Bonnie
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #255 Dátum: 09 máj 08, 22:36:44 » |
|
rajtam szerintem.. ruha lesz.  mjad szerzek fejpántot. Konohásat^^ és megpróbálom még con előtt eljutni fodrászhoz..^^" frufrut akarok  fejpánt+frufru.. egy fél Hinata. xD
|
|
|
Naplózva
|
 Minden ember azt tekinti helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #256 Dátum: 09 máj 08, 22:38:08 » |
|
én is még con elött elakarok menni fodrászhoz vágatni meg festetni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #257 Dátum: 09 máj 08, 22:39:37 » |
|
Énmeg nem, és engem nem lehet majd felismenri, noname leszek >.> BWUHAHAH xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #258 Dátum: 09 máj 08, 22:41:33 » |
|
pedig meg csináltathattad volna a szőke melírt *_*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #259 Dátum: 09 máj 08, 22:45:39 » |
|
és? akkorse ismertetek volna fel szal tök8 nem? :"DD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #260 Dátum: 09 máj 08, 22:46:15 » |
|
Miből gondolod, hogy nem ismerünk fel? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #261 Dátum: 09 máj 08, 22:49:40 » |
|
Jó te biztos, de azért akik láttak róólam egykét fotót azoknak nem hiszem hogy túl feltűnő lennék :"DD <-- hm kifognak nyírni hogy offolunk... félek :"DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #262 Dátum: 09 máj 09, 02:10:03 » |
|
Xeni, azért melírral elég feltűnő lennél, bár nemtom, h milyen a népsűrűség con idején, de akkor sem lehet akkora, hogy egy szőke xenit ne szúrjanak ki a tömegben, ááh olyan mázlisták vagytok  ha nem lenne az ország másik végében *áá* uff és off
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #263 Dátum: 09 máj 09, 07:05:37 » |
|
Xeni te akkora egy büdös bunkó vagy, hogy Contól 999999999999 millió km-re is érezni téged ^^".
Macskasapi nekem is köll, de nem hiszem, hogy jól állna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #264 Dátum: 09 máj 09, 09:50:21 » |
|
Boci, co idején elég nagy a népsűrűség, éshidd el hoghyha zöld parókát vennék fel még akkorse lennék kitűnő a tömgeből 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #265 Dátum: 09 máj 09, 10:04:55 » |
|
Engem aki ismer az úgyis tudja hogy nézek ki szóval nem lesz nehéz megtalálni  Max én megkeresem a többieket  Am noé mitszólnál hozzá ha találkoznánk valahol és együtt jönnénk? 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Bonnie
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #266 Dátum: 09 máj 09, 10:18:55 » |
|
nyáá, most így belegondoltam, hogy egy hét múlva ilyenkor már conon leszek. :"DD és vicces, mert fórumról Ayseen kívül senkit sem ismerek :"DD *ehh* ^^" de elvileg jön egy nagyon jó barátnőm, meg fogadott ányáám^^ 
|
|
|
Naplózva
|
 Minden ember azt tekinti helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
 |
« Válasz #267 Dátum: 09 máj 09, 13:02:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 ♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #268 Dátum: 09 máj 09, 14:07:20 » |
|
szerintem lesznek páran akik NKWT-s pólóba mennek, mint múltkor, arról tán felismerhetőek, de ha másholnnan nem, sztem képekről eléggé beazonosíthatóak, és ismerkedni ittaz idő, nem menekülhetsz te sem, előbb utóbb úgyis összefutsz egy fórumossal ott
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #269 Dátum: 09 máj 09, 14:48:05 » |
|