Aes Sedai
|
|
« Válasz #8850 Dátum: 14 nov 17, 10:22:31 » |
|
Nekem is tetszik, ráadásul még macskák is vannak rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8851 Dátum: 14 nov 17, 10:40:22 » |
|
Nem nagyon nézem ezt a topicot, mert hidegen hagy-nem is értek hozzá, de most megérte benézni. Szép lett, Luna!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #8852 Dátum: 14 nov 17, 16:09:36 » |
|
Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik nektek! Kár, hogy mostanában alig van időm rajzolni... de még skiccelni is kb. csak suliban szoktam. Néha olyan érzésem van, mintha elfelejtettem volna az anatómiát. Most speciel nem az Amayás rajzomra értem, csak úgy általában. Mondjuk most az a fő, hogy tanuljak. Néha fel kell adni a hobbit egy időre a lényegesebb dolgokért. DA-ra se töltök fel, nincs hozzá türelmem. Remélem gyorsan véget ér ez az időszak. Mondjuk utána az egyetem se lesz kellemesebb. Nem baj, attól még a manga és rajzolás szeretet örök marad. Valaki rávilágított arra, hogy furcsa, hogy hegyes állúak a karaktereim. ( Amaya is ) Addig fel se tűnt, mennyire ronda, szóval csúcsos állat nem rajzolok többet. A tanácsért hálás vagyok annak a személynek. Egyébként meg, mindenki, aki itt aktívan tevékenykedik, nagyon ügyes. Szóval csak így tovább skacok! http://animetarsasag.hu/wp/manga-rajzverseny/Remélem szabad ilyeneket linkelni. Egész jó kis versenynek tűnik, talán érdekel mást is rajtam kívül. Én nevezek valamivel, amit hétvégén tervezek összedobni, ( 15 óra minimum ) bár még nem tudom, mi lenne esélyes egy ilyen megmérettetésen. Nem akarok nyerni, a 12. hely pont megfelelne. Hatalmas megtiszteltetés lenne egy naptárban látni a művem, csak azért.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8853 Dátum: 14 nov 17, 17:04:38 » |
|
Lehet még én is indulok Behúzzuk a top 2-t Luna? edit: computer grafikával készült műveket nem fogadunk el. Elvéreztem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 17, 17:05:59 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #8854 Dátum: 14 nov 17, 17:27:20 » |
|
Lew, ha computer grafika kellene, akkor meg én véreztem volna el. Amúgy meg ez nem fair. Szerintem csinálnia kéne valakinek egyszer egy olyan versenyt, amiben mind a kettőre van lehetőség, persze külön díjazva. Az lenne a legigazságosabb. Amúgy, mi lenne, ha készítenél egy számítógépes rajzot, és az alapján rajzolnád meg valamilyen színes technikával, hagyományosan? Vagy egyáltalán nem megy? Nem hiszem el... Olyan jó érzéked van a színezéshez, színes ceruzával csak tudsz kreálni valamit! Ha pedig lenne hozzá alapod digitálisan, csak át kell másolnod. Mondjuk az sok idő, de én akkor is hiszem, hogy tudsz te szépet rajzolni papírra is! Bízz magadban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8855 Dátum: 14 nov 21, 08:14:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #8856 Dátum: 14 nov 21, 14:12:02 » |
|
Ismerem, fantasztikusan alkot. Kicsit Final Fantasy feelingje van a rajzainak, de pont azért tetszik. Mondjuk van pár hozzá hasonló alkotó és a legtöbben ebből élnek. Videó játékokhoz gyártanak illusztrációkat többnyire. Szóval úgy vélem, hogy ahhoz, hogy valaki ilyen szintre jusson, már kell az a fajta motiváció,: "Ebből fogok megélni, ha törik, ha szakad." Nem tudom van-e olyan, aki csak "hobbiból" rajzol ilyen szinten. Sok művész van, aki egy képet sem ad el egész életében szinte, de én ahogy elnézem, a manga rajzolóknak rendesen vannak megrendeléseik. Nyilván azokra gondolok, akik igazán profik és népszerűek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8857 Dátum: 14 nov 21, 14:18:06 » |
|
Megoldottam Luna Úgy néz ki nevezek én is. Behúzzuk az első 2 helyet és lesz egy óriási csata kettőnk között az első és második helyért. Szvsz én most az egyetem mellett grafikus szakmában dolgozok. Havi 30.000 Ft. Nem nagy pénz, de nem szakadok meg. Heti 1-2 rajz amit át kell rajzolni Corelben, meg 1-2 terv, ha nem kapok rajzot. Egyetem mellé tökéletes. Jobb mint a Tescoban 8 órázni. szvsz Sakimichan irtó tehetséges. Beszélgettem is már vele, de nekem ő a kedvencem. http://artgerm.deviantart.com/gallery/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #8858 Dátum: 14 nov 21, 14:38:29 » |
|
Király vagy Lew! Ez háborút jelent! Én tisztelem és becsülöm az ellenfeleim, mert művésznek lenni egy különleges életforma. Győzzön a jobb! Én kiugranék a bőrömből havi 30.000 Ft-ért, és látszólag tényleg nem megterhelő a munkád. Azt hiszem rá kellene álljak a grafikára, mert anélkül nem sokat ér ma már az ember és remélem, hogy egy nap nekem is sikerül majd pénzt keresnem a műveimmel. Diákmeló ismerős helyzet... fizikai munka kevés pénzért. Legalább a társaság jó. Alkotni mindenesetre ezerszer jobb lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8859 Dátum: 14 nov 21, 14:39:30 » |
|
Hát én csak egyszerű laikusként néztem a munkáit és tetszettek. Persze gondolhattam volna, hogy már ismeritek. A versenyhez sok sikert! Majd ide is tegyétek be a műveket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EdinaBHolmes
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8860 Dátum: 14 nov 21, 19:20:34 » |
|
Gondolkodtam a versenyen való induláson, de mivel itt már nagyon megindult a harc, ezért inkább most kihagyom és elkezdek gyakorolni a jövő évire. Luna-san: Azt hittem, hogy kommenteltem a rajzodhoz, de úgy néz ki, hogy nem. Szóval, nagyon tetszik. Le a kalappal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8861 Dátum: 14 nov 22, 01:05:18 » |
|
Hogy haladsz Luna? Nekem már kész a rajz, csak ki kéne színezni. De nincs annyi színesem, mint amennyire szükségem lenne =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #8862 Dátum: 14 nov 22, 10:01:51 » |
|
Köszi szépen Edina! Biztos, hogy megmutatjuk Sevanna! Lew, őszinte leszek veled: én csak tegnap tudtam nekiállni, eleve így terveztem, viszont annyiban megcsúsztam, hogy nem tudtam elkezdeni a lineartot, mivel annyira fáradt voltam, hogy alig láttam már a papírt és elmentem aludni. Szóval majd ma. Amúgy vázlatokon dolgoztam pár órán át. Annyit elárulok, hogy 3 karakter lesz a képen és nem volt egyszerű letisztázni az általuk viselt ruhákat. Igyekeztem nem túl giccsesre venni a figurát, de azért így is elég részletes, szóval A/3 méretű lesz és még a háttér se túl egyszerű, úgyhogy feladtam magamnak a leckét. :p Dec. 1-ig kell megérkeznie, szóval csütörtökön feladom elsőbbségivel, nehogy az legyen, hogy nem érkezik meg. Nem bízom a postában...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8863 Dátum: 14 nov 25, 19:01:45 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 25, 19:04:21 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8864 Dátum: 14 nov 25, 19:22:54 » |
|
Megmondom őszintén, jobat vártam.
Amik így gyorsan feltűntek: Sok egyenes lett kicsit girbe-gurba és a párhuzamosokkal is vannak gondok. A két emberke kicsit aránytalan lett. Illetve, ha az egy cseresznyefa, akkor a levele nem rózsaszínű csak a szirmok.
Egyébként kellemes, mert sok a meleg szín és alapvetően olyan kis aranyos hangulata van. A lámpaoszlomok, az élfények mind jól sikerült. A naplemente is szép, csak a zöldet furcsállom benne. A pad nem lenne rossz, bár fura, hogy a köves szegély nem szűnik meg előtte, kicsit nehezbben lehet megközeletíteni így, ami eléggé sokat elvesz a funkciójából, de inkább az a gond vele, hogy túl nagy.
Egyébként szép.
+1 A távolabbi háznak részben nincs teteje, vagyis nem tart az oldalfalig.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|