Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #300 Dátum: 09 máj 12, 16:21:50 » |
|
conon lesz valami fórumos találkozó vagy valami?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #301 Dátum: 09 máj 12, 16:26:02 » |
|
igen pont erről beszéltem eddig xDD bár biztos vannak olyanok akik itteni forumosok.. voltak CON on de nem találkoztak a többiekkel... de álltalában a hídnál gyűlünk össze olyanok akik már ismerik egymást meg olyanok is akik nem..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #302 Dátum: 09 máj 12, 16:28:33 » |
|
aha értem köszi az infót de nem hinném hogy eljutok a hídig XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #303 Dátum: 09 máj 12, 16:31:08 » |
|
pedig nem nehéz sőt én ősszel abban sem bíztam hogy a pecsát megtalálom mégis sikerült  és én (eggyeksekkel ellentétben - ezzel ceppt sem célozni akarok bizonyos személyekre  ) nem tévedtem el xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #304 Dátum: 09 máj 12, 16:41:20 » |
|
nem konkrétan maga a hidat azt tudom hogy hol van csak éppen szerintem mással leszek elfoglalva 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #305 Dátum: 09 máj 12, 16:45:38 » |
|
WoW nem elég 2 nap h eljuss a hídig ? x'DDD nagyon elfoglalt lehetsz x'DDDDDDDDDD persze senkinek nem kötelező odajönni xDD ugyis azlessz h akik ideirtak azoknak a felét nem fogom látni xDD hiába is vagyok kíváncsi xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #306 Dátum: 09 máj 12, 16:49:32 » |
|
hát igen  de próbálok majd oda jutni és nem kell két nap hogy eljussak oda csak nem egyedül megyek és a társaságomat nem lehet csak úgy ott hagyni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #307 Dátum: 09 máj 12, 19:45:35 » |
|
Amúgy télleg én is kíváncsi leszek az itteni emberkékre, szóval tessék bátran odajönni legalább annyira hogy sziasztok ... vagyok. Én szerintem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #308 Dátum: 09 máj 12, 19:47:32 » |
|
igen de lehetőleg délután hogy noe áldozatot válasszon  ja vagy hogy ezt nem szabadott volna említeni 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #309 Dátum: 09 máj 12, 19:52:52 » |
|
jó akkor majd lehet hogy meg jelenek egy pillanatra és el is tűnök 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #310 Dátum: 09 máj 12, 19:59:28 » |
|
amugy is pár embert könnyen felismersz szép fekete pólóban 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #311 Dátum: 09 máj 12, 20:01:36 » |
|
ősszel is láttam pár emberkét ilyen pólóban csak akkor el nem tudtam találni hogy minek vannak ilyen narutos pólóban 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #312 Dátum: 09 máj 12, 20:16:50 » |
|
pedig nem nehéz sőt én ősszel abban sem bíztam hogy a pecsát megtalálom mégis sikerült  és én (eggyeksekkel ellentétben - ezzel ceppt sem célozni akarok bizonyos személyekre  ) nem tévedtem el xD ez gonosz volt noemi...am meg Joa vezetett minket félre...am ő kijön?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #313 Dátum: 09 máj 12, 20:20:48 » |
|
hmm most azt várod hogy rá írjak és megkérdezzem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #314 Dátum: 09 máj 12, 20:22:04 » |
|
Hm Szal Ányá eltévedt  az vicces lehetett :"DD Amamam én nem akarom hogy oda gyertek, aki odajön azt szét tépem 8o| najóó am neeem kedves és aranyos kisfiúcska vagyok ^__^  és beteges hazudozó.... 
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|