24 nov 24, 12:30:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: 10-es csapat (Akimichi Chouji, Nara Shikamaru, Yamanaka Ino)  (Megtekintve 81516 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
rocklee
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #180 Dátum: 08 feb 15, 18:49:18 »

Talán náluk csak okoz némi komfliktust mikor Ino-ból előtör a túlzott Sasuke imádat ˇˇez annyira kínos" Nyelvesít
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
Dongo
Chuunin
*

Újra itt van a nagy csapat

« Válasz #181 Dátum: 08 feb 15, 21:03:35 »

de shikamaru meg choji jófejek és elviselik Nevet amúgy hsa már itt tartunk,nem hiszem,h akár naruto vagy sakura elviselnék shika lustaságát meg choji kaja-imádatát
tök jó h ilyen toleránsak Nevet
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #182 Dátum: 08 feb 23, 15:09:53 »

Mondjuk, ha emlékeztek, az elején Ino sem tudta őket elviselni kacsint
Naplózva
h_Tunde
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #183 Dátum: 08 feb 24, 15:00:24 »

Azért mert nem került egy csapatba a nagy Sasukéval de aztán ők lettek a legöszetartobb csapat  Mosolyog
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #184 Dátum: 08 márc 22, 13:19:17 »

Shikamarut azt imádom. Az, hogy még harc közben is leáll felhőket nézegetni, az nagyon jó... Ino nem a kedvencem, sztem egy kicsit nagyra van magával, Choujinak a dagi szó fóbiája az nagyon tetszik. "Én nem vagyok dagadt, csupán enyhén pufók, világos!!!"  Nevet Pojén
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Dongo
Chuunin
*

« Válasz #185 Dátum: 08 márc 28, 20:56:23 »

Ino..sztem gyenge...hiszen a shippuuban még nem láttam tőle egy normális támadást sem(meg a mangában sem).jó kémnek,de harcolni nem igazán tud.
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #186 Dátum: 08 márc 28, 21:22:34 »

igen ő nem az a magányos ninja tipús , de nagyon jó caspat társnak , mert van a lefogó képessége meg mikor kiiktat 1 emebrt az elmetranszferral ...
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #187 Dátum: 08 márc 28, 21:33:37 »

és mondom kémekre is szükség van...én bírom inot és egyépként ki tudja lehet h mikor nem látjuk jobban teljesít
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #188 Dátum: 08 márc 28, 21:38:46 »

Szerintem köze nincs a kémkedéshez .. Shino , Hinata , Neji és kurenai jók kémkedéshez ... Ino arra jó , mint shikamaru , hogy hátrálltassa és leogja az ellenflet ... Mondjuk igaz az elmetranszferrel lehet kémkedni  ,de nem túl okos dolog , mert mi van , ha nem találsz vissza a testedbe vagy megtalálják és elcsórják a tested ? Nevet Amúgy meg erős Ino is csak igazából a naruto - ban a ninja fogalom nem ugyanaz , mint az életben ...  ja meg biztos van Ino - nak is új jutsu - ja .. talán majd használja ...
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #189 Dátum: 08 márc 28, 21:41:57 »

hát én el tudnám képzelni pl. az elmetranszfer jutszuval a el tudja hitetni, hogy ő más... én erre rövidtávon közvetlenül gondolok...na de ez az én véleményem

Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #190 Dátum: 08 márc 28, 23:17:13 »

Mit tud elhitetni...? És milyen távon...?
Nem igazán értem a leírtakat... ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #191 Dátum: 08 márc 28, 23:34:09 »

nos azt hiszem minnél inkább próbállom magym kifelyezni annál inkább nem megy
bár valószinűleg hülyeség, de én el tudok képzelni olyan helyzetet hogy pl. van egy csapat ahonnan nem to pl. valamit meg kell szerezni és pl. abban a csapatban vannak ninjakutyák akik kiszúrják ha valaki alakot váltott és mivel ino-ék csapatából senkinek sincs az az arcrabló vagy milyen technikálya sőtt konohában sincs senki ilyen tudtommal, ino megkapná ezt a feladatot be tudna épülni hogyha mondjuk lenne vele plusz egy ember aki vigyázna a testére mivel mondjuk a csapatból amit figyelnek egy ember valamikor biztos lessz olyan h lemarad és ekkor gyorsan ino használná az elmetranszport jutszut elmenne a csapathoz eljátszaná a bizonyos személyt ellopná a szükséges dolgot gyorsan (mert tudtommal nem maradhat sokáig a másik ember testében) és mehetne is vissza...
vagy talán ez hülyeség no mindegy én ezen gondolkoztam és késsz...     

Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #192 Dátum: 08 márc 29, 00:25:28 »

Jaja, oké, mért értem. ^^
És pont erre való Ino jutsuja.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
uchiha bence
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #193 Dátum: 08 ápr 12, 15:05:15 »

Nekem shikamaru tetszik a 10 cspatból ,csak sajos nagyon lusta
Naplózva
Dongo
Chuunin
*

« Válasz #194 Dátum: 08 ápr 13, 10:43:38 »

nem is!Shikamaruban pont ez a jó!annyit bírok röhögni rajta amikor ásítozik meg a felhőket bámulja meg ilyenek Nevet
és az meg külön jó,amikor Asuma halálakor beindul.pont azért mert tőle nem megszokott az ilyen reakció,és most látszik,h neki is vannak fontos emberek(megint remekül kifejeztem magam :'X)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins