xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #330 Dátum: 09 máj 12, 21:01:19 » |
|
Mind1 az nekem xD :F noemi :FF
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
 |
« Válasz #331 Dátum: 09 máj 14, 14:15:29 » |
|
Egy kérdés : ha megvettem a jegyet akkor azzal tudok ki-be közlekedni a conról ? Szerk.: Köszi a választ 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 14, 14:20:27 írta Lady Gaga »
|
Naplózva
|
 ♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #332 Dátum: 09 máj 14, 14:18:02 » |
|
Ott a karszalag felveszed és ki be járkálhatsz csak felkell mutatni az őröknek ^__^
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #333 Dátum: 09 máj 14, 14:20:18 » |
|
Csak el ne veszítsd  Hmm... nincs is jobb mondjuk, mint karszalagban fürdenixD Bár a legviccesebb eset akkor is az volt, mikor egy bizonyos illetőnek becsípte a karján a szőrt... azon de jót nevettemxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #334 Dátum: 09 máj 14, 14:38:07 » |
|
Én azon nevettem jót amikor egy bizonyos illetőnek úgyraktam fel hogy elszorította az ütőerét xD De túlélte, elpusztíthatatlan  egyenlőre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #335 Dátum: 09 máj 14, 14:48:26 » |
|
Ezien Orv támadás szerű volt azellen a valaki ellen akire gondolok sensei? x"DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #336 Dátum: 09 máj 14, 14:49:58 » |
|
 most miért? ugykell azt csinálni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 14, 14:53:46 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #337 Dátum: 09 máj 14, 14:53:01 » |
|
orvtámadás? dehogy... megkért hogy tegyem fel neki csak épp nem számolt végtelen erőmmel x"DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #338 Dátum: 09 máj 14, 15:09:14 » |
|
HihetőxDD. Már akkor megakartál ölni engemxDD. Csak épp te nem számoltál korlátlan hatalmammalxDD. Gyenge vagy Seiri dono, sokat kell még fejlődnöd.xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #339 Dátum: 09 máj 14, 18:24:04 » |
|
Bár a legviccesebb eset akkor is az volt, mikor egy bizonyos illetőnek becsípte a karján a szőrt... azon de jót nevettemxD Hééé xDDD Az nem volt vicces xDD Tod mennyire fájt?! xDD Conjegy-gyanta xDD De most ez a veszély nem fenyeget 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #340 Dátum: 09 máj 14, 19:12:05 » |
|
Nekem vicces volt, nézd a jó oldalát, kaptál egy ingyen csuklógyantát  És kötelező lesz megkóstolni a kókuszgolyómat  Meg szombatra szénsavas kakaó is várható, ahogy megígértem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #341 Dátum: 09 máj 14, 19:23:20 » |
|
De jó hoyg én nem jelentkeztem főkóstolónak tüneményemnél 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #342 Dátum: 09 máj 14, 19:25:44 » |
|
Szegény Crispy xD remélem hogy azt Moonie elfelejtette mit mondtam tavaly xD Már félekXDD Con gyanta *_* kart legközelebb a lábadra tedd és akkor lesz ilyen csík
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #343 Dátum: 09 máj 14, 19:26:43 » |
|
Nóri szombaton nem lesz  nem kell sajnálni 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #344 Dátum: 09 máj 14, 19:27:39 » |
|
Moonie, hozz vasárnapra is, látni akarom Crispy képét amint megkóstolja xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|