samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6735 Dátum: 12 ápr 27, 12:36:26 » |
|
Cöhh... ne szóljá' be jó, Rita? csak tisztáztam a dolgok, ennyi, meg a bambi Ha már My Little Pony, akkor ezt találtam az imént: http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=nice+picture#/d4eyum9
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6736 Dátum: 12 ápr 27, 14:28:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6737 Dátum: 12 ápr 27, 16:21:56 » |
|
Köszönöm, igyekszem. Szerintem nyáron nagyon bele fogok húzni, de mellette japánul is akarok tanulni nyári szünetig még van 1,5 hónapom, talán annyi elég is lesz, ha így folytatom, akkor lassan nekiállhatok fejből rajzolgatni, bár ahhoz nem fűzök túl sok reményt. ^^" meg talán lesz időm GIMP-el egyszerűbb, hangulatosabb színezést csinálni, pölö ez a színezés abszolút nem bonyolult, és mégis olyan hangulatos: http://www.zerochan.net/890853most az egyik képkockát rajzolom, aztán lehet GIMP-el ezen fogok kísérletezgetni Nem duplaposzt!
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 27, 16:38:52 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #6738 Dátum: 12 ápr 27, 16:25:30 » |
|
Igen, ez tényleg nagyon hangulatos Hát, jó munkát neked nagyon jók a rajzaid, csak így tovább
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 27, 16:27:07 írta Pacee »
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6739 Dátum: 12 ápr 27, 16:54:27 » |
|
Na 2 videó között lefirkantottam http://uchihaflexee.deviantart.com/#/d4xu3g5Amúgy lineart készítésbe nagyon szar vagyok X"D de majd megoldom, ha meg nem, akkor keresek valakit, aki ért hozzá :'D Nem szarakodtam linearttal, felfedeztem egy másik módszert igaz a háttér nem lett átlátszó, de próbálkozásnak megteszi. Na valami ilyesmi színezésre gondoltam http://uchihaflexee.deviantart.com/#/d4xu6tg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 27, 17:33:13 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #6740 Dátum: 12 ápr 27, 20:15:39 » |
|
Ejj, én most belerondítok a témába, Flexee szép képei közé. ^^ http://kepfeltoltes.hu/120427/reweswrw_www.kepfeltoltes.hu_.pngA legeslegelső gimpes képem, gyakorlásképp. Kissé furcsa az egész figura, de csak kipróbáltam a progit, eddig elég jónak bizonyul. Sálat aggattam rá, mert lusta voltam nyakat rajzolni. De, azért kritikát kérek... milyen?! xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 27, 20:16:30 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #6741 Dátum: 12 ápr 27, 20:24:51 » |
|
Zizi: Szerintem jó lett, bár a füle és az orra nekem furcsa de azt leszámítva és belevéve azt, hogy ez az első gimpes képed, szerintem jó ^^: Jól sikerült gratula hozzá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 27, 20:26:52 írta Pacee »
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #6742 Dátum: 12 ápr 27, 20:29:38 » |
|
No igen, a fül túl részletes lett (és túl nagy), az orrot meg lusta voltam jobban megcsinálni. Köszi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 27, 20:30:09 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #6743 Dátum: 12 máj 01, 10:39:09 » |
|
Na akkor ide is feltöltöm a legújabb képemet Remélem ez is tetszik majd nektek http://hdomi.deviantart.com/#/d4y9qim Erza "Titania" Scarlet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6744 Dátum: 12 máj 04, 14:51:05 » |
|
Pacee, szerintem semmi baj nincs azzal a fáslival. A másik rajzos topicban olvastam, min vitatkoztak, és csak annyi hozzáfűznivalóm van, hogy valaki, aki úgy el van eresztve mellben, mint Erza, nem feltétlenül örülne, ha egy harcnál ide-oda lötyögnének. Eléggé zavaró lehet, szerintem. Úgyhogy nem esztétikai, hanem praktikai okokból vannak ennyire elszorítva. :okoskodásvége: A nadrágja színe nagyon tetszik. Flexee egyre ügyesebb vagy. Zizi, neked meg gratula. A Gimphez nem értek, és személyes okokból nem is akarok ránézni se, de az első PhotoShop-pos próbálkozásom eléggé fail lett, főleg a tiéd mellett. De nézzétek, milyen filcet vettem! *-* Gyorsan ki is próbáltam. Ja... A rajz 3x2,5 centis. Csak mondom, mert nekem a képen nagyobbnak tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #6745 Dátum: 12 máj 04, 17:03:54 » |
|
A-chan, olyan szép színe van ennek a filcnek! *.* Amúgy a rajzocska is nagyon cuki
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6746 Dátum: 12 máj 04, 20:14:16 » |
|
Ácsáán, őszintén szólva, mást nem is vártam tőled és aranyos lett a YAY PRUSSIA rajzod, ezért most már csak azért én is firkantottam egy YAY ENGLAND-osat bocs, ezt nem lehetett kihagyni És köszi igyekszem igyekszem...majd nyáron belehúzok, mert nem vagyok elégedett magammal. Oldalról képtelen vagyok még másolni is, igen nyomikat tudok csak oldalról. Plusz ott van az egész testes ábrázolás. Az arányok ejj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #6747 Dátum: 12 máj 04, 22:33:17 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 11, 14:06:01 írta Đestri »
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6748 Dátum: 12 máj 05, 15:20:22 » |
|
Én sem vártam mást magamtól. ^^" Iggyd is aranyos. A filc amúgy nem ilyen színű, hanem kicsit lilás, csak a színkorrekció miatt néz ki a képen kéknek... Destri, ügyes a barátod. Nem szándékoztam megmutatni, de csak nem bírom ki. Régebben olvastam egy epic Hetás fanficet, ez lett belőle: http://i47.tinypic.com/141mu6f.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6749 Dátum: 12 máj 06, 14:28:24 » |
|
Nagyon rég, nem produkáltam semmit, de minap rendet raktam kicsit a gépemen és találtam egy majdnem kész munkát, amit gyorsan be is fejeztem. Szerintem nem lett a legjobb, egy kicsit elkapkodtam, de egynek elmegy =) http://graypapaya.deviantart.com/#/d4ytgnj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|