Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7365 Dátum: 12 júl 31, 11:47:50 » |
|
Nem, de át kéne állnom rá.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7366 Dátum: 12 júl 31, 15:10:25 » |
|
Szokás szerint jó lett Loah. Gratulálok. Én nem csak a türelmedet irigylem, hanem, hogy ilyeneket raksz össze  . Én találtam egy olyat is, hogy egy Ent szúr fejen egy ember forma valamit (lehet, hogy beteg vagyok  ). Vagy egy pillangót próbálnak testvériesen elosztani  .
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #7367 Dátum: 12 júl 31, 19:52:48 » |
|
Késni fogok alinearttal mert rengeteg dolgom van mostanában de holnap csak délelőtt melózok szóval délután sztem megcsinálom. sry =(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
 |
« Válasz #7368 Dátum: 12 júl 31, 21:16:18 » |
|
Lew, bocsi de mégsem tudok segíteni mert most egyáltalán nem lesz időm ezzel foglalkozni, mert kedden megyek egy egyhetes táborba ami 2 hét múlva lesz csakhogy mi gyalog megyünk le Kecskemétre Miskolcról  igen ez halálosan komoly! és most arra készülök meg ilyenek, és tényleg bocsi még1szer
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7369 Dátum: 12 júl 31, 21:26:03 » |
|
Nos, nem tudom, mennyire fontos ez, de én se leszek augusztus 2-13, és utána meg 14-28. Ha ezzel kiesek a projektből, akkor kár, pedig jó lett volna. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7370 Dátum: 12 júl 31, 22:18:17 » |
|
Ejj, ez az augusztusi hónap nem pártfogója a művész uraknak és hölgyeknek. Loah, eddig is tetszettek a képeid, de ez tényleg viszi a prímet. Mintha a legzavarosabb álmaimat festenéd le általuk.  Imádom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #7371 Dátum: 12 aug 01, 20:31:23 » |
|
Pacee Crazycat: Nem hajt a tatár  Majd megcsináljátok ha hazaértetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #7373 Dátum: 12 aug 03, 10:47:11 » |
|
Basszus tényleg bocsi de még mindig nem vagyok kész a linearttal >< K*rva sok melo van mostanában. Kishúgom szobályát is most alakítjuk át mert már nagyon régi a beton és vasbeton lesz helyette, fát kellett vágnom, kútat kellet betonoznom. Holnap betonozok, utána falat festek ráadásul ma meg házibuli >< Eddig ennyi van kész. Mindenkinek megfelel ez a lineart? ( mármint ez a stílusú ) Ha nem akkor csináljon magának http://i48.tinypic.com/oi8ynb.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7374 Dátum: 12 aug 03, 13:03:20 » |
|
Nekem megfelel.  Amúgy nem gáz Lew, ha egyszer dolgod van, akkor dolgod van. Ráadásul nem is kevés. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7375 Dátum: 12 aug 03, 13:19:16 » |
|
Nekem is megfelel Lew. Jó munkát meg bulizást.
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #7376 Dátum: 12 aug 03, 14:00:01 » |
|
Szerintem is jó lesz.  Csak végre ki kéne osztani, hogy ki mit csináljon, mert nagyjából 3 szereplőre megy mindenki, nagyba "lefoglalás" meg mit tudom én. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7377 Dátum: 12 aug 03, 14:05:58 » |
|
Szóval a főnix, egyelőre háttér nélkül: http://i46.tinypic.com/mrpb3d.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 14:14:30 írta Loah »
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7378 Dátum: 12 aug 03, 14:26:50 » |
|
Nagyon jó lesz, a farktollai direkt hasonlítanak egy gyertyára?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7379 Dátum: 12 aug 03, 14:45:23 » |
|
Igazából nem.  Viszont a hátteret még nem nagyon tudom, hogy hogyan is legyen... Valami minimalista felhőt kéne talán, de fene tudja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|