EdinaBHolmes
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8895 Dátum: 14 dec 20, 17:11:35 » |
|
Épp készítek egy új Ichigo-s háttérképet. A képet én magam színeztem ki és nem igazán tudom eldönteni, hogy rakjak-e rá árnyékot és a szemére fényt vagy nem. Én megvagyok nélküle. Szerintetek? Ichigo képe direkt látszik át és igen, tudok róla, hogy a bőr layer belelóg a hajába meg mindenhova, majd törlöm. De ha van még valami hiba rajta mondjátok csak. https://dl.dropboxusercontent.com/u/52601802/kurosaki_ichigo_lineart_by_agito_lind-d5d243r2.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8896 Dátum: 14 dec 20, 20:26:14 » |
|
Az alap színek nem rosszak. Szerintem rakhatnál rá árnyékokat, mert így elég laposnak tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8898 Dátum: 14 dec 24, 14:51:13 » |
|
Van egy elég jó Photoshop tutorialom youtube-on, hogy hogyan kell szép lineartot készíteni és azt kiszínezni. Belinkelem azt, mert már dicsérték egy páran, hogy megtanulták belőle az alapokat. 1.rész 2. 3. Az első videóból megtanulhatsz vektorosan körvonalakat rajzolni, így szebb lesz, mint ahogy te, ahogy elnézem szabad kézzel csináltad. A második megmutatja, hogy vidd fel az alapszíneket, a harmadik pedig bemutatja, hogy én, hogyan és hol szoktam árnyékokat használni. De ez sok mindentől függ. Például, hogy merről érkezik a fény, milyen pózban van a karakter, milyen stílusban készül a rajz. A videóban szereplő Naruto egy teljesen általános pózban van, semmi extra. remélem tudtam segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8899 Dátum: 14 dec 24, 16:53:11 » |
|
Tényleg jó vidik, én is innen tanultam meg szóval tudom ajánlani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #8900 Dátum: 14 dec 28, 10:15:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8901 Dátum: 14 dec 28, 12:44:17 » |
|
Elsőhöz képest nem rossz. Nekem egy kicsit túl pink, de férfi vagyok, nézd el
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #8902 Dátum: 14 dec 28, 14:04:34 » |
|
Őszintén szólva gőzöm sem volt, mi lenne jó háttérnek, szóval olyan színűre csináltam, mint a lány szeme. Amúgy egy kicsit állítottam is az árnyalat-telítettség, fényerő-kontraszton. Ennél pinkebb volt. A csaj meg épp pőrén áll a fürdőben, mikor egy fickó rányit. Ez után jönne a visítás, meg az, hogy hozzávág valamit, mint sok ecchiben. Ha lenne türelmem, megrajzolnám a fázis kockákat.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8903 Dátum: 14 dec 28, 14:08:14 » |
|
A csaj aki nem zárja be a fürdőajtót, de a srác a perverz, mert véletlenül benyitott Dat typical anime klisé Remélem a csaj legalább egy tsundere
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 28, 14:19:24 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8906 Dátum: 15 jan 27, 00:07:57 » |
|
Az érzés mikor Lew ír a rajz topicba és reménykedsz, hogy a te színezésedet rakja ki, de kiderül, hogy még sem. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EdinaBHolmes
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8907 Dátum: 15 jan 31, 12:59:48 » |
|
Lew: Így se lett rossz, de remélem, maradsz a lassabb, de minőségi színezésnél. Elkészítettem életem első Photoshop ecsetjeit az egyik saját rajzomból. Tetszik nektek? Ti szoktatok ilyet csinálni? PS CS5-ben csináltam. http://edinaholmes.deviantart.com/art/Circle-Photoshop-Brushes-510598004Tervezem, hogy beszerzek egy digitalizáló táblát. Wacom Intuos Pen & Touch small digitalizáló táblára vagy a mangás változatára gondoltam, de nem igazán tudom, hogy érdemes lenne a mangás változatra beruháznom. Szerintetek? Ti milyen táblát ajánlanátok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8908 Dátum: 15 jan 31, 17:51:28 » |
|
A mangához adnak egy rajz programot, ennyiben több, mint a sima pen & touch.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|
|