EdinaBHolmes
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8310 Dátum: 13 nov 03, 10:09:31 » |
|
Hát, A-Chan, nem. Az orrokat, amit rajzolok, szokták kritizálni, de még kombó-s ötlet nem volt. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8311 Dátum: 13 nov 03, 11:02:03 » |
|
Én úgy tudom a sima Bamboohoz Adobe Photoshop Elements jár. A Bamboo mangához, pedig kapsz valamilyen külön manga-rajzoló programot és animálót is, ha jól tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #8312 Dátum: 13 nov 03, 12:28:29 » |
|
igen, az arcformát és a szem stílusát Bakumanból vettem a kari haja pedig nagyon minimálisan de hasonlít Saiko hajára. Na meg még régebben láttam egy képet róla amin ilyen pózban volt, könnyen megjegyzem a képeket és gondoltam mért ne lehetne abban a pózban, így született meg ez a rajz :'D
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8313 Dátum: 13 nov 03, 14:53:33 » |
|
Tényleg fejlődtél. Egyszer nekem is kéne egy ilyen újrarajzolást csinálni. Mondjuk az ilyenek két, három évvel régebbi rajzoknál látványosak igazán.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
EdinaBHolmes
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8314 Dátum: 13 nov 03, 15:10:28 » |
|
Köszi, Shiranai. Megnézném, mit alkotsz te. Igaz nem újra rajzolós, de összetettem egy 2007-es rajzomat a honfoglalós lánnyal. Nos, ha vki kérdezné a 2007-eset zsigerből letagadnám. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #8315 Dátum: 13 nov 03, 16:38:36 » |
|
nekem van újra rajzolásom errôl a kariról van. Az elsô két éves a második 2-3 hónapos. De most is kellene egyet csinálnom, ebbe az utolsó 4-5 hónapban kezdtem el igazából rendesen rajzolni az elôtt csak havi 1-2x de ebben az idôben elég gyorsan fejlôdök
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8316 Dátum: 13 nov 04, 20:30:42 » |
|
Jó tudni, hogy akkor ígyesen én is kaptam mellé valamit. xD Most meg vagyok magammal elégedve, hogy nem beszéltem hülyeséget. Ügyes vagy Annácska, csak így tovább. *vállveregetés* xD két, három évvel régebbi rajzoknál látványosak igazán.
Kábé egy hónapja találtam egy lovas rajzot, amit még hét-nyolc évesen csináltam. Megmutattam anyunak, erre azt mondta, hogy nem sikerült valami jól. Ehhez képest, feltételezem, régen el volt tőle ájulva. xD Azt a rajzot kellene egy mostani mellé tennem. Egyébként shiranai meg Lew, nem akartok összehozni egyszer egy hármas körbeadogatós collabot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8317 Dátum: 13 nov 05, 10:22:25 » |
|
Én benne vagyok. Válasz valami jó képet.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8318 Dátum: 13 nov 05, 11:32:16 » |
|
Jaja jó lenne =) Keress valami karaktert vagy képet ami tetszik. Én csaj karaktert preferálnék mert lányokat jobban tudok rajzolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8319 Dátum: 13 nov 05, 12:01:54 » |
|
Az nem úgy megy, hogy választok valami képet. Mindenki csinál egy vázlatot egy karakterről és továbbadja. A következő megcsinálja a lineartot, a harmadik meg kiszínezi. Itt egy példa: http://www.deviantart.com/art/Switch-around-meme-uguuh-409212239dA-n rengeteg ilyet lehet találni, csak be kell írni, hogy 'switch-around meme'. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8320 Dátum: 13 nov 05, 15:52:50 » |
|
Vágom Akkor én hétvégére kész is leszek a sketchemmel és küldöm neked vagy Shiranai-nak =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8321 Dátum: 13 nov 05, 19:22:23 » |
|
Á már értem. Oké, benne vagyok. Majd alkotok én is valamit legkésőbb a hétvégére .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #8322 Dátum: 13 nov 05, 20:44:46 » |
|
Mivel ma volt egy kis időm, ezért rajzoltam valamit, de nem lett túl jó. Ez is azt bizonyítja, hogy van hová fejlődnöm... Nem vagyok elégedett a bal "szemmel", mert túl kicsi lett és az állkapocs is furcsa lett, jobb oldalról le kellett hagynom a fület, mert nem fért ki. http://toushinraizen.deviantart.com/art/Ceruzarajz-411763490
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8323 Dátum: 13 nov 05, 21:55:00 » |
|
Ez nagyon tetszik, érdekes collab. Kíváncsi vagyok a tiétek milyen lesz. Pont egy olyat linkeltél be, ahol mindhárom nagyon szép, magasra tetted a lécet. Toshin Raizen/Márk: Igazából jó lenne a rajz, és az izmokat is viszonylag pontosan rajzoltad meg, csak az arányokat nagyon nem találtad el. A homlokcsont túl kicsi, gyakorlatilag az arckoponya teszi ki az egészet, emiatt torz. Ahogy te is említetted, az orbita is kicsi (nagyon kicsi!), ráadásul - ha már egy anatómia tanulmány(szerű) rajzról van szó - nincsenek falai, de még csak üregnek sem tűnik az árnyékolás miatt. A frontalis és a maxilla (talán csak figyelmetlenségből) összefolyik, a maxillák túl szélesek, a mandibula csúcsa túl lapos, az állkapocs ízület nagyon szélen van, a zygomaticus meg ok nélkül nagy és fura a szemüreghez és az agykoponyához viszonyítva, amely szintén kicsi és lapos. A jobb oldali képen megint előjön, hogy a homlok túl kicsi, a m. frontalisnak és mögötte a galeának kétszer ekkorának kéne lennie, az ajak depressor izmai és a mentalis izom felismerhetetlenül összefolyik, az orr izmai nem ilyenek, hiányzik a m. procerus, a risorius sokkal kisebb és nem folyik így egybe az orbicularis orisszal, az orbicularis oculiban pedig a belső réteg nem körkörös, sokkal inkább mandulaszerű, amelyek a ligamentum palpebralekon feszülnek ki, amiket szintén nem ábrázoltál. Bár ez legyen a legkevesebb, előbb az arányokat kéne helyrerakni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8324 Dátum: 13 nov 05, 22:27:17 » |
|
Ebből ha nem tévedek, a mandibula az alsó állkapocs, csak villogok már vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|