Rájöttem, hogy buszon is tudok vázlatolni, úgyhogy ezentúl azt fogom praktizálni.
Ennek a vázlatát is ott csináltam, egyes részei még abban a stádiumban is maradtak, nem volt időm foglalkozni vele. Ymir epic fail, de hátha színesben jobb lesz. xD Vélemény?
Ugyanúgy vagyok a SAIjal, mint Lew a PS-sel.
Egyedül azt utálom benne, hogy mivel szokásom túl nagy felbontásban dolgozni, az ecset néha túl kicsi, ami PS-ben nem igen fordulhat elő, mivel ott 5000pixel szélesre is felnagyíthatod. Ezt a kis bakit leszámítva, SAI párti vagyok. A PS sokszor még ki is akasztott. Szerintem komplikáltabb, mint a SAI, de PS-ben legalább tudsz mozgó gifet csinálni. xD
Egyébként csak én gondolom úgy, hogy a PS nem keveri az egy rétegen lévő színeket vagy tényleg így van? Valamelyik PS-es felvilágosíthatna.
Na, azért...
Bocsánat, hajat csak így tudok, egy-vonalakból rajzolni, mert különben lapos meg ennél is természetellenesebb lesz. Azért tűnik lineartnak. A többi része az vígan göcsörtös meg szaggatott. Főleg a szeme. xD A te rajzodban csak a fodrokat utáltam, de azokat nagyon.
Nem tudok fodrokat rajzolni. xD A többi nem volt nagy meló.
Ahogy kiszínezem? Pedig nem nagy tudomány. Még szerencsém is volt, hogy shiranai ilyen könnyen meghatározható hajat rajzolt, mert könnyen ki lehetett találni, hogy merre mennek a tincsek. Van, hogy magamnak olyat összehozok, hogy a saját anyám is csuklik, mert emlegetem. xD Mindenesetre, ha akarod elmagyarázhatom, hogy hogyan csinálom. ^^"
Szép lett a rajzod.
Itt-ott van egy kis baki anatómiailag, de nem olyan hű, de szörnyű.
Legközelebb majd előre lebeszéljük a képméretet és akkor nem lesz vele gond. Nekem is tetszik. Szép hajat csináltál Anna.
Én is feltöltöm DA-ra, köszönöm a linket.
...érdekelne a többiek véleménye is (kis kritika), legalábbis az én részemről.
Rendben. ^^ Köszönöm.
Egyébként nekem is a haja tetszik rajra a legjobban, a többit failnek érzem a részemről, valahogy nem áll össze egységessé. /:
Szívesen. ^^
Engem is érdekelne. :3
a csipke minta és azok a színek eszméletlen jók lettek
Az alap rajzokban, a sketchekben van egy pár anatómiai érdekesség, de ez különösebben nem izgat.
Pedig pont a ruhájával voltam a legnagyobb gondban, mert ott nem nagyon tudtam mit árnyékolni, anélkül meg olyan volt, mintha azzal nem is foglalkoztam volna, ezért használtam hozzá textúrát, amit egyébként eddig soha. :x
De engem izgat! 8D Pont az anatómiai bakijaim miatt szoktam rinyálni mindenkinek, hogy mutassák meg, mi nem stimmel, csak elég ritkán kapok is válaszokat, úgyhogy, by all means, heo-sama, do tell what you've concluded~
De, csak a szemetek jobban jár, ha nem teszem fel őket.
Majd, ha jobbakat csinálok felteszem, de a fejeken is van még mit javítanom bőven.
A-chan tök jó, hogy férfit rajzoltál. (Szinte mindig csajokat látok az ilyen switcharoundokon, persze lehet, hogy csak rossz helyekre tévedtem.) A haja különösen jó lett, légies.
Ja, hogy aha.
De ha megmutatnád, lehet, tudnánk segíteni, nem?
Köszönöm szépen. ^-^ És persze, hogy pasit rajzolok, nem is én lennék, ha nem ezt tettem volna.
A szája kicsit aszimmetrikus, de egyébként szerintem szép. ^^
ÚÚÚÚR ISTEN, kilométeres hsz. xD