők...engem max majd már padoknál kell keresni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #317 Dátum: 09 máj 12, 20:28:24 » |
|
o_o az jó lesz kezdek eltávolodni az előző ötletemtől én is a padoknál fogok füstölni meg röhögni a népen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #318 Dátum: 09 máj 12, 20:37:20 » |
|
Bwuhahhaaha xD Hazudnak >.> én nem szoktam hülyülni, én olyan komoly vagyok akárcsak Noémi faterom  XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #319 Dátum: 09 máj 12, 20:38:31 » |
|
de én azért komolyabb vok sokkal
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #320 Dátum: 09 máj 12, 20:41:17 » |
|
o_o még mindig félek tőletek (nah nem csak vicc volt)XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #321 Dátum: 09 máj 12, 20:43:32 » |
|
Deigen félj :F tőlünk félni kell, odajösz és szét tépünk >.> mi örültek vagyunk :-) Noe tecsak menjél sírni :"DD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #322 Dátum: 09 máj 12, 20:46:28 » |
|
hehe nem tudod te hogy én milyen őrült vagyok  de nem baj meg látjuk hogy mi lesz ebből az egészből 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #323 Dátum: 09 máj 12, 20:47:43 » |
|
majd xenon megfolytalak a könnyeimben ha megsiracc *kukuku*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #324 Dátum: 09 máj 12, 20:50:00 » |
|
Höh azokba az erjedt robbanó gránátalmás könnyekbe? :"DD hmmm nyami xD Nálam hülyébb nincsen ^_^ (Saphirát kivéve :F de egyszer legyőzlek, hallod? LEGYŐZLEK >.<)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 12, 20:50:41 írta xenon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #325 Dátum: 09 máj 12, 20:54:00 » |
|
Oh dorci mehetsz nyugodtan hozzájuk...kedvesek rendesek aranyosak  De Xenonnak ne adj cigit...köszike 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #326 Dátum: 09 máj 12, 20:54:34 » |
|
 ritám nyugi déltől estig vigyázok rá 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #327 Dátum: 09 máj 12, 20:58:06 » |
|
Hm majd berasztáztatom a hajam és azt mondom Hiei vagyok Déltől Ányá is vigyáz szal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #328 Dátum: 09 máj 12, 20:59:27 » |
|
Milyen déltől? én akkor még javában gazokat nézegetek... nem délbe kell kijönni...hanem a Délibe fiam...17:12-kor vagy 18:12-kor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #329 Dátum: 09 máj 12, 21:00:24 » |
|
nembaj fiam azért szeretünk  am magasság talán stimmelne is de belőled ugyis én csinállo tehenészlnyt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|