Lew
|
 |
« Válasz #8865 Dátum: 14 nov 25, 20:28:30 » |
|
A hibákat amiket írsz én is tudom, hogy ott vannak, de sajnos szabad kézzel nem megy olyan jól =/ A fa zöldnek indult, de rájöttem, hogy rózsaszínen jobb. sajna akkor már ki volt húzva tűfilccel Szvsz a szabadkézi rajzot még gyakorolni kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8866 Dátum: 14 nov 25, 20:34:17 » |
|
A fa lehet rózsaszínű csak a levele inkább sötét vörös. No igen, egyszer volt az a sérülésed és azóta már nem megy olyan jól. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #8867 Dátum: 14 nov 25, 23:36:38 » |
|
Gyorsan rajzolok egyet én is, és győzzön a jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #8868 Dátum: 14 nov 27, 13:46:45 » |
|
Aztán linkeld ide is  És ma vagy holnap add fel elsőbbségivel, mert nem fog odaérni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8869 Dátum: 14 nov 28, 13:26:38 » |
|
Sziasztok! Ti hogy vagytok azzal a témával/kérdéssel, hogy a rajzhoz tehetség kell? Ki hogy vélekedik erről, tényleg szükséges, vagy csak akarat és kitartás kérdése az egész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #8870 Dátum: 14 nov 28, 16:31:03 » |
|
Szerintem akarat és kitartás kérdése, mert a rajz tanulható készség. Persze a tehetségesnek mondott ember sokkal gyorsabban érez rá a dolgokra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 28, 16:31:47 írta shiranai »
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8871 Dátum: 14 nov 28, 17:42:54 » |
|
Szerintem is tanulható, de azért besegít az is, ha valakinek alapból van érzéke hozzá. Mondjuk én magamról nem tudnám elképzelni, hogy valaha valami hasonlót is rajzoljak xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #8872 Dátum: 14 dec 01, 00:12:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #8873 Dátum: 14 dec 01, 09:48:12 » |
|
Tényleg nem semmi, amit nyom Minagi. :O Lew, ha hetente lenne 1-2 órád szabad kézzel gyakorolni, belejönnél! Én sajnos nem fejeztem be a rajzot a versenyre.  Eddig 20 órát fektettem bele, nem volt még 10 órám a háttérre.  Azért sajnálom... Mondjuk, sejtettem, hogy valami egyszerűbbel kellett volna próbálkozzak. Azért egy képet teszek be a félkész alkotásról.  ( telóval van, szóval bocsi a minőségért...) http://tinypic.com/usermedia.php?uo=nvlS1L5AwLObD757c%2F7Jroh4l5k2TGxc#.VHwqdmdjfFIAnnyira vicces, hogy ők saját karakterek és most beleszőttem őket az egyik történetembe.  Velük máris érdekesebb. Amúgy, azt hiszem, hogy kész van a fejemben egy trilógia. Esküszöm, ha belepusztulok is, egyszer megírom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 01, 09:51:35 írta Luna-san »
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8874 Dátum: 14 dec 01, 10:53:23 » |
|
Kár, hogy nem sikerült befejezned, mert eddig tök jól néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #8875 Dátum: 14 dec 01, 17:55:10 » |
|
Igazából sokszor szoktam szabad kézzel rajzolni, de ezeket a műveket általában bescannelem és Phostoshoppal fejezem be. Kiszínezem, átméretezek dolgokat, tükrözök, elforgatok, hogy minden patent legyen.
De amivel tényleg hadi lábon állok az a szabadkézi színezés. Sajnos nincs se pasztell krétám, se túl sok színesem, se copicom.
Egyébként gyönyörű már most a rajzod Luna. Ezzel behúzhattad volna a top 3-at minimum. Kár, hogy nem készültél el vele időben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8876 Dátum: 14 dec 01, 18:06:33 » |
|
Ez egy nagyon jó kép Luna, szerintem fejezd be perfektre, már a sikerélmény miatt is megéri.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #8878 Dátum: 14 dec 04, 15:17:01 » |
|
Jaj, pedig akartam írni ide is írni.... akkor most. Én örülök, ha tetszik nektek!  Be fogom fejezni, karácson előtt legalábbis biztosan. Egyébként van egy előnye annak, hogy nem sikerült elküldenem: megmarad nekem és ki lehet tenni a falra. Lew én annyira nem bizakodtam, én csak az első 12-be akartam volna bejutni. Talán jövőre is lesz... Amúgy nem nehéz színessel rajzolni. Pasztellkréta, Copic se kell. Egy 36 színű ceruzaszett csodákra képes!  Én azért akartam markert, mert nem igazán tudok vízfestékkel festeni, legalábbis úgy nem, ahogy meg lennék vele elégedve. Edina a naptárad tök cuki! A rajzod kezdetnek nem rossz, számomra egyedül az furcsa, hogy a bokája vékonyabb, mint a csuklója és pici a lábfeje. Amúgy a mangás arányokat úgy a legegyszerűbb betájolni, ha megnézel egy egész alakos anime képet. ( Ami úgy eleve japán. ) Alapról könnyebb gyakorolni az anatómiát!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
EdinaBHolmes
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8879 Dátum: 14 dec 07, 08:27:17 » |
|
A naptárhoz: Köszi Luna!  A rajzhoz pedig annyit, hogy szerintem abbahagyom a manga karakterek rajzolás. Időm sincs rá munka meg a nyelvtanulás mellett. Ha még "őstehetségnek" születtem volna akkor talán, de így...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 08, 10:58:17 írta EdinaBHolmes »
|
Naplózva
|
|
|
|
|