^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6645 Dátum: 12 márc 29, 19:42:22 » |
|
ÁÁÁÁÁCSÁÁÁN!! ez merénylet Anglia ellen!!!  az...a...rúzs..ááá és a kis rózsaszín arc!! vEDD LE  vastag színesek + AJÁNDÉK NAGYMÉRETŰ HEGYEZŐ  tudod a papírboltosok nem trollok  max árak terén  köszönöm (az angolos füzetre célozva) a barátaimnak is tetszett am mostanában ráálltam a Nyatalia cicákra, majd teszek képet  most pedig fúú beindítottam a GIMPet is...de nem színezni, csak sign-t vágok magamnak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #6646 Dátum: 12 márc 29, 19:45:44 » |
|
A-chan, basszus!  Szerintem anyámék nem tudják mi a bajom, hogy így röhögök! xd Egyébként nagyon jó kép.  Lew: láttam már a Hinatádat. Szép lett! Főleg a pulcsi meg a szeme tetszik!  Ja, és a mangában is úgy néz ki, mintha könyöktől le lenne vágva a kacsója, szóval no para!  Masashi: cuki lett! Ügyes vagy! *.* Flexee.: Ezek a rajzok! *.* Cukik! A füzet meg tök állat.  Egyszer én is akartam magamnak egy Naruto-s borítót rajzolni, csak nem sikerült.  Ui.: A fenébe... mindenki jobban rajzol, mint én? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 29, 19:49:27 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #6647 Dátum: 12 márc 29, 20:00:43 » |
|
Szóval a szemfesték maradhat?  Én is szeretem Iggyt, úgyhogy nem tennék vele ilyet, ha nem tudnám visszacsinálni.  Egyébként köszönöm Zizi, és neked is Masashi. Tessék, csak Flexee kedvéért...  Amúgy abban a dilemmában vagyok, hogy egyes részei elkezdtek elég valóságosnak tűnni, a régebben rajzoltak meg nem, úgyhogy nem tudom, mit csináljak. Szerintem az összes körvonaltól megszabadulok, előbb-utóbb. Mindenesetre a kész képre még jóóó~ sokat kell várni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #6648 Dátum: 12 márc 29, 20:15:23 » |
|
Eleve, ha elkezdek valamit kiszínezni, akkor a körvonalait átfestem arra a színre, amire az adott tárgyat, de akkor is látszanak. A legjobb teljesen eltüntetni őket, de ahhoz a bőrérél még nem vagyok elég jó. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #6649 Dátum: 12 márc 29, 20:18:50 » |
|
Én nem szoktam eltüntetni a körvonalakat, szerintem e legtöbb esetben jól mutatnak, ha trükközöl egy kicsit. Először is lockolod a lineart réteget, az átlátszóságát kicsit lejjebb veszed 80-85-90% köré ( attól függ hogy milyen a kép ) és mivel lockoltad a lineart réteget elkezded kiszínezgetni a körvonalakt az adott szín egy elég sötét árnyalatával, ahol pedig erős fény éri egy világosabbal. Ha valakit érdekel és Ps-t használ szóljon és összedobok 1 tutorialt. Szerintem ( ízlések és pofonok ) így lehet a legszebb színezéseket produkálni mert megmarad a manga feeling mégse az van hogy a fekete vonalak nagyon elütnek, ( pl h az ílletőnek nagyon világos bőre, vagy haja van [ szőke,fehér, stb ] ) Aztán van persze aki arra esküszik hogy még a nyaknál található csíkozást is húzzuk be és legyen full fekete az egész lineart, megint mások törlik a komplett lineartot miután kiszínezték a rajzukat. Szerintem ilyen téren a legjobb az arany középút =) http://graypapaya.deviantart.com/gallery/#/d4q9aolNa de hogy példát is hozzak. Jól látni hogy ezen a színezésem van ahol meghagytam az eredeti fekete lineartot ( az átlátszóságon azért állítottam ) és van ahol egyszerűen átszíneztem a lineartot más színűre ( a haja teteje köpenye széle, arca széle ) És hogy linkeljem a kedvenc színezőm egyik munkáját ( Masashinak tetszeni fog =D ) ha figyelmesen megnézitek ő is meghagyta a lineart vonalakat, csak pár helyen átszínezte, de ha jól megnézitek vana hol ott a fekete lineart =) http://diabolumberto.deviantart.com/#/d4ubfcy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #6650 Dátum: 12 márc 29, 20:33:13 » |
|
Igen, a mangaszínezéseknél persze, kell a körvonal. Én is olyanra akartam csinálni ezt a képet, csak elfajult és kicsit festményszerű lett, amihez meg már nem illenek a konkrét vonalak. SAI-os vagyok, de a PS is rajta van a gépen, szóval nekem csinálhatsz tutorialt. Egyszer össze szeretném hasonlítani a kettő képességeit.  Lehet, hogy csak a vonalak karakterén fogok változtatni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
 |
« Válasz #6651 Dátum: 12 márc 30, 17:14:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6652 Dátum: 12 márc 30, 17:16:34 » |
|
Đestri-chan, a képeid szerintem szépek.  Az elsőn az a pillangó szerintem kifejezetten jól sikerült.  Csak így tovább! ^_^
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6653 Dátum: 12 márc 30, 17:18:08 » |
|
Szerintem is nagyon szépek ^^ a tesód firkája khmm  nagyon profi! és ha az csak firka.. O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6654 Dátum: 12 márc 30, 17:19:17 » |
|
Köszi,hát az pont nem,teljesen más volt a képen  annyira szomorú voltam emlékszem h nem jöttek ki jól az arányok,rajz suliba járok de már rajzolni nem tudok :'D heti* 7 óra rajz és azokon mind alszok xd De mivel most vettem egy új ceruzát (xD)kedvem támadt rajzolgatni szóval majd figyelek órákon is :3 majd próbálok valami szépet is össze ütni ide ^^ (ott firka volt csak elrejtettem xddd)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 17:20:14 írta Đestri »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #6655 Dátum: 12 márc 30, 17:20:02 » |
|
Esetleg nem Shiki? Arra hasonlít így első ránézésre. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6656 Dátum: 12 márc 30, 17:21:34 » |
|
Ritli fogalmam sincs,googléba beütöttem valami olyasmit hogy blood anime vagy valami anime szöveget és ki jött a kép  én meg csak lerajzoltam unalmamban(először háttérképnek kerestem képeket) ··"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #6657 Dátum: 12 márc 30, 17:25:14 » |
|
Jaaa értem.  De akkor megfejtettem a dolgot. Ez Shikiből az a nyomorék srác szerintem. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #6659 Dátum: 12 márc 31, 11:26:06 » |
|
Na tessék, itt van egy kis bénaság megint, tőlem. A lineart azért néz ki roppant érdekesen egyes helyeken, mert a SAI valamit nagyon benézett vele, és nem volt kedvem sokat szarozni vele már utólag PSben. Megpróbáltam azokat a dolgokat amiket leírtatok itt a linevel kapcsolatban kicsit alkalmazni, de úgy néz ki ami rossz az rossz is marad. http://humivo.deviantart.com/art/Okumura-Rin-Blue-Flames-293244205Hmm, megtaláltam az egyik régi színezésem lineartját. Lehet kiszínezem újra, csak, hogy fejlődtem-e valamennyit.  Masashi: Nekem eddig tetszik, bár elég egyszerű. Egérrel csinálod vagy tablet?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 31, 11:26:48 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|