24 nov 16, 23:46:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 80
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Animék a hazai televíziók adásaiban. (Változás a téma nevében. Olvasni 1. hsz)  (Megtekintve 241709 alkalommal)
0 Felhasználó és 117 vendég van a témában
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #915 Dátum: 10 jún 22, 12:30:47 »

Ahogy elnézem a júliusi premiereket, lassan a kereskedelmi tévék szintjére süpped a kínálat.
Két új sorozat:
Isteni sugallat (amerikai családi dráma, 2 évad, már ment az RTL-n)
10 dolog, amit utálok benned (amerikai tinisorozat, a nagy sikerű mozifilm tévés átirata)

Animéből lesz még a Slayers 5 és a Dragon Ball GT + amik még mennek, aztán kifújt? Nem lesz több hazai anime?
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #916 Dátum: 10 jún 22, 12:34:18 »

Amúgy az első sorozatot anno bírtam.. de ahogy elnézem, az "ani" szócsskát hamaropsan  lecserélhetnék valamire
Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #917 Dátum: 10 jún 22, 14:19:32 »

Igen, új csatornanév kéne, már gondolkoztam is rajta, de semmi frappáns nem jutott még az eszembe. Szerintem az egész csatornát meg kéne szüntetni, és az AXN-n indítani egy délutáni anime-blokkot. Másik alternatíva: kitolni az Animax műsoridejét 24 órára. Éjszakától délelőttig menne TV Shop reklám, délelőtt gagyi amcsi műsorok, délután anime, este filmek, és talán még reklámidőt vásárolnának a cégek, nem csak a buta csengőhang reklámjaikat nyomnák meg az évek óta kapható FMA 1. DVD ajánlóját.
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #918 Dátum: 10 jún 22, 15:23:47 »

Animéből lesz még a Slayers 5 és a Dragon Ball GT + amik még mennek, aztán kifújt? Nem lesz több hazai anime?

A Love*Com-ot is le akarják vetíteni augusztusban. Remélem most már tényleg jön a GT, kíváncsi vagyok rá.   
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #919 Dátum: 10 jún 24, 21:01:27 »

Tényleg, InuYashával mi lett? RTL ráült a jogokra? Emlékeim szerint alig ment le 10 új rész és már le is vették. DVD-n is csesznek kiadni, Animaxszon meg a 104. rész után a Final Act jön.
Naplózva
Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #920 Dátum: 10 jún 24, 22:09:27 »

10 dolog, amit utálok benned (amerikai tinisorozat, a nagy sikerű mozifilm tévés átirata)
Ne szóld le amíg egy részt se láttál belőle. Egész aranyosra sikeredett, bár tény az aniamxhoz kevés köze van de még mindíg jobb mint az az amazing race vagy mi a fene szokott ott menni?

Dragon ball-nak örülök, bár a szinkron miatt meg előre rettegek><
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #921 Dátum: 10 jún 24, 23:41:04 »

Tényleg, InuYashával mi lett? RTL ráült a jogokra? Emlékeim szerint alig ment le 10 új rész és már le is vették. DVD-n is csesznek kiadni, Animaxszon meg a 104. rész után a Final Act jön.
RTL szereti elrontani a TVnézők örömeit. Leszedetik a fordító oldalakról a szinkronos animéket amiket még 1860Májusában vetítettek Deák Ferencnek. Illetve előszeretettel vágják agyon a filmjeiket amibe ne menjünk nagyon bele. (lol Hatodik érzék jó példa rá meg az Alien 2) Tuti az Inuyashánál is ráálltak , hogy az ÉN bacim...
Naplózva
Habbobitas
Újonc
*

« Válasz #922 Dátum: 10 jún 25, 10:47:22 »

Én is már nagyon akarom látni az Inuyasha-t, de az anyag ott porosodik az RTL polcán.
Az RTL-esek SZEMETEK!!!!
Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #923 Dátum: 10 jún 25, 11:04:49 »

A 10 dolog...-t eléggé lehúzták a blogokon + nekem már a film is a gagyi kategóriába tartozott + valóban nem illik az Animax profiljába.
InuYashával kapcsolatban olvastam régen, hogy az ORTT-nek nem tetszett, egy ideig ment éjszaka az ismétlése, aztán jóóól megvágva visszakerült vasárnap délelőttre új részekkel...aztán passz, de úgy látom másnak sincs infója.
Dragon Ball GT-ben (ha leadják) remélhetőleg megmarad a régi hangok nagy része + pár jól sikerült magyar elnevezést is átvesznek. Azt tudom, hogy Zseniális Teknősnek és a mesélőnek biztos megváltozik a hangja + Lippai László és Bozsó Péter visszatérésében sem bízok, mert ők már nagyon ritkán vállalnak szinkronmunkákat.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #924 Dátum: 10 jún 25, 12:20:01 »

... de még mindíg jobb mint az az amazing race vagy mi a fene szokott ott menni?
Héjj mi a baj az Amazing Race Asiaval? Ohh My God Szerintem tök jó volt mindig néztem :3 De csak 2. lett a páros akinek drukkoltam Szomorú De lehet én csak azért voltam így oda érte mert nagy vágyam egy ilyen hatalmas utazás *-* Kaland yeah!

Én jobban utálom inkább a Reapert meg mit tudom én, Qube-t (te jó ééég azt egyszer láttam félig de annyira kikészültem idegileg, hogy rémálmaim vannak tőle. Azmiaz? O_o :okád:)
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 25, 12:48:17 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #925 Dátum: 10 jún 25, 12:38:17 »

Bozsó Péternek ott a South Park , de szerintem ha felkérte az Animax egyántalán akkor tuti elfogadhatta... Nem tűnik annak a gázsitok kevés embernek. Lippai László nagyon eltűnt . Évek óta nem hallottam új projectet tőle. Vmikor nem rég a Godzilla ment abban hellottam utoljára , mint Matthew Broderick. Ha meg jól tudom Krillin magyar szinkronhangja eltávozott sajnos , így nála is szerepcsere lesz. Valószínűsítem vmi idősebb mélyebb hangot fog kapni a kora miatt -.-"
Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #926 Dátum: 10 jún 25, 14:22:51 »

Lippai Lászlóban azért sem reménykedek, mert x év után otthagyta a Cobra 11-t, mondván annyira hozzánőtt a figura, hogy jár neki a fizetésemelés. Nem kapta meg, mást kerestek a helyére.
Krillin "ügyében" már írtam az Animaxnak. Breier Zoltán után Galambos Péter szinkronizálta a leghosszabb ideig + Galamb természetéhez hozzátartozik a cinizmus, ami Krillint jellemezte gyerekkorában + tudja mélyíteni a hangját az idősebb szereplőkhöz, de a gyerekrajzfilmfigurákhoz is megvan a hangi adottsága (ha esetleg a sima DB-t is megvenné az Animax).
Cube-t én sem szeretem, vacak bulvármagazin. De a tinisorozatok, realityk is hidegen hagynak.  Mondjuk animaxszon még egy animét sem tudtam végignézni, mert nem bírok kivárni az egy hetet az új részekig.  >.<#
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #927 Dátum: 10 jún 25, 14:43:24 »

Az InuYashával valami olyasmi volt, hogy az RTL leadta x részig, de nem adták át a többit a Gagyimaxnak. Nem, nem az RTL-sek voltak a szemetek, hanem a licenc járt le, és már nem akarták meghosszabbítani, mert már nagyon macerás lett volna. Az ORTT amúgy a Pom Poko - A tanukik birodalma című filmre is nagyon megharagudott, sz'al jah, lehet hogy tényleg anime ellenesek. 
Naplózva

Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #928 Dátum: 10 jún 25, 14:54:06 »

Én úgy tudtam, hogy az RTL három részben vette meg az Inu-t, és amikor elkezdték vetíteni még elég friss volt a dolog.
Bár, ha valóban a joglejárat volt a probléma, akkor érthető miért szűntek meg az animék dvd-kiadása Yuu yuu hakusho, InuYasha) és miért beszerezhetetlenek a régiek. (FMP-díszdoboz)
A Pompokót nem láttam, egy netes oldalon írták, hogy a mosómedvéknek kilátszottak a heréik (vagy egy hereformájú valami volt), ez szemet szúrt az ortt-nek és elsötétítést kapott az mtv.
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #929 Dátum: 10 jún 25, 15:12:47 »

Ennyi erővel akkor a természetfilmeket is sorra tilthatnák befele amiket reggel vetít a Spectrum, vagy a National Geographic, ott ugyanis még párzást is mutatnak.

A FMP meg ezek azért nem lettek tovább kiadva mert az RTL DVD kiadós leányvállalata, a Klub Plublishing vagy mi, megszűnt. Becsődöltek a válság miatt, ezért nem jelent meg több YYH és InuYasha DVD.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 80
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins