Lion
Vendég
|
|
« Válasz #255 Dátum: 08 aug 19, 17:24:23 » |
|
LOOOOL !!!!!!! Nem biztos hogy ez a titka ugyhogy ezt hagyjuk! Mellesleg offolsz is mert Pein-röl az akatsuki témában van szó és nem itt! Mellesleg Shikamaru nem biztos hogy megfejti Pein titkát hiszen azt se tudta meg fejteni egyedül amit Jiraiya hátra hagyott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #256 Dátum: 08 aug 19, 17:25:30 » |
|
jaj mert más megfejtette mi? amugy is ő jött rá hogy a könyvekbe van
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #257 Dátum: 08 aug 20, 10:25:55 » |
|
Ja, de ha Narutónak nem tűnik fel a "ta", akkor zsákutca. De a titok még mindig titok. Meg OFF is.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #258 Dátum: 08 aug 21, 10:05:16 » |
|
Ha már 10-es csapat akkor apropó Ino! Lát valaki rajta valahol fejpántot a Shippuudenben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IchigoXd
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #259 Dátum: 08 aug 28, 17:27:30 » |
|
Ha már 10-es csapat akkor apropó Ino! Lát valaki rajta valahol fejpántot a Shippuudenben?
Ino nem viseli a fejpántot ˘˘. Nemtudom miért... pedig a combján nagyon jól állna xD
|
|
|
Naplózva
|
ShikamaruxIno4ver
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #260 Dátum: 08 aug 28, 17:28:29 » |
|
Erről azt hiszem volt szó a "Bakik" témában. inon a shippuudenben nincs fejpánt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 szep 01, 21:02:50 írta Korina »
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #261 Dátum: 08 aug 31, 18:15:42 » |
|
ne legyetek biztosak benne hisz ino hordhatja a fejpántját egyfajta.... öhöm... izé, egy kicsit hentaios mondjuk erényövként
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #262 Dátum: 08 szep 01, 13:41:09 » |
|
Hadd súgjam meg.... Ino hordja a fejpántot... A derekán.... Lgalábis a part 1-ben ott volt... Hogy most hol van, annak utána kell nézni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #263 Dátum: 08 okt 28, 17:59:10 » |
|
nekem ebből a csapatből shikamarua favorit! (álliólag hasonlitok ra a flegmaságommal; de ki tudja) ino és sakura között való rivalizálás miatt (főként sasuke miatt) elején nem birták egymást de már a chunnin vizsga után kibékültek .és visszatérve arra amikor kicsik voltak igen ; szerintem is tök arik voltak... choji : ő egy enyhén pufók csávó akit ha magadra haragítanál ...háááát...no comment . kis korukban ők voltak a legjobb barátok .és mikor bújócskáztak és chojit nem vették be akkor shikamaru azt mondta : idézem,,ha ő nem játszhat én se". és viszont amikor a hang4-es ellen harcolnak (vagy hang 5-ös) akkor villan be neki a lepke(shikanak es akkor emlekszik vissza)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #264 Dátum: 08 dec 15, 16:41:55 » |
|
Shikamaru:A mostani Shippuuden részekben már szerintem nagyon megváltozott a régi énjéhez képest. Úgy látszik, hogy Asuma halála eléggé megrázta (de ezt nem mutatja). Ez a bosszúállás nagyon sokat változtatott rajta, teljesen másképp látja már a világot. Például mikor legyőzte Hidant, akkor már eléggé brutális volt a módszere. Szerintem már szinte alig hasonlít a régi énjére. Azért kedvenc karakter, mert a legrosszabb helyzetben is képes hidegvérrel, higgadt fejjel valami hihetetlenül jó stratégiát kiagyalni. Ino:Már egyre többet tud a gyógyítás terén, de ez sajnos még nem nyilvánul meg az animében. Nekem olyan érzésem van eddig, mintha ő csak úgy ott len már sok-ok részen keresztül, és csak nézi az eseményeket. Miért kaphat több szerepet? Mondjuk, harcolhatna is egy kicsit. Nagyon tetszett az a rész, mikor egy sast használtak az Akatsukis tagok felderítésére. Az nagyon cool módszer volt! És ezt is Shikamaru találta ki. Chouji:Hát, ő egy olyan karakter, aki egy nagyon segítőkész, barátságos shinobi, aki bármikor kisegíti barátait a bajból. Eddig még csak ennyit állapítottam meg róla
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #265 Dátum: 08 dec 16, 10:42:21 » |
|
Én is azt gondolom, hogy Shika sokat változott. Kevesebbet mondja, hogy mendokusai. Meg minden szempontból felnőttebb lett. Viszont, ami Hidan megölését illeti én kicsit máshogy láttam. Szerintem tök jól kijött az, amit Kakashi anno Sasukének mondott, hogy a bosszú után nem marad más csak az üresség. Valóban hideg fejjel és kegyetlenül végzett Hidannal, de utána semmi örömet nem érzett és csak úgy gondolta, hogy teljesítette a kötelességét, de nem enyhült az Asuma halála miatt érzett fájdalma. Amikor a szarvas kiásta Asuma öngyújtóját, akkor is sírva fakadt, legalábbis én úgy láttam. Ami Inot és Choujit illeti remélem összejönnek a végén. A sasos módszer nekem is nagyon bejött! És tök jó zene ment alatta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #267 Dátum: 08 dec 31, 16:22:39 » |
|
Én nem emlékszem rá, hogy bármikor kiengedett frizurával mászkált volna. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #268 Dátum: 08 dec 31, 16:27:18 » |
|
Télleg? Nekem egyik oszt.társam mondta h van egy olyan rész ahol ki van engedve a haja... Meghogy milyen hoosszúúú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #269 Dátum: 08 dec 31, 16:29:52 » |
|
Akkor prezentáljon egy epizód/fejezetszámot és egy pontos perc/oldal számot is, mert erre már én is kíváncsi lennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|