Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #90 Dátum: 07 júl 18, 11:41:42 » |
|
örülj neki, h nem érdekli Sasuke szerintem is jól eltalálták, kedvenc lány karim Tsunade mellett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 07 júl 18, 11:42:15 » |
|
szerintem csak a bosszúig, mert mondta, hogy mutálja a cigit, mert a füsttől könnyezik, v mi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #93 Dátum: 07 júl 18, 12:45:46 » |
|
Hát nem mondom, marha menő lesz így a gyerek... :-X De egyébként aranyos, hogy Asuma tiszteletére (?) átveszi tőle a szokásait... X)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 18, 17:09:34 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #94 Dátum: 07 júl 18, 18:38:29 » |
|
Moderátor: A spoilereket tessék áthúzni!
Shikamaru letette a cigit miután "elföldelte" Hidant. De mielőtt elindulnak elkapni a 2 Akatsukist, mondja is Tsunadenak, hogy csak az "ügy" lezártáig fog cigerettázni. Lásd Naruto Manga 331. rész, 7. oldal, utolső előtti kép.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 07 júl 18, 18:51:32 » |
|
Igen minden így volt de Amikor Kurenaial beszél akkor is cigizik ugy mondja h mien jó vol Asuma meg minden :És h ő is olyan akar lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #96 Dátum: 07 júl 18, 19:10:49 » |
|
Téves. Naruto Manga 342. rész, 11. oldal: Shikamaru leteszi a cigisdobozt Asuma sírjára.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 18, 19:12:17 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #97 Dátum: 07 júl 18, 21:09:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #98 Dátum: 07 júl 18, 21:25:40 » |
|
Na, ha vkit, akkor őt utálom a Narutoból..akarom mondani az animes részét...mangában előrébb már kezd egész elviselhető lenni...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 07 júl 21, 08:14:32 » |
|
Akamichi Chouji az most a shippu-ban olyan lett mint az apja mert az is hordott olyan samurai-os cuccot : ??? de szép képet találtam Shikáról: http://www.gportal.hu/portal/narutoanime/image/news/shikafalls.gif
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 21, 08:22:13 írta Pettinho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 07 júl 22, 19:59:37 » |
|
A kért URL nem tölthető le. Én ebből a csapatból Inot szeretem a leginkább. Örülök, hogy kibékült Sakuraval. De azért régen kiskorában is olyan aranyos volt. Bár egy kicsit csalódtam Inoban, amikor puszta bizonyítás miatt levágta a haját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #102 Dátum: 07 júl 22, 20:06:23 » |
|
Hát egy kicsit bedurrant az agya Sakura szövegére. De később meg a haja+chakrája segítségéve kapta el Sakurát, szóval lehet, hogy az a hajlevágás is a "terv" rész volt...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 25, 19:10:18 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 07 júl 25, 19:09:43 » |
|
igen, meglehet. azért a Chuunin 3. vizsga előzetesén kicsit sajnáltam Choujit. Shikamaru meg az ész, és ő kell is a csapatba :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|