^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6900 Dátum: 12 máj 20, 19:58:19 » |
|
Hát az nem. De küldtem egy jelentkezést én is, aztán vagy engedik vagy nem... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #6901 Dátum: 12 máj 20, 20:01:33 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 20, 20:06:41 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6902 Dátum: 12 máj 21, 07:47:20 » |
|
Úgy látom, hogy Flexee-nek sikerült összehozni. http://nkwtartists.deviantart.com/ Csak a csatlakozás most zárolt.
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6903 Dátum: 12 máj 21, 15:26:06 » |
|
Hát emberek, most már be lehet jelenteni, hogy visszaigazolták a csoportot!!  Most írok egy kis eligazítót, és akinek kedve és ideje van dA-ra kommentelje, hogy vállalna-e adminságot. Esetleg akinek van sok szabadideje. Szerintem 2-3 ember bőven elég is lesz ^^. Szóval akinek kedve van, majd jelentkezzen, mert nem hiszem, hogy egyedül non-stop tudnék post-olgatni meg elfogadni képeket. Jajj és még valami: a kép max 30 kb-os lehet, és amit SzG meg Zizi összehozott, az több, mint 100 kb, szóval ha van ideje valamelyikőtöknek, az valahogy tömörítse jobban össze, vagy nem tudom, nem értek ehhez xD. Mivel shiranai-san már belinkelte az oldalt nem csipogok tovább!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6904 Dátum: 12 máj 21, 15:32:23 » |
|
SzG abszolút bók ként értelmezed. Ezek a rajzok gusztustalanra sikeredtek. Remekül visszaadja a lényt magát. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #6905 Dátum: 12 máj 21, 15:38:17 » |
|
SzG: Ez nagyon állat lett! :O Flexee: Én szívesen lennék admin, csak félek, hogy rosszul csináltám.  Amúgy, most, hogy láttam az írásod lecsökkentettem az animációk méretét ahogy tudtam. SzG-é még így is 61kb.  Ha jobban csökkenteném a méretét szörnyű minősége lenne. http://kepfeltoltes.hu/120521/NKWTARTIST2_www.kepfeltoltes.hu_.gifAmúgy ügyes vagy! Sikerült összehozni a csoportot! 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6906 Dátum: 12 máj 21, 15:43:05 » |
|
Én leszek admin, ha nem lesz semmi dolgom xD Azon ne múljék.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6907 Dátum: 12 máj 21, 15:48:24 » |
|
Lesz dolgod...ha leszel xD. Néha journalokat írogatni, pár infót, elfogadni a beérkező képeket, éss esetleg a jelentkezéseket. xD. YAY! Most ismerkedem az adminfelülettel. Bonyolultabban nem tudták volna megoldani??!! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #6908 Dátum: 12 máj 21, 15:51:40 » |
|
Én szívesen lennék admin ha megszavaztok =) Majdnem minden nap felnézek DA-ra, plusz van 1-2 ötletem hogy hoyg lehetne feldobni az életet ha beindul a group =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6909 Dátum: 12 máj 21, 15:53:22 » |
|
Lew téged mindenképp szeretnélek, végülis a te ötleted volt ez az egész ^^ (esetleg majd szólni lehet Aes samanak is, ha ez eddig nem történt meg xD).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #6910 Dátum: 12 máj 21, 15:56:17 » |
|
Lew adminságát támogatom!  Amúgy... láttam hogy Shiro csatlakozott a grouphoz... bewaccsoltam mindenkit aki odament!  (és másfél év után megtudtam, hogy Shiro férfi... én hülye... ááá)
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6911 Dátum: 12 máj 21, 15:58:29 » |
|
Én most sem tudom fiú-e vagy lány (már bocsánat xD). Trollbarlangban is ment ez a fiú avgy lány duma, aztán nekem inkább csak Shiro maradt. De valószínűleg fiú xD. Szerintem Lew-t mindenképp be kell venni, ő volt az értelmi szerző, szóval Lew, hivatalosan is Founder vagy! xD. A francba, olyat nem enged -.- csak Co-Foundert  . Remélem nem baj (ez is adminságot ad asszem  de mindjárt kibogarászom ><)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 21, 15:59:43 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #6912 Dátum: 12 máj 21, 16:01:06 » |
|
Szavazatok Lew-ra, ez a parancsolatom.  Lew: Viszont ilyen grafikával csinálj végig egy csomó 20 perces anime részt.  Az egy kicsit nehéz lenne, de egy VN-t simán lehetne ezzel a szinttel csinálni.  ... Zizi100:  , A beismerés az első lépés a bölcsességhez vezető úton.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 21, 16:03:18 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #6913 Dátum: 12 máj 21, 16:07:07 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 21, 16:10:32 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #6914 Dátum: 12 máj 21, 16:08:38 » |
|
Rám kb egy fél évig hitték hogy csaj vagyok =D Mert egy hölgy volt az avatarom xD Bezzeg ha egy lány rak ki fiú Avatart az nem baj  Amúgy csak hülyülök =D Köszi az admin rangot ^^ Valóban bonyolult =) Mindenesetre beszéljük meg az alapvető dolgokat. gallery: - digitális színezések - fanartok - szabad kézi rajzok egyenlőre ezekre gondoltam Ahogy elnézem még csak a Featured fülre tudtok feltölteni munkákat =D Szóval tültsetek oda és majd megcsinálja Flexee a többit. Sajna én csak létrehozni tudok nem nagyon tudom álligatni ki tölthet fel oda.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 21, 16:14:51 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
|