shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8610 Dátum: 14 jan 26, 17:54:00 » |
|
Én kiakartam színezni ezeket a képeket , vagyis még most is akarom csak idő kérdése. De ezekben mi a hentai? Oké fanservice meg minden. Abban igazad van, hogy nem túl gusztusos Yakudoriga . Ha választani lehetne, akkor az elsőt színezd ki, de a legjobb tudásod szerint (kár lenne tőled valami rém ronda színezést látni).
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8611 Dátum: 14 jan 26, 18:01:39 » |
|
Ezek közül tényleg az első a hentai, bár ezek inkább ecchi-k, mint majdnem hentai-ok. Igen, tudom, hogy ízléstelen ez a manga jelenet, de azért gondoltam, belinkelem. A devis "pórnépnek" akik erre buknak, úgyis mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8613 Dátum: 14 jan 26, 20:32:51 » |
|
A te hsz-eid általában mindig elolvasom, mert sok mindenben egyezik a véleményünk és legalább nyugtázom hogy nem én vagyok a hülye =DD Emlékszem de még nem kezdtem neki. Kemény ez a ZH időszak :S De ha te belekezdtél akkor majd én is nekiállok a hétvégén. De most tényleg sok dolgom van. Korsó tervet készítek az egyetemi Informatikus szaktanácsnak, utána pedig a tavaszi Miskolc-Sopron összerázó szakestély miatt lesz grafikus munkám. Mondjuk ez még messze van. Én hülye a múltkor csináltam egy rajzot a Logisztikusoknak és azóta nem hagynak békén. Én is csak az ingyen reklám miatt színeztem ki Sophie képét =D Hát na, több mint 2 éve fenn vagyok DA-n és van kb 300 watcherem. Kell a reklám =D Bezzeg ha telenyomnám pucér Erzákkal meg Lucykkal a galériám lefogadom hogy egyből több lenne.... Amúgy ilyen lett: http://graypapaya.deviantart.com/art/Coloring-for-Sophie-chan-s-contest-428017818... hanem mindketten. xD Egyébként szép mentés volt. Csak az érdekel, hogy melyik felén akarsz lenni a cuccnak. Mert én már a jobb oldalon elkezdtem pár vázlatot, de ha kell, letükrözhetem. xD Egyébként ráér, nekem sincs rendesen időm rá. Jaj, te szegény, majd biztos megsajnállak, amiért mindenki csak a tehetségedért akar. Adtál egy jó ötletet! ErwinxLevi yaoi fanart, az biztos jó reklám lenne! *-* Jó, nem. xD Egyébként már meg voltam elégedve, hogy meglett a 100. watcherem, erre egy napra rá megnéztem és megint csak 99 volt. xD Aranyos lett a színezésed. ^^ Az eddigi rajzaid közül ez tetszik a legjobban. Lehet azért, nem nem olyan animés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8615 Dátum: 14 jan 27, 21:42:23 » |
|
Nem rossz =) Én egy régi 2012-es Ultear színezésem készítettem el újra, hogy lássam mennyit fejlődtem =D Nos mit gondoltok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8616 Dátum: 14 jan 27, 21:47:14 » |
|
Sokkal jobb lett! Hogy is mondjam... kicsit emberibb lett, a test színe, a haja... rengeteget fejlődtél szerintem. Azt megfigyeltem, hogy a női arcpír neked szinte névjegyed s kell. Nem is gond, csak néha az dominál. Jobbak ezek az úgy mond "fakó" színek az "eredetihez" képest. Most így nézegetem és basszus nagyon tetszik a második. Most már kitalálom mit küldjek el neked.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8617 Dátum: 14 jan 28, 10:57:32 » |
|
Sokat fejlődtél Lew. Nekem a haj és a sebhely tetszik rajta a legjobban. Viszont a kesztyű vagy kötés szerintem jobb az elsőn, az újon nagyon műanyaghatású az éles kontraszttal és a csillogással.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8618 Dátum: 14 jan 28, 14:28:22 » |
|
Szerintem annyira nem morbid Mellesleg erre a nagy "ecchi mániára" tök jó ötletem támadt, azaz nővéremnek de én fogom megvalósítani, minden áron akar egy SasuxItachi képet lerajzoltatni velem, de ha én csinálom meg és jó lesz akkor a "dicsőség" az enyém O//.//O Szerintem mind a kettő nagy jó lett, de a egyértelmű, hogy a második jobb és igen tényleg sokat fejlődtél, de hát úgy is csak pozitívumot lehet mondani mert ügyes vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8619 Dátum: 14 jan 28, 14:40:39 » |
|
Lew-es kép: Szerintem sokat fejlődtél. Azért az elsőnél még sokkal inkább "mű" volt az alak, de a mostaninál már egy animébe illő színezést csináltál, tetszik.
Ha-kuss rajz: Nagyszerű! Látszik rajta, hogy milyen a gondolkodás módod/hangulatod néha, szerintem nem morbid a rajz inkább fantázia dús, lehet neki hátsó értelmezést is adni, szal tényleg nagyon jó!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8620 Dátum: 14 jan 28, 14:54:18 » |
|
Sok esetbe fugg a rajz a hangukatomtol vagy zenektol amiket hallgatok, annyira nem erzem morbidnak, inkabb amolyan "kitorok a hetkozbapbol" szeru. Orulok ha tetszik, es hogy birod az ilyen dolgokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8621 Dátum: 14 jan 30, 20:11:27 » |
|
Köszi szépen. Hát Shiranai tudom =D De alapból hadi lábon állok a fehér ruhákkal =S Sose tudom normálisan kiszínezni őket =S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8624 Dátum: 14 jan 31, 20:27:48 » |
|
Gondolom a Gérard-os kép =D Ha befejeztem a Lol.hu versenyére szánt rajzom lehet nekiesek. Majd meglátom hogy lesz időm =) Mert amúgy nekem is tetszik az a kép =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|