Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #7080 Dátum: 12 jún 15, 16:05:29 » |
|
Loah, te egy állat vagy.  Ilyenek kénének a templomablakokba. xd Tuti megnőne a fogalom. 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7081 Dátum: 12 jún 15, 16:13:36 » |
|
Viszont kezdhetek tanulni a szóbelire, mert ez elég keményen felemésztette az amúgy is kevés (szabad)időmet  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #7082 Dátum: 12 jún 15, 16:15:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7083 Dátum: 12 jún 15, 17:58:20 » |
|
Loah jó lett. Az a legdurvább, hogy már 10 perce nézem, de még mindig egy csomó dolog van rajta, amiről nem tudom, hogy mi is az. A kedvencem az égő villanykörte mögül visszanéző kukac, meg a bögrén ülő csiga (már ha az az, de lehet, hogy csak egy gyertya  ).
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7085 Dátum: 12 jún 17, 12:34:48 » |
|
Hmm lew szép... én is így szeretem sonát  Cait is nagyon jó lett! Csinálj lineartot és színezd ki  Én is megpróbálom majd, ha engeded.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #7086 Dátum: 12 jún 17, 13:17:32 » |
|
Unatkoztam, és egyszer csak elkezdtem rajzolni.  Tudom, hogy nagyon béna, mivel nem igazán szoktam rajzolni, pont azért, mert nem tudok, de ez az egyetlen rajz amit talán évek óta elkezdtem, és be is fejeztem.  Építő jellegű kritikát szívesen várok, és tényleg tudomásom van arról, hogy egy kalap mindenkitudjami, igazából csak arra vagyok büszke, hogy magamtól csináltam és be is fejeztem. http://i45.tinypic.com/1zei1xd.png(Egyébként felismerhető? Okumura Rin akar lenni.)
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7087 Dátum: 12 jún 17, 13:35:45 » |
|
Ha nem írod, akkor is felismerhető. Szép lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #7088 Dátum: 12 jún 17, 13:52:26 » |
|
Símán felismerhető Rin =) ha lesz egy kis időm írok kritikát de most tanulom a szóbeli tételeket, csak gondoltam felnézek =) Köszi Zero =) Sajna maximum jövő héten tudok nekiállni digitálisan a fent említett okok miatt =) Egyébként azóta már kész van és át is húztam az egészet tűfilccel. majd még digitálisan egy-két apróságot alakítok rajta de amúgy így fog kinézni =) http://noob.hu/2012/06/17/afaf.jpg Utána amikor kész a lineart természetesen használhatod. egy olyan kérésem lenne, bár gondolom ez számodra is alap, hogyha feltöltöd DA-ra kiírod honnan van a lineart =) Olyan Szerda, Csütörtök körül tudok nekikezdeni a lineartnak és kb 1 óra alatt kész is van =) és kész a másik fanartom is. Lucy 7 év múlva =) Ezzel mondjuk kicsit több munka lesz digitálisan =) Fejet kisebbre kell venni, A szem is túl nagy és így kislányos hatást kelt és a csípőt is szélesebbre kell venni. + a kulcsokat is túl vastagok =) http://noob.hu/2012/06/17/2012-06-14_19.55.jpgDe mit gondoltok sikerült hellyel-közel belőni a Mashima stílusát?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 17, 13:54:12 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7089 Dátum: 12 jún 17, 17:26:27 » |
|
Nem akartam az egészet kiszinezni csak egy részét, már nekiestem a linenek. De majd feltüntetlek. Am sem akarom publikálni, csak unatkozom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7090 Dátum: 12 jún 17, 20:20:50 » |
|
Ebből elméletileg holnap lesz valami, ha Cart nem felejti el. El fogja, mert olyan. xD De azért valamikor csak összejön.  Ja tényleg elfelejtette. Remélem elkiabálom!Lew: Nekem tetszik. „De mit gondoltok sikerült hellyel-közel belőni a Mashima stílusát?” Igen sikerült.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #7091 Dátum: 12 jún 18, 00:04:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7092 Dátum: 12 jún 18, 06:43:50 » |
|
Shiro: Poénnak szánt de nem az lett.... Írnék mindenféle kritikát de nem tudok. Ez egyszerűen rohadt jó! Gratulálok!  
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 18, 06:44:23 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #7093 Dátum: 12 jún 22, 11:36:58 » |
|
https://www.facebook.com/alexandraphotoworkselég termékeny vagyok mostanság, igaz ezek nem rajzok  de talán van itt akit érdekel néhány fotóm építő jellegű véleményeket is szívesen veszek ^_^ nem rég vettek fel egy fotós szakképzésre, úgyhogy remélhetőleg innentől már csak egyre jobb dolgok jönnek ki a kezeim közül 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 22, 11:37:45 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető