Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #300 Dátum: 08 ápr 09, 20:20:29 » |
|
Egyetértek, szerintem is tök felesleges fordítani, mert úgy jó ahogy van. Zangetsu4EVER ! XDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #301 Dátum: 08 ápr 10, 09:14:36 » |
|
Ha valakit érdekel ahogy néztem újra leadják a Gravitationt április 12-én kezdik ja és remélem hogy megint magyar szinkron nélkül eredetiben adják
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #302 Dátum: 08 ápr 10, 16:56:45 » |
|
Jááááj,csak a Gravit ne...attól mindig rosszulvagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oro
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #303 Dátum: 08 ápr 10, 17:13:32 » |
|
Mi a rák az a Gravitationt?? :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #304 Dátum: 08 ápr 10, 17:15:00 » |
|
Az egy shounen-ai anime szal fiú szerelem szabad fordításban vagy szokták yaoi animének is mondani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oro
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #305 Dátum: 08 ápr 10, 17:44:11 » |
|
Vna egy olyan sanda gyanúm hogy most az animax mélyre zuhant a szemembe(nagyon nagyon nagyon mélyre) (írtam már hogy nagyon? xD) -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #306 Dátum: 08 ápr 10, 17:50:34 » |
|
A yaoival/shounen-aival nincs semmi baj sem Amúgy meg a Gravi nem nagy szám, nekem nem lett a kedvencem. Ha yaoira vágyom, inkább nézek valami mást Suuichi nagyon idegesítettXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Oro
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #308 Dátum: 08 ápr 10, 19:22:08 » |
|
Mindenki a maga oldaláról nézi én csak azt mondtam hogy az én szemembe(az ént hangsúlyoznám). Mindenkinek szive jog amit néz otthon xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #309 Dátum: 08 ápr 10, 20:27:15 » |
|
Animaxon a legjobb szinkron az, ami még az A+-nál volt, mert az RTL Klub még adott a szinkronra x'D (Csajkommandóé pl. tök jól sikerült sztem ) (ha valaki nem lenne képben: az A+ az RTL Klubbé volt; aztán megvették és így lett Animax)[/color] Evvel értek teljesen egyett szerintem is jó a csaj komm szinkronja. De aki a Bleachet jó szinkronnak nevezi az nézzen meg egy részt az eredetiből. Én majdnem felkötöttem magam mikor Kukakku hangját meghalottam (nem tudom így írja e Ganju tesójára gondolok) szal szerintem valami borzalom. És szerintem soha nem lesz normális tv csatorna amin animeket adnak,mert vagy hülyeséget vesznek, vagy a jót elrontják egy rossz szinkronnal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #310 Dátum: 08 ápr 10, 20:46:37 » |
|
Ez igaz, régen sokkal jobb szinkronokat csináltak, gondolok itt pl. a Slayersre, ami egy nagyon jól sikerült szinkron lett Mostanában meg hát... egyre rosszabbak, esik a színvonal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #311 Dátum: 08 ápr 14, 21:42:39 » |
|
Hát nem tudom, én még mindíg azt mondom a Bleach szinkronja nem olyan rossz, sőtt a Narutoéhoz képest világbajnok, de ettől függetlenül az RTL KLUB által készíttetett szinkronok(FMP, Cowboy Bebop, Trigun stb...) fényévekkel jobbak mint a mostani Animaxos szinkronok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 19, 00:02:51 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Oro
Gennin
Nem elérhető