24 nov 16, 22:28:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 80
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Animék a hazai televíziók adásaiban. (Változás a téma nevében. Olvasni 1. hsz)  (Megtekintve 241260 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Hiei
Vendég
« Válasz #270 Dátum: 08 ápr 07, 18:14:07 »

Én nagyon sokáig magyar szinkron párti voltam yuyu hakusho meg Fmp szinkronja jobb mint a japán ez tuti,de útána annyi sok csalódás ért pl Naruto, Bleach és sok egyéb hogy elegem lett nekem is belöle lassan már a Japán neveket is magyarúl fogják mondani Mosolyog. Még jó hogy Zangetsu holdmetszőt jelent és nem valami hombárságot mert így még valakinek megmaradt a varázsa Mosolyog. Evvel rontják el a szinkront hogy mindent lefordítanak, A+ nem így csinálta yuyu hakushoban nincsen leforditva az aminek nem kell leforditva lenni e. És igenis az animax a rosszabb szerintem mint az  A+ nem vett esti meséket és a szinkron is sokkal színvonalasabb volt.
Remélem nem sértek meg senkit ez csak az én véleményem.
u.i. A+ csak endeket meg openingeket vágta meg a részeket nem legalábbis amiket én láttam.
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 07, 18:16:42 írta Hiei » Naplózva
Oro
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #271 Dátum: 08 ápr 07, 18:21:07 »

Egyet értek veled rossz hogy mindent forditanak Nevet de egybe jó is:D sok mindent meg lehet tudni Nyelvesít
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #272 Dátum: 08 ápr 07, 18:47:07 »

Az FMP-t, Yu Yu Hakushot meg ezeket nem az A+ szinkronizálta, hanem az RTL KLUB, talán ezért is jobbak mint az animaxos szinkronok.
Naplózva

Oro
Gennin
*

« Válasz #273 Dátum: 08 ápr 07, 19:49:14 »

Egy szónak száz a vége ikszdé Jó az animax csak szokatlan Nevet én személy szerint az A+ idöszakrol le vagyok maradva, de a mostani animaxal meg lehetünk elégedve. Csak a Magyarok szeretnek panaszkodni, de vélemyényem szerint akinek nem tetcik az nem nézi Nevet
Naplózva

Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #274 Dátum: 08 ápr 07, 20:09:06 »

Én nézem a Bleach-et magyarul, de én meg vagyok elégedve vele. Jó, van egy pár rosz hang, de pl a Naruto-ho viszonyítva 100-szor jobb, jobban beleélik magukat a szinkronszinészek, meg minden. De ma lesz majd Hicu is, és ha elcseszik a hangját akkor viszavonok mindent!  >.<
Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #275 Dátum: 08 ápr 07, 20:25:14 »

Egy szónak száz a vége ikszdé Jó az animax csak szokatlan Nevet én személy szerint az A+ idöszakrol le vagyok maradva, de a mostani animaxal meg lehetünk elégedve. Csak a Magyarok szeretnek panaszkodni, de vélemyényem szerint akinek nem tetcik az nem nézi Nevet
Hát spec nem nekem nem tudod bemesélni aki tapasztalta  A+-t  is.. Meg van viszonyítási alapom meg véleményem is .Azért ez is durva ,hogy agyondicséred...Én nem is nézem... Nyelvesít Töltöm lefele..az animéket..Nem fogok a tévénél gub****tanitani(LOL a b@sztanit részt vulgáris szónak veszi  Nevet ) este 8-9-10-kor...Erről ennyit ,de néha mikor rápillantok szörnyülködök..
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 08, 13:51:05 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Oro
Gennin
*

« Válasz #276 Dátum: 08 ápr 07, 20:51:21 »

Én nem szoktam töltani Nevet csak ritkán mer lusta vagyok ahhoz. Este meg félkomásan tök mindegy min van xD és nem dicsérem agyon az animaxot mert már a f@sz tele van az ilyen szar kis mesékel amit benyomnak meg az a macsaka fülü valami van ott veréb kutya macska valami Mew mew izé a neve na azt a sírba kivánom T-T xD
Naplózva

Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #277 Dátum: 08 ápr 07, 21:14:20 »

Én az elmondások szerint most csalódtam a magyar Bleach eddigi tűrhető szinkronjaiban...  >.<#
Naplózva
Oro
Gennin
*

« Válasz #278 Dátum: 08 ápr 07, 21:16:02 »

Malyd meg szokod Nevet Még mindig jobb mint egy pofon(remélem) xD
Naplózva

Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #279 Dátum: 08 ápr 07, 21:22:16 »

Sztem vannak jó animék,most pont Bleach-et néztem Mosolyog :)Nekem tetszenek a magyar hangok,bár általában a japán hang tényleg jobb.de jó néha nem olvasni,hanem csak az anyanyelvemen hallgatni az animéket kacsint kacsint
Naplózva

Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
Oro
Gennin
*

« Válasz #280 Dátum: 08 ápr 07, 21:31:57 »

Igazából szerintem mindig lesznek olyanok akkik utálják majd az animaxot meg olyanok akkik szeretik meg olyanok akik le is szarják(utobbiak nem írnak ebbe a topicba) xD
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 08, 15:56:16 írta Oro » Naplózva

Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #281 Dátum: 08 ápr 08, 16:51:32 »

Szerintem ez nem az én témám mert én nem szeretem ezekt a japán meséket tömkeleggel nézni. Én kettöt nézek és nem is akarok többet vannak vagyis van akki mindig nyaggat hogy nézem jumurjákot meg jugutsut meg kutyafülét de engem csak ez a 2 mese/anime fogot meg valamiért. Ebből hogy így elmondtam a véleményem nem fikázni akarok másokat vagy megbántani vagy hasonlók de ha így történt akkor bocs!
Az animax meg nem nagyon szeretem mert ahogy írtam nem vagyok oda az animékért anyira mert nem tetszik a hangulatuk olyan sötét a storyja (nem félek tőlük csak nem tetszik a stílusa ja és nem vagyok azért már ilyen micicmackós szinten csak nem jön be) szinte mindegyiknek amit eddig láttam vagy belenéztem az animaxon.
Ez csak a véleményem lett volna és tényleg nem bántás. :'X
Naplózva

Csirguz
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #282 Dátum: 08 ápr 08, 17:09:42 »

nahát olvasgatom ezt a topicot Mosolyog én azt mondom h mindenkivel egyetértek Nevet az animaxon télleg elég depis (vagy éppen túl dedós) animék mennek, a legtöbbet én sem nézem meg mert nem igazán érdekel "" amelyik anime pedig kivételesen felkelti az érdeklődésemet (pl.: Bleach, Death Note, stb.)  azt meg úgyis letöltöm japán szinkronnal, felirattal, nem mintha nem lenne jó a magyar szinkron, csak nincs kedvem  úgy nézni az animéket, hogy van mikor felét lekésem, van mikor ismételnek, stb...
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 08, 17:15:24 írta Csirguz » Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #283 Dátum: 08 ápr 08, 17:11:51 »

Érdekes, én pont a komoly animéket szeretemXD Mint pl. Death Note, amiken elgondolkodhatok Mosolyog Animaxon egyre minőségibb sorozatokat adnak (pl. DN, Bleach, vagy vegyük akár a Honey & Clovert, amit nem tudom mi a jó istenért kellett lefordítaniXD) Mosolyog Még mindig jobb, mint anno A+-on a Mary Kate és Ashley Olsen kalandjai, attól rosszul voltamXD
Naplózva
Oro
Gennin
*

« Válasz #284 Dátum: 08 ápr 08, 17:23:35 »

A Méz és Lóhere qurva jó anime ha eltekintünk attól a sok szerelmes hülyeségtöl. Morita a legjobb Nevet Shikamaru és ő kb egy szinten vanak csak Shikamaru lustább Nevet
Amúgy depis anime... hát ez elég furcsa megfogalmazás xD mivel minden anime úgyan olyan csak az íro meg a story meg a karakterek cserélödnek... és néha a depi jó dolog mert máskép nem lehetne eladni az antideprenszásokat Nevet ami a gyógyszergyárak összeomlásához vezetne az meg villágválsághoz Nevet Tudja isten hanyadikhoz Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 80
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins