shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6945 Dátum: 12 máj 25, 13:42:27 » |
|
Le a kalappal Lew. Én is csináltam már ilyen lineartot (Jinchuurikis cover a Naruto mangából) és tudom milyen őrjítő néha. Rakd fel nyugodtan DA-ra, hátha valaki más kiszínezi .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #6946 Dátum: 12 máj 25, 14:13:21 » |
|
A gruppenokat csak az adminok oldalain jelzi ki, a tagokénál ne. Szerintem lehet valamit a csoport oldalon kéne beállani, vagy lehet valahogy valahogy visszaigazolni a tagokat hmm?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #6947 Dátum: 12 máj 25, 15:12:20 » |
|
Flexee: tök jó kép lett! Bár a szája, az orra meg a haja tényleg kicsit fura. Lew: Ez kemény lett hallod-e! o.O Ríszpökt. Shiro: gruppen? Amúgy Flexee mondja jól, ott kellene lennie valahol elszórva az adatlapodon, ha meg nem, akkor van a sarokba, ahol watcholni is lehet, hogy Edit, arra katt, és ott jelöld ki, hogy mutassa-e a Groupokat.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6948 Dátum: 12 máj 25, 15:19:28 » |
|
Igen, igen, most rajzoltam egy másikat, igyekeztem odafigyelni. Most viszont én leszek rajta wuhaha~ xD. Az orr megint nagy lett, egyszerűen nem tudom máshogy rajzolni:O. de remélem a többi azért jó lesz, mindjárt felrakom~.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6949 Dátum: 12 máj 25, 15:23:00 » |
|
Megtaláltam mindent, kösz a segítséget mindenkitől xD Én mindig akarok rajzolni valamit, de aztán a felénél 'elhülyülöm'. Van pár ötletem, azokat meg majd nyáron megcsinálom.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6950 Dátum: 12 máj 25, 15:23:07 » |
|
Mutasd meg hogy rajzolsz orrot hátha tudok segíteni =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6951 Dátum: 12 máj 25, 15:31:03 » |
|
Oké Lew, megadom a lakcímem, holnap délutánra várlak xD. http://uchihaflexee.deviantart.com/#/d515byaValamit elállítottam a tesóm kameráján, mert tisztára kifényesedett O.o Így jobban látszik a szem, pedig az így belemosódva volt szép.. Valaki fotózni is tanítson már meg xDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #6952 Dátum: 12 máj 25, 15:39:53 » |
|
Ááá, ez tök menő! Mágus! Én meg ruhát nem tudok rajzolni, meg testet, szóval... xd Tök menő ez a köpeny. Amúgy, miért vagy Super Saiyan módban?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 15:40:47 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6953 Dátum: 12 máj 25, 15:40:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6954 Dátum: 12 máj 25, 15:44:19 » |
|
Mágus? Először azt hittem ez valamiféle dementoros cross dolog. Csontos ujjak... (And you can't even type in that poor word in the right way, it probably feels terrible. Gomen... )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 15:48:52 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6955 Dátum: 12 máj 25, 15:47:31 » |
|
Lol a terrible-t elírtam xDDD. Kösz gazdi ^^"Wuhahaa...volt alkalmam kiélvezni, hogy hogy ócsárolja a barátnőm a fotózási..."technikámat" xDDD. És az a legjobb, hogy igaza van. Egyszerűen nem tudok .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6956 Dátum: 12 máj 25, 16:07:44 » |
|
Lew nekem egy technikai kérdésem lenne. Hogy csinálod meg a színezéseid hátterében az erő vonalakat (már ha így hívják )? Már persze, ha nem alkotói titok. Nekem valahogy nem szoktak ilyen jól kinézni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6957 Dátum: 12 máj 25, 16:09:37 » |
|
Oké Lew, megadom a lakcímem, holnap délutánra várlak xD. http://uchihaflexee.deviantart.com/#/d515byaValamit elállítottam a tesóm kameráján, mert tisztára kifényesedett O.o Így jobban látszik a szem, pedig az így belemosódva volt szép.. Valaki fotózni is tanítson már meg xDD. Jólvan, kicsit módosítottam gimppel, hogy varázslósabbnak tűnjek.. látjátok a kis csillagot ott fenn? Na abból nyerem az erőmet x3. http://uchihaflexee.deviantart.com/#/d515ex0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6958 Dátum: 12 máj 25, 16:56:08 » |
|
Shiranai: bonyolult =D Majd összedobok egy tutorialt. Flexee: Probálj meg valahogy így orrot rajzolni szerintem. http://noob.hu/2012/05/25/adad.jpg Ne olyan hegyesre és a törést az orrában rajzold lejjebbre. Remélem tudtam segíteni picit Eddig ilyen a kis sárkányölő =) Mit gondoltok jók a színek? http://noob.hu/2012/05/25/Wendy.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6959 Dátum: 12 máj 25, 16:58:53 » |
|
Ez nekem valahogy nem tetszik...olyan Oroszországos xD Na majd most hosszú hétvégén rajzolok oldalról arcokat xD. Megvan a programom ^^. Kipróbálom ezt a fajtát is, meg most kaptam kölcsönbe egy yaoi mangát, ott is van egy-két kép amit le szeretnék rajzolni... xD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|