Kakashi6
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #360 Dátum: 08 jún 30, 12:51:03 » |
|
Még egy hónap... az nem jó... Nos köszi az infót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #361 Dátum: 08 jún 30, 20:47:46 » |
|
Toushiro és Gin mindjárt egymásnak esik ... na lássuk milyen nevet is fog kapni Hyourinmaru hát remélem nem valami karácsonyi habkarika lesz habár az se rosz Hát ezt is megtudtik hogy Hitsugaya taichou zanpakutojának hungárise neve... Az én fülemet elsőre a Jégförmeteg ütötte meg, de aztán jobban kagylózva kiderült hogy az Jégpörgeteg. Lehetett volna inkább Vanilliafagyi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 30, 21:14:23 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #362 Dátum: 08 jún 30, 21:15:24 » |
|
Eredetileg Jéggyűrű, de én is kivi vok a fordító tudására! Szegény Hitsu már előre sajnálom... a kedvenc részemet nem merem megnézni magyarul a hangja miatt. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #363 Dátum: 08 jún 30, 21:37:53 » |
|
Hát igen, de még jó, hogy a neveket nem fordították le, mert hát éppenséggel Szamóca és Rezsó gyúr a Bánkájra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 30, 21:45:10 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #364 Dátum: 08 jún 30, 22:02:21 » |
|
Ez dúrava, hogy lehet ilyen béna fordítást kitalálni, hogy "Jégpörgeteg", mert ha legalább magyar nyelvtanilag lenne értelme akkor azt mondom ok, de még úgy sincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #365 Dátum: 08 jún 30, 22:34:27 » |
|
Hitsu... *elhaló hang* Esküszöm, ha ebben szerepelt, nekem látnom kell az ismétlését, mennyire rontották el Én már a Jéggyűrűn is kiakadtam volna, de Jégpörgeteg... úristen... miért pont Shirou-chant kellett elszúrni? Hitsu.... *lassan bekészíti lángszóróját drága Animaxos barátaink ellen*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #366 Dátum: 08 jún 30, 22:41:25 » |
|
Ott rontották el, hogy eleve elkezdték lefórdítani a s hát egyre jobban recseg alattuk a fa amit vágnak. A gyűrű/karika mióta szinonímája pörgésnek/forgásnak tudtommal az elpőbbi egy főnév ami egy alaki formára utal, az utóbbi pedig ige, amely egy mozgásállapotot tükröz. A Getsuga Tenshou -tol meg már most félek. Mivel magyarul valamiből több szótagból áll s hát fogadni mernék, hogy megprobálják azt is kb öt szótagra lecsökkenteni. Urald a fagyos(vagy jeges) égboltot japánul Shouten ni zase amiben a Ten rész a menyt jelneti amit ugye mi az ég szóval is kitudunk fejezni. Csakhogy az említett mondatban sehogysem érezni az utalást (vagyis legalábbis án nem érzem) hogy az az égbolt a menyre utal. Hát egyik kedvenc Zanpakutom remélem a többi megúsza ne ne nem belegondolni is rossz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #367 Dátum: 08 júl 01, 13:28:50 » |
|
Hát igen ezek a zanpakuto nevek engem is kiborítanak, de igazából már alapból azt nem értem, hogy minek kell az ilyen dolgokat lefordítani, mert ott van pl. a YHH amiben direkt nem fordítottak le semmit és tényleg minden még a támadások neve is eredetiben van hagyva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 01, 13:44:44 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #368 Dátum: 08 júl 01, 14:11:49 » |
|
Jah,énsem értem mért kell lefordítani a kardok neveit..hisz ez a nevük.... :'X :'X Hát igen,a Yuyu-t tökéletesen ledordították, a legjobb munkájuk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 01, 14:12:30 írta Fujii »
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #369 Dátum: 08 júl 04, 08:10:53 » |
|
Akkor most mikor is lessz a Naruto az Animaxon!Mert azt ígérték júliusba lessz és július van de még nem is reklámozzák hogy lenne!?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #370 Dátum: 08 júl 04, 09:45:12 » |
|
Olvass vissza kérlek! Nem tudja valaki hogy mikor kezdik az újraszinktonizált Narutot-t leadni???? Júliusra ígérték, de asszem nem jött össze nekik,és késnek egy hónapot. (Most kell még egy szó?)
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #371 Dátum: 08 júl 04, 13:23:03 » |
|
De am az oan idegesítő h a magyar Bleachben nem úgymondják Toushirou nevét h Tóshiró hanem Tosiró :'X :'X :'X
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #372 Dátum: 08 júl 04, 16:33:17 » |
|
Hát szerintem ezt kivételesen helyesen ejtették, mármint nem ejtették ki a h-t és úgy tudom, hogy a japánok sem ejtik, de javítsatok ki ha tévedek. :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #373 Dátum: 08 júl 05, 13:18:10 » |
|
Jajjj, hoppá-hoppá :'X én írtam rosszul Suman(bocs) Habár nem biztos az animében én mindig úgyértettem h úgy mondják h Tóshiró
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 05, 14:20:49 írta Fujii »
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #374 Dátum: 08 júl 12, 14:26:29 » |
|
Nem tudja valaki hogy mikor kezdik az újraszinktonizált Narutot-t leadni???? Júliusra ígérték, de asszem nem jött össze nekik,és késnek egy hónapot. [ /quote] egy hónapot?! na ne!! pedig anyira vártam
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
|