heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6930 Dátum: 12 máj 23, 14:25:10 » |
|
A háttér miatt én is azt gondolnám, de mégis az ötödikre tippelek. Biztos megint tévedek, de hátha mégsem. Nekem egyébként tetszik, de egy picit sötétnek tűnik, lehet, hogy csak a kinti napsütés miatt. A szemek nagyon tetszenek, főleg Stingé, az övén látszanak az érzelmek arckifejezés nélkül is és ez eléggé ritka.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #6931 Dátum: 12 máj 23, 15:29:13 » |
|
Lew ez csúcsszuper lett! :O Én is a 3. kockára tippelek. >.< Komolyan miattatok még elkezdem olvasni az FT-t. Shukaku: Nyugi! majd belejössz! ^^
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6932 Dátum: 12 máj 23, 15:57:35 » |
|
Talált =D a 3. képkockával kb annyit szenvedtem mint az egész oldallal =D Heo is közel járt az volt a 2. legnehezebb mert mire kigondoltam ezt a hátteret lement a nap =D És köszönöm szépen Kezdd el olvasni Zizi. Nekem a kedvenc mangám. Magába veri nálam a Bleacht és a Narutot =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6933 Dátum: 12 máj 23, 16:07:06 » |
|
Lew: Egyre jobban tetszenek a színezéseid, látszik, ahogy fejlődsz. Ha már a szemeknél tartunk: amíg el nem kezdtem rajzolgatni, kb. azt sme tudtam mi az a szemöldök. Szinte az adja ki az egész arckifejezést, ugyanaz a szempár más szemöldökökkel 3463 féle érzelem lehet. Persze lehet még trükközni a fényekkel, a szem alatti karikákkal, 1-2 ránccal vagy árnyékkal, de az számít az arc felső felén a legtöbbet. szerk: ez a színezés nekem nagyon tetszik, lassan majd el is kezdem a KHR-t... http://akagami707.deviantart.com/gallery/#/d3hd9j6
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 18:33:07 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6935 Dátum: 12 máj 23, 20:09:27 » |
|
Jó lett a színezéseg Lew. ^^ Fro színe tényleg elég fura, de ha gyárilag is ilyen, akkor nincs mit tenni... Tsuna is tök jó. Állat az a tűz! Flexee~ saját doujin? Én meg összegyúrtam két dolgot, amit szeretek. Remélem, valami rendes fog kisülni belőle. Ha eljutok vele egy pontig, ahol már felvállalható, akkor majd megmutatom. ^^ És megtaláltam a cicás rajzot, amit még nagyon-nagyon régen mutattam, de azóta sem fejeztem be. Annak is nekiálltam, de még mindig nincs kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6936 Dátum: 12 máj 23, 22:06:47 » |
|
Köszi Sabaku és A-chan =)
Valóban a szemöldök sokat számít, a való életben is a szemöldökünket és homlokunkat használjuk szinte a legtöbbet valamilyen érzelem kifejezésére. Ehhez persze még hozz jön a száj és szem stb de nagyrészt ha nem extrém esetről beszélünk ( röhögés, sírás stb ) csak a szemöldök játszik =)
A-chan gyakrabban is felnézhetnél =D Az utóbbi időben hiányoltuk a rajzaid, meg persze téged is =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6937 Dátum: 12 máj 24, 16:59:51 » |
|
Flexee~ saját doujin? Valami olyasmi, inkább csak próbálkozás. Egek, mindjárt rakok egy rajzot, tegnap este műveltem, fejből, ezért is vagyok rá büszke xD. Azon kevés rajzok egyike lett, amire büszke vagyok xD. Jelenlegi szintemhez képest azért jóó^^. Fotózni nem tudok xD. Alig látszanak az árnyékok ><. http://uchihaflexee.deviantart.com/#/d511l2rYAY! Volt időm megint a GIMP-pel szórakozni xD. 1. http://uchihaflexee.deviantart.com/#/d511lcf2. http://uchihaflexee.deviantart.com/#/d511lm0
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 24, 17:33:03 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #6938 Dátum: 12 máj 24, 18:05:03 » |
|
Anatómiailag nagyjából fasza lett, ami viszont zavaró az az orra, a szája és a haja. Az orr simán lehetne kisebb, a száj pedig azért fura, mert amit vonalat rajzoltál nincs egy vonalban az ajkai közepével, vagy hogy mondjam. A haj pedig úgy érdekes ahogy van. O.O De a többi tényleg jó.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #6939 Dátum: 12 máj 24, 18:10:09 » |
|
Nekem tetszik. A hajjal nincs semmi gond, az orr is jó a száj tényleg furcsa de észre sem vettem amíg nem írtad. Amit viszont az életbe nem fogok megszokni az az, hogy a szemöldök, hogy kerül a haj fölé?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6940 Dátum: 12 máj 24, 18:12:47 » |
|
Basszus a szája tényleg xD ez eddig fel sem tűnt xD. Én ekkora orrot szoktam, sajnos még gyakorolnom kell oldalról az arcokat lerajzolni xD. SzG: én mindig fölé rajzolom . Megszoktam, régebbi fanartokon láttam ilyesmit, és valami miatt rászoktam xD. Köszönöm a kritikát ^^. Na majd legközelebb odafigyelek x3.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6941 Dátum: 12 máj 24, 20:24:11 » |
|
Leírták amit mondani akartam =/ Na majd legközelebb =D És végre kész vagyok eddigi rajzos pályafutásom legnehezebb , legszemetebb, legbonyolultabb lineart-jával. Rengeteg vonal, a legkisebb részletekig kidolgozott háttér és 2 helyen is a fantáziámra kellett hagyatkoznom és újra kellett rajzolnom bizonyos részeket. DE kéz van =D DA-ra még nem mertem feltenni mert lehet soha nem lesz kiszínezve de gondoltam ide kirakom =D Ha kell valakinek használja egészséggel =D http://noob.hu/2012/05/24/Wendy_lineart.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6942 Dátum: 12 máj 24, 20:38:05 » |
|
Wow, Lew:O Én tuti beleőrültem volna, ha ilyet csinálok xD egy (két) kérdés: hol tudom megnézni DA.on, hogy kiket Watch-olok? Mert keresném valakinek a képeit, de nem találom... ( a másodi: és azt, hogy milyen csoportokba vagyok benne?)
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6943 Dátum: 12 máj 25, 08:32:23 » |
|
Majdnem én is beleörültem =D
Jobb felső sarok: Friends - Itt van hogy kiket watcholsz
A groupokat meg passz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6944 Dátum: 12 máj 25, 08:56:58 » |
|
A Groupok a friends alatt van ^^ ott kell legyen melyikekbe vagy benne . Az adatlapod bal oldalán alul valahol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|