STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #195 Dátum: 10 ápr 29, 18:31:08 » |
|
Én Gomot, és ez még tökéletesebben megfelel mindenre 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto0327
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #196 Dátum: 10 ápr 30, 12:56:15 » |
|
valaki segítene mert nekem meg hang nincs hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #197 Dátum: 10 ápr 30, 13:00:16 » |
|
A Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) menüpontban van megoldás minden lejátszással, felirattársítással kapcsolatos dologra. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamilton
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #198 Dátum: 10 ápr 30, 13:07:59 » |
|
Sziasztok!
Sajnos nem tudom letölteni a filmet. A landing page-t nem tudom megnyitni? VAn valami javaslat a megoldásra vagy másnál is van hasonló probléma?
Hamilton
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #200 Dátum: 10 ápr 30, 16:02:35 » |
|
öm, lesz online nézés is? mert igy nem tom meg nézni, és nem is éri meg 
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni? 
|
|
|
polcsek10
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #201 Dátum: 10 ápr 30, 17:12:30 » |
|
Hát nekem gom playernél elmósodik a kép és feliratot se tudom hogy kel kiválasztani:)amilyen hülye vok :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szigi29
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
|
 |
« Válasz #202 Dátum: 10 ápr 30, 19:57:35 » |
|
Üdv! Nekem Media Player Classic van K-Lite codec-kel és nem játsza le csak a hangot. Am a torrentes DB-s verziónak a szinkronja angol?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 30, 20:14:45 írta szigi29 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #203 Dátum: 10 ápr 30, 20:44:01 » |
|
Nem angol! Ugyanúgy japán a hang, csak bele van égetve az angol felirat a videóba!  Keress újabb verziójú kodeket... Nekem is k-lite kodek van Media Player Classic-al,és lejátsza a DB-s verziót... A RAW-okat nekem sem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillám
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #204 Dátum: 10 ápr 30, 22:14:29 » |
|
Bocs hogy ide írok, nem tudom jó ez e így de a szükség nagy erő...  Az oldalon egyetlen egy letöltési kategória - köztük a movie 3 - se működik. Mindegyikhez az van kiírva nincs letöltési kategória létrehozva. Most ilyenkor mi van? Vagy ez csak nálam fordul elő??? 
|
|
|
Naplózva
|
"...ti mentetétek meg a létezésem..."
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #205 Dátum: 10 ápr 30, 22:24:00 » |
|
csak nállad... Jelentkezz be, és utána működni fogXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #206 Dátum: 10 ápr 30, 22:25:57 » |
|
Nem csak nálad fordul elő... De nem is az oldal hibás... Csak egyszerűen be kell jelentkezned, mert csak bejelentkezett felhasználók tudnak letölteni... Ha még nem regiztél a Főoldalra, akkor most megteheted... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillám
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #207 Dátum: 10 ápr 30, 22:30:27 » |
|
Úristen.... Ekkora hülye is csak én lehetek. Fel sem tűnt hogy nem vagyok bejelentkezve... Bocsi ne haragudjatok, kissé lyukas az agyam... bár szerintem ezek után ez nem is kell mondanom  De azt azért leszögezném hogy a hajam barnásvörös!!! És köszi 
|
|
|
Naplózva
|
"...ti mentetétek meg a létezésem..."
|
|
|
szigi29
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
|
 |
« Válasz #208 Dátum: 10 ápr 30, 23:54:07 » |
|
Nem angol! Ugyanúgy japán a hang, csak bele van égetve az angol felirat a videóba!  Keress újabb verziójú kodeket... Nekem is k-lite kodek van Media Player Classic-al,és lejátsza a DB-s verziót... A RAW-okat nekem sem... Köszi Gabesz! Am a legújabb K-Lite van nekem is csak eddig a RAW-okat szedtem le. 1 kivételével mind kipróbáltam, még a Megaupload-osat is. A DB-set azért nem akartam leszedni, mert hülyefejjel asszitem, h angol szinkronos. De akkor neki állok leszedni azt. Még1x köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #209 Dátum: 10 máj 01, 10:16:49 » |
|
Na 3 darabban, de sikrült végig néznem ezt az ízét. Azt leszámítva, hogy unalmas volt mint a dög nem volt vele baj. Ez inkább vicces volt mint izgalmas:D. Felejthető lett, de Naruto movie szal már megszokhattukxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|