Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #45 Dátum: 09 szep 28, 21:52:48 » |
|
Ha lenne rá időm, én végtelenszer nézném meg az animéket, nálam nem számít a hossza, csak a története és a kivitelezése. Eddig még sajnos egy animét sem tudtam újra megnézni elejétől a végéig. Mert jelenleg arra is alig van időm, hogy befejezzek egy-egy animét Mivel nincs netem még az albérletbe, így max hétvégén tudok nézni /letölteni és gépről nézni mostanában meg lusta vagyok , de van amit viszont csak letöltve nézek pl Naruto, mert nem birom a videoplayer minőségét /. Am tudjátok, milyen gáz, hogy én csak szombaton tudom megnézni/elolvasni az aktuális Narutő részt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lolo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 09 okt 14, 17:15:41 » |
|
Háát az attól függ, hogy melyik animéről van szó. Szerintem, ha időm engedi addíg amíg kívülről nem fújom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aimbot
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 09 okt 20, 22:38:24 » |
|
sokszor: pl. a dragon ball z-t, eddig kb. 7x néztem végig, sima narutot eddig olyan 6x, blood+ 4x chrno crusade 4-5x kb... és még sorolhatnám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rakéta
Újonc
Nem elérhető
KYOUKUGEN!!!!
|
|
« Válasz #48 Dátum: 10 feb 07, 14:57:43 » |
|
Én minden animét általában egyszer nézek végig, kivéve max a jobb harcokat. Ez alól kivétel a Death Note, mert annak az első 25 részét akárhányszor végig tudnám nézni.
|
|
|
Naplózva
|
Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #49 Dátum: 10 feb 15, 17:04:15 » |
|
Animétől függ. Amiket már régen láttam azokat megnézem ujram csak h képben legyek. De a bleach harcokat vagy egyes jelenetet bármikor. Bleachből mind a 257 részt 2x láttam (vagyis filler nélkül 2djára)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 10 ápr 04, 19:29:58 » |
|
Minde animét amit láttam azt 1x láttam, kivéve a Blíccset. Abba belevoltam bolondulva nyáron, leültem gép elé pár nap alatt végignyomtam 200 valahány részt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #51 Dátum: 10 ápr 04, 19:35:40 » |
|
Nyáron?Én suliidőben végigtoltam az összes részt néhány hét alatt Kösz STM,javítottam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 05, 17:37:48 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #52 Dátum: 10 ápr 05, 16:58:35 » |
|
És íme, az ember, aki a világ összes animéjét látta már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 10 ápr 05, 17:29:33 » |
|
Olyan vicces, hogy ebből csinálnak néhányan versenyt, hogy milyen hamar végeznek egy animével. Kíváncsi vagyok ezek az emberek esznek/alszanak-e egyáltalán... x"d Najó, hogy ne offoljak: Nem nagyon emlékszem, hogy kétszer megnéztem volna más animét, az FMA-n kívül. Valahogy nem tud lekötni, ha tudom előre mi következik, de az FMA-t már elég régen néztem ahhoz, hogy újranézhessem, de kétlem, hogy harmadszorra is megismételném. De mindenesetre elkezdtem kiírni DVD-re az animéket amiket mostanában nézek, szóval kényelmesen meg tudnám nézni még egyszer, ha lenne kedvem. ^.^ Bár Bleach vagy Reborn-ból sokszor nézegettem újra kedvenc részeket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 05, 17:31:53 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #54 Dátum: 10 ápr 05, 17:37:27 » |
|
Hát Marci, szerintem itt valamit elírtál, és nem anime-t, hanem részt akartál írni, így pedig egyből érthetőbb, és valószínűleg igazabb a mondat, ami nem az összes anime-re, hanem csak az összes Bleach részre vonatkozik. Igen, STM tény megállapítását én kizárnám.
Amúgy a kérdés szerintem hülyeség, mint itt sokan leírták már, ez teljesen az anime-től függ. Van amit egyszer, van amit néhányszor, és van amit bármikor megnéznék, ha éppen ráakadok. Pl. sok látványos harcot, olyan anime-kből mint a Naruto, Bleach, One Piece vagy Soul Eater.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #55 Dátum: 10 ápr 05, 17:39:47 » |
|
Jól van na, elírtam Egyébként tényleg attól függ hogy tetszik-e,mert ha érdekel,akkor meg akarod tudni mi lesz a következő részben és végignézed az egészet
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #56 Dátum: 10 ápr 14, 15:48:46 » |
|
Ha érdekel a story akkor tuti egyszer végignézem,de ha nem is érdekel annyira,még lehet hogy annyira tetszeni fog hogy képes lennék 100× is végignézni!De általában csak néhány résszel vaok így...
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #57 Dátum: 10 ápr 14, 22:59:05 » |
|
Én úgy vagyok vele, hogy egyszer végignézem, és ha tetszett, akkor utána (főleg ha hosszú anime) kedvenc részeimet nézem vissza belőle, nem az egészet. Például sok sikert végignézni 2nél többször a teljes Dragon Ball-t A 20-30 részes animékben előfordult már, hogy újból megnéztem az egészet, de az ritka, mint a fehér Batman
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 10 ápr 22, 22:34:46 » |
|
animefüggő:)
Soul Eatert FELIRATTAL akárhányszor(szinkronnal egyszer se) Bleach felirattal akárhányszor szinkronnal 1-2...
áh nem részletezem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 10 ápr 24, 19:49:07 » |
|
Én is,így vagyok vele,hogy ha tetszett az anime,akkor a legjobb részit,vagy jeleneteit újra végignézem.
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
|