Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #195 Dátum: 08 ápr 18, 23:18:47 » |
|
Egy kicsit(na jó nagyon ) fura gondolat: choji részleges baika no jutsuja együttlét közben elég hasznos sok ember vágyna rá srry csak már meg kelett osztanom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #196 Dátum: 08 ápr 18, 23:43:53 » |
|
Volfid ilyet inkább ne írjál mivel azt hinné az ember hogy gondok vannak nálad odalenn
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #197 Dátum: 08 ápr 19, 23:06:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xellos
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Láncdohányos?!?
|
|
« Válasz #198 Dátum: 08 ápr 29, 20:51:23 » |
|
Mégegy ilyen érdekes alakot mint Asuma nem nagyon találni... nemtörődöm és érzelmes is egyben (kurenai:))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nviktor
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #199 Dátum: 08 ápr 30, 13:19:00 » |
|
Sztem jo fejek főleg shikamaru Hiába elvesztette a chunin vizsgán a versenyt mégis chunun lett
|
|
|
Naplózva
|
Szép vok csak az arcomat nem látjátok
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #200 Dátum: 08 ápr 30, 13:37:44 » |
|
ino kicsit nyafkás...szerintem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #201 Dátum: 08 ápr 30, 21:15:22 » |
|
Nekem az első helyért két csapat harcol, és az egyik a 10-es. Nagyon bírom Shikamaru stílusát, és néha hihetetlen, hogy egy olyan lusta személyből mint ő, mégiscsak lehet chuunin... Ino a második kedvenc karim, neki az a parancsolgatós stílusa és az öltözködése tetszik! Na a Shippuudenben nagyon állati ahogy kinéz! Chouji pegid...a zabagép...a dagi...és mégis, bármint megtenne azért, hogy megvédje a barátait. Szerintem nagyon segítőkész ember, a Shippuudenben jobban bírom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 08 máj 01, 02:58:31 » |
|
és az a susogos ruha is az előnyére vált..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #203 Dátum: 08 máj 02, 20:08:42 » |
|
Áhh... imádom őket, bár ino az elején elég nyomi.. De a Shippuudenbe jófej lesz Shikamaru meg A LEGJOBB!!! Choji is jófej.. És Asumát meg IMÁDOM!! Olyan rossz, hogy őt is megölik..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #204 Dátum: 08 máj 02, 21:59:24 » |
|
Ino és Shika olyan klasszak chojiban meg az tetszik hogy mindig csak zabál :'X :'X :'X Asuma is jófej azért főleg hogy bele van esve kurenaiba. :'X
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #205 Dátum: 08 máj 04, 18:24:21 » |
|
Hát, nem is tudom... elég lassú csapat a Team 10. De miért pont 10-es??? Miért nem 9-es? A 10-es olyan "távoli" nekem! Mintha ők lettek volna az utsó csapat az osztályban. Lehet, hogy Iruka elég bénának találta őket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #206 Dátum: 08 máj 04, 19:19:56 » |
|
Ez nem erő sorrend csak 1 sorrend ... Mondjuk olyan , mint , hogy te vagy a 600 milliárdadik ember a földön , de ez 1 szóval se jelenti azt , hogy az 1. ember jobb (volt) nálad ... Egyébként az a jó a csapatban , hogy rajtuk senki nem jut át könnyen ... Ino és Shikamaru meg Chouji kisebb seregeket képesek blokkolni , de 1 osztagot minden féle képpen ... Elég előnyösek a háborúk szempontjából ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 04, 22:29:53 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #207 Dátum: 08 máj 04, 20:02:10 » |
|
Gangstakun, igazad van. Ha azt nézzük, a Kagemane no jutsu elég erősnek mondható, mert az ellenség nem tud mit kezdeni, ha Shikamaru elkapta. A Shintenshin no jutsu szintén, ha Ino eltalálta a céltestet, akkor ő irányít. Chouji pedig... ...ő pedig feltartja a többieket :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 08 máj 04, 22:09:34 » |
|
hát jó kis csapat, főleg a choji shika duo ino is egész jó de sztem nem olyan hasznosak a képeségei de hábruban egy 100 méteres ellenség elég megfélemlítő ahogy feléd gurul mondjuk az se lehet rossz, ha az ellenség beszélgetését kihallgatja egy másik testben az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #209 Dátum: 08 máj 04, 22:44:12 » |
|
Hát ami azt illeti a Team 10 inkább védekező/elfogó jellegű formáció, nem peddig támadó alakulat... Jó Choujinak elég jó támadó technikái vannak, de itt nem egyénről, hanem a csapatról beszélek... Lásd a 7-es csapatot: Mindenkinek támadó technikái vannak... De ezt már valahol írtam, hogy mindegyik csapat specializálódott valamilyen feladatra, elvégre a ninják nem reguláris hadsereg, hanem ilyen kommandó jellegű csapatokból felépülő haderő...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|