Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #225 Dátum: 09 máj 07, 08:52:50 » |
|
Igazából még nem beszéltük meg, de ha meglesz, akkor majd értesítelek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #226 Dátum: 09 máj 07, 12:38:29 » |
|
Kíváncsi vagyok, hogy engem hogy fogtok felismerni, habár Aemym alapján elég könnyű lesz.  Csak kevesen tudják, hogy milyen lesz a cp-nk őket is hallgatásra kértük, meglepi lesz mindenkinek.  Igaz 1 dolog nem jött össze ezzel kapcsolatban, de azt is pótolni fogom.  Temi akkor el tudnád küldeni a Go, a blue bird és a Closer karaoke linkjét? A progi az megvan hozzá.  Persze, itt a link:
A Closer nekem nincs meg, se a GO!, de amint elkérem, felrakom... A Blue Birdöt meg hamarosan belinkelem, de azt én csinálom meg, úgyhogy sztem 1 óra és kész. 
Am hozzáteszem, én tudom, kiket fogtok cp-zni. És nyugi, tartom a számat. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 07, 12:48:56 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
 |
« Válasz #227 Dátum: 09 máj 07, 12:44:38 » |
|
Köszi és vedd úgy, hogy az előbb nem szóltam.  És köszi, hogy titokban tartod. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 07, 12:53:59 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #228 Dátum: 09 máj 07, 12:59:23 » |
|
Éniss tudom mit fogtok cp-zni de kussolok ^^ Aemy-senseiből tegnap kihúztam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
 |
« Válasz #229 Dátum: 09 máj 07, 13:02:20 » |
|
Hmm úgy látom, hogy Aemymet könnyű megtörni.  Na jó csak viccelek. Tegnap óta engem is elkapott a con láz, úgyhogy ma otthon dolgozom egy kicsit a cp-ken. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #230 Dátum: 09 máj 07, 13:09:00 » |
|
Engem már vagy 1 hete conláz gyötör...most néztem meg a Programokat Animecon honlapján...egész jó lesz...MAT-hoz képest legalábbis... ^˛^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #232 Dátum: 09 máj 07, 18:10:14 » |
|
Tényleg... jut eszembe, én nekem akkor lesz kecskefalvi kirándulás -_-' szal majd küldenétek videket, meg képeket, legalább azt tudjam, hogy miről maradtam le 
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #233 Dátum: 09 máj 07, 19:03:11 » |
|
Látom még kiránduláson szenvedtem és mulatam ti elmulatátok itt az időt. Én vettem jegyet már csak aért is hogy a karszalag gyüjteményemet növeljem.  Akkor a szokásos idöbe és helyen lesz a con-os tali. Nemá kivi vagyok a cosplayed-re de ki kell várni . Con láz kb 1 hete győtőr. 
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #234 Dátum: 09 máj 07, 20:48:02 » |
|
szal majd küldenétek videket, meg képeket, legalább azt tudjam, hogy miről maradtam le  Nyugi, küldünk. Képeket is bizti, mert sztem lesz, aki fényképez más cp-seket. Sztem én is. 
Con láz... Engem is 1-2 hete gyötör... Addig írok 1 angol írásbelit, lesz 1 angol szóbelim, angol országismeretből 1 doga és matekból is 1... Ha nem leszek dög fáradt, akk grat magamnak. xD
Mindenkiii!!!  Itt van a GO! KaraFun versionja! A conon majd bemutatom az egyik bnőmet, Eclairt, aki küldi nekem a számokat. ^^ Holnap küldi a Closert is! ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 07, 20:49:43 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #235 Dátum: 09 máj 08, 06:38:38 » |
|
Engem ma kezdett el gyötörni, ugyanis felébredtem, és elkezdtem énekelni a Haruka Kanatát, és elképzeltem, milyen jó lesz majdxD Meg úgy döntöttem, h nem lesz semmilyen csapatpólóm, most csak civilként megyek a conra, jó lesz az^^ Majd nyáron...xD Nekem még egy művészettörténet írásbeli hátra van, aztán rögtön utána még 2 nap, és con 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #236 Dátum: 09 máj 08, 07:10:10 » |
|
Látom még kiránduláson szenvedtem és mulatam ti elmulatátok itt az időt. Én vettem jegyet már csak aért is hogy a karszalag gyüjteményemet növeljem.  Akkor a szokásos idöbe és helyen lesz a con-os tali. Nemá kivi vagyok a cosplayed-re de ki kell várni . Con láz kb 1 hete győtőr.  :o Rina! te is jössz CONra ? :O ez már majjnem hihhetetlen xDDD csak látok "új" arcokat  xDDD (mertugye beszélgetésvolt meg mittomén de a látás még nem  xD ) am nemtoom.. mivel minden hétvégén talizok a népekkel igy annyira nem lessz nagyszám xD de azért érdekelnek azok az emberkék akikkel még nem találkoztam  szal várom  huhhvalamijofélespanglivalkénebekészülni x'DDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 08, 07:11:20 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #237 Dátum: 09 máj 08, 07:36:53 » |
|
Énmár tudom hogy Ritával meg bnőmmel mesét fogunk nézni a fűűűben és jájj alig várom 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #238 Dátum: 09 máj 08, 08:33:00 » |
|
Adachi énis várom már élőbe való találkozást. Persze más új emberekkel is meg találkozni a régiekkel.Senkit se láttam sajnos nyacon ota.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #239 Dátum: 09 máj 08, 08:50:37 » |
|
vagy még akkorsem  ááhhhh fuck még 1 hét >.< mégjohogy holnap is meek pestre különben nem bírnám ki x'DDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|