^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6915 Dátum: 12 máj 21, 16:15:08 » |
|
SzG: várjuk meg a többiek mit mondanak Lew: igazad van, ha már egyszer magyarok vagyunk > Amúgy szabad kezed van, szóval nyugodtan alakítgasd, én nem szólok bele xD. Esetleg ha valami van akkor püben beszéljük meg majd ^^. SZerk: A mappák nem szeretik az ékezeteket szóval vagy iylen "Szabadkezi rajzok" lesz, vagy valami angol szó mert az úgy jobban néz ki xD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 21, 16:17:07 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #6916 Dátum: 12 máj 21, 16:22:55 » |
|
Rendben. Amúgy ha már artist akkor lehet nyugodtan angol a szabadkézi rajzok.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6917 Dátum: 12 máj 21, 16:48:24 » |
|
Nos, a fontosabb dolgokat beállitottuk Flexee-vel ^^ Lépjetek be és pakoljátok felfele a rajzokat =D ne legyetek szégyenlősek ha valakinek bármi gondja van írjon nekem vagy Flexee-nek. Admin felvétel szerintem jelenleg még felesleges =) Így is sokan vagyunk ketten 6 emberre =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #6918 Dátum: 12 máj 21, 17:26:45 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 21, 18:27:41 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6919 Dátum: 12 máj 21, 20:36:48 » |
|
Mi? DA csoport? Mit ki nem ad az eszetek. Amúgy tök jó ötlet. Nem bántásból, de szerintem Flexee meg Lew elég adminnak, de ahogy a többiek gondolják. =) Nincs jogom beleszólni, amikor alig-alig vagyok elérhető... Mindenesetre hajrá, biztos megnézegetem majd mindig az új rajzokat, ha felteszitek őket. ^-^ Kábé két hete, szombaton, a nagybátyám szervezett a városunkban valami programot, aminek az volt a lényege, hogy összeszedte az ismerőseit, kollégáit, és az volt a dolguk, hogy egész délelőtt járják a várost és lerajzolják azt, ami megtetszik nekik... A kész rajzokat délután kiállították a Kisparkban. Persze, hogy nem úszhattam meg. Nem valami kellemes az aszfalton ülve, leégő lábfejjel rajzolgatni két órán keresztül, szóval ne várjatok nagy valamit. (meg amúgy sem ) Kép1~a könyvtárA második képet már kényelmesebb helyen csináltam: a parkban, a fűben ülve. ^-^ Kép2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #6920 Dátum: 12 máj 21, 20:40:04 » |
|
Mi a baj ezekkel a képekkel, nekem nagyon tetszenek. Biztos jó buli volt még ha te nem is szívesen voltál ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6921 Dátum: 12 máj 21, 20:43:11 » |
|
Nekem az első kép jobban tetszik. Imádom az ilyen stílusú épületrajzokat. Mármint, ami olyan, mintha csak felskiccelték volna, közben meg nem is (Na jól megmondtam). Az egyetemen is mindig megállok az építész tanszékek előtt kiállított rajzoknál.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6922 Dátum: 12 máj 21, 21:01:56 » |
|
Köszi. ^-^ A baj, hogy soha nem szoktam csak úgy kiülni és lerajzolni valami házat, szóval nincs rutinom. Egy csomót szenvedtem, amíg belőtem a szögeket, amik így is hülyén állnak egy rakás helyen. A másik is olyan lett volna, csak kellett a filc, hogy eltakarjam vele, amit elrontottam. Tök jók lehetnek azok a rajzok. Nálunk az olyanokat nem álíltják ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #6923 Dátum: 12 máj 21, 21:03:33 » |
|
A-chan: Ugyan már! Szépek ezek a rajzok! Én még ennyire se tudok házat rajzolni, szóval...
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6924 Dátum: 12 máj 21, 21:05:28 » |
|
Nem semmi vagy, Tia... nekem egy ilyen nem is tudom, mennyi idő lenne xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6925 Dátum: 12 máj 21, 21:16:02 » |
|
Köszönöm szépen, de azért a kiállított munkák közül nem egy verte agyon az enyémet, úgyhogy nincs mire így dícsérni. Volt egy öreg, aki az agyunkra ment az ábrázoló mértanával meg annak fontosságával. Oké, hogy tök unalmas volt ahogy ott papolt, de meg is látszott a rajzain, hogy nem a levegőbe beszélt. Én meg még le se tettem azt a vizsgámat. (Persze csak azért, mert eddig nem volt hozzá kedvem. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6926 Dátum: 12 máj 22, 16:55:24 » |
|
Hát Ácsáán, én is szeretnék ilyen rondán rajzolni xD!! De tényleg...én még így sem tudok...és ha ez neked ronda...áhh Nekem is jobban bejön az első, bár a másodikban a fa igen tetszetős .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shukaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Kage
|
|
« Válasz #6927 Dátum: 12 máj 22, 17:31:56 » |
|
Avatarom a kicsi Gaara, mert ő az egyik kedvencem Aláírásom a Soul Eater animéből van. Rajzoláshoz ennyit: http://www.kephost.com/view3.php?filename=zj2lpaqpoc6h0y264cdh.jpg
|
|
|
Naplózva
|
Naruto : Én vagyok Konoha leghatalmasabb ninjája! Mindenki úgy szólít hogy... Sasuke: ...seggfej Naruto: hogy SEGGFEJ! mi?? jaaa NEEEM! SASUKE!!!!
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6928 Dátum: 12 máj 23, 12:03:32 » |
|
http://graypapaya.deviantart.com/#/d50wwzyKész a legújabb színezésem. Sting-el és Rogue-val nincs bajom de Frosch nem tetszik. Nemtudom miért. Lehet mert alapból igénytelen színe van... ördög tudja de nem tetszik =D Tippeljetek melyik képkocka volt a legmacerásabb =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #6929 Dátum: 12 máj 23, 12:49:21 » |
|
Gondolom a 3. képkocka, de istenem, hogy az is milyen szép lett! Minden elismerésem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|