Fogalmam sincs, hogy jutottam el az oldaladhoz, kana-chan, de már be volt 'lájkolva', mikor valamelyik nap megnéztem, mert a fotózást én is nagyon kellemes és pazar tevékenységnek tartom, bár én normális fényképezőgép híján sajnos nem élhetek az ilyenfajta vágyaimnak.
Én is Debrecen közeli vagyok, szóval az az album volt az első, amit megnéztem. A képek közül pedig nekem
>ez< tetszett legjobban.
A cicás-egyéb állatos albumból
>ez< a szürkés színű cicaistennő az abszolút befutó.

Az ócskapiacos képek közül szinte mindegyik tetszett. Annyira jó hangulata van ezeknek a képeknek.

Egyszer egy barátnőm hívott, hogy menjek el egy ilyen vásárra, de én, hülye fejjel nemet mondtam, pedig mostanában annyira rá vagyok kattanva az ilyen hangulatú tárgyakra, olyan jó érzést váltanak ki a látványukkal belőlem. (:
Ja, és még az emberekről készült képeidet is nagyon szeretem. Szép alanyokat választasz, és amikor meglát az ember egy
>ilyen< tekintetet, elfelejti, hogy fiú vagy lány, és szerelmes lesz azonnal ezekbe a szemekbe. Ha nem látom, elmúlik az érzés, de ahányszor újra megnézem, újra érzem. Tényleg gyönyörű.

És egy jó fotósnak nem elég tehetségesnek lennie, ha az alanyai nem tudnak közvetíteni semmilyen érzelmet, az már... az már nem művészet, csak hobbi, időtöltés. Remélem, sikeres leszel a szakmában.