warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #210 Dátum: 08 máj 04, 23:41:21 » |
|
Nekem az első helyért két csapat harcol, és az egyik a 10-es. Nagyon bírom Shikamaru stílusát, és néha hihetetlen, hogy egy olyan lusta személyből mint ő, mégiscsak lehet chuunin...
Szerény személyemben én úgy tudom hogy Shikamaru Jounin lett mivel hogy jól teljesített a vizsgán, és még Tsunade léptette elő.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #211 Dátum: 08 máj 05, 00:00:54 » |
|
Akkor szerény személyed nézzen még egyszer utánna mert Shikamaru "csak" chuunin lett és nem jounin.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #212 Dátum: 08 máj 05, 00:27:53 » |
|
Bakker de hülye vagyok már így reggel környékén:D Neji lett jounin, még a Shippu 1(azthiszem) részében mondták Naruto-nak hogy már mindenki Chuunin és egyedül Neji lett Jounin
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 08 máj 11, 14:33:20 » |
|
shika a kedvencem mert lehet hogy nem olyan erös mint pl sasuke de nagyon okos 200-as iq-ja van
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #214 Dátum: 08 máj 11, 15:11:53 » |
|
Nem lehet, hogy Asuma egy kicsit kövér? Irukát is kövérnek láttam, amikor nem volt rajta mellény Vagy csak Asuma teste ennyire izmos?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #215 Dátum: 08 máj 11, 19:53:19 » |
|
Hát, amikor a 70. anime részben leugrik Shikamaru mögé, kezében az egyik homoki shinobival, akkor elég táposnak van feltöntetve. Meghát ő is főleg közelharcos. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 08 máj 11, 20:34:39 » |
|
Látom itt is shikamaru a favorit ami jó De számomra nem tiszta hogy a harmadik még annó miért határozott ugy hogy csak ő lett chunin mikor a Naruto is megérdemelte volna. Szerintem mert most főleg kellene Konoha erejéhez Chunin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 08 máj 11, 20:48:59 » |
|
Shikamaruban megvannak azak a képességek, melyek egy chuuninnak szükségesek, pl jó vezetői és taktikai érzék. Naruto-ból nem lenne jó vezető, dehát jól ismerjük. És attól h vki nem chuunin, attól még lehet olyan erős, hisz ez csak egy rang.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #218 Dátum: 08 máj 11, 20:52:34 » |
|
Ténleg elég egyértelmű volt hogy csak Shika lehet chuunin.Ugyebár a homok geninek helyből ejtve lettek,a többiek közül pedig Shikamaru használta a fejét a legjobbanés legtöbbet....amilyen taktikát levágott ....és nem hülyegyerek más téren se csak lusta de egyértelmű hogy ő kellett ott chuuninak mert felfogja mi az hogy másokat vezetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #219 Dátum: 08 máj 11, 20:52:59 » |
|
Igaza van Takemitsunak, mivel pl ott van Naruto a Shippuudenben. Hihetetlen ereje van, és mégis csak genin; ellenben Shikamarunak - hogy a témához kapcsolódjak - "csak" a Kage Mane no jutsu és az esze jutott, és már chuunin . Szóval a rang nem minden esetben jelzi a shinobi erejét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #220 Dátum: 08 máj 12, 00:18:15 » |
|
... "csak" a Kage Mane no jutsu és az esze jutott, és már chuunin . ... Igen ez a "csak" tényleg elég idézőjeles. ^^ És ez végülis (eddig) 5 (ismert) jutsut jelent. És azért mind elég ütős. ^^ Lásd vagy lásd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drave
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #221 Dátum: 08 máj 12, 07:29:38 » |
|
Shikomaru eléggé erős szerintem sima Narutoba is nyerhetett volna többször csak mindig lányokat kapott akiket nem illik bántani . Utánna Hidan ellen már szinte hibátlanul hajtotta végre a stratégiáját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #222 Dátum: 08 máj 12, 09:41:07 » |
|
Na igen, Shika mindig lányokkal kerül össze...Ino (mint 'főnök'), Kin, Temari, Tayuya De idővel be kell látnia, hogy ha nem akarná bántani a nőket, akkor neki befellegzett...pl. Kin is simán le tudta volna győzni, illetve a többi csak is legyőzhette volna. De örülhet, hogy okos, mert így legalább nem okoz annyira maradandó sérüléseket a női ellenfeleknek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #223 Dátum: 08 máj 12, 13:33:42 » |
|
Ebben is nyilvánul meg a hogy az eggyik legjobb karakter Shikamaru.
Én ezért birom őt mert "emberséges" és át lássuk be nem minden shinobi képes ilyesmire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #224 Dátum: 08 máj 12, 20:42:45 » |
|
Emberséges? Inkább csak nem szereti potyára strapálni magát. Meg minek belezzen ki valakit, ha simán csak kupán is csaphatja és azzal is eléri a célját? ^_^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|