hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6630 Dátum: 12 márc 25, 15:55:29 » |
|
Kicsit olyan mint ha automailje lenne, de azon kívül perfekt a munka. Talán a miatt tűnik robotkarnak, hogy fehér színü csíkokat tettél Hinata jobb karjára, és emiatt olyan mint ha a fémröl csillana meg a fény
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6631 Dátum: 12 márc 25, 17:46:49 » |
|
Hm igazatok van Tényleg olyan mintha nem lenne keze :S Eddig fel se tünt, megprobálok alakítani rajta valamit Edit: De idegesítő hogy mindig én nyitom meg az új oldalt =DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6632 Dátum: 12 márc 26, 20:00:39 » |
|
A színezés, szokás szerint nagyon szép, csak úgy tűnik, mintha a ruhája valami kemény anyagból készült volna, a sok lekerekített gyűrődés miatt. Egy ideje nem mutattam rajzot, alig volt rájuk időm az elmúlt egy hétben. Két hete viszont rengeteget vázlatoltam a suliban. Naponta elkészült egy-egy kép (amiket az életben nem fogok tudni befejezni ), de azokat még nem volt erőm feltölteni a gépre. Arthurral így állok... Igen, még mindig nem tudok színezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #6633 Dátum: 12 márc 26, 20:49:01 » |
|
Miről beszélsz, A-chan? Szerintem gyönyörű színezés! Leginkább a nyakában a kendő színezése tetszik, és a szeme.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6634 Dátum: 12 márc 27, 11:10:01 » |
|
A bőréről. Szerintem nagyon furcsa. A természetes színeket sem találom el, soha. Ő kevésbé lett hulla, mint Poroszország, de akkor sem az igazi. A kendője nekem is bejön amúgy. ^-^ Csak nem hiányoznak róla a körvonalak? Olyan furcsa az egész, hogy az arcán/haján/a tollakon vannak vonalak, de a kendőjén és ruháján nem. És szerintem a tollak színét is megváltoztatom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6635 Dátum: 12 márc 27, 11:15:21 » |
|
gyájj Ácsán *-* nagyon szép *-* a bőre kicsit sötét, meg a tollaknál arra számítottam, hogy fehérek lesznek a kendője tényleg szuper lett *-* kis zabálnivaló ^w^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6636 Dátum: 12 márc 27, 12:34:14 » |
|
Szerintem nagyon szép tia. :3 A kendőjébe szerelmes lettem, jó ez így körvonalak nélkül :3 A tollak meg lehetnének világosabbak, így túl sötét szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6637 Dátum: 12 márc 28, 10:32:02 » |
|
Köszönöm. ^^ A tollak szerintem nem ilyenek lesznek. Vagy, ha a szín marad is, akkor annak egy sokkal világosabb változata. A mostani az árnyékok színe lett volna, azt kivilágosítva akartam megkapni a véglegeset, de szerintem ez halott ötlet. Amúgy kipróbáltam a fehéret is, de így, háttér nélkül, semmilyen sem volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6639 Dátum: 12 márc 28, 14:43:18 » |
|
Az Angolórás jobb lett mint a nyelvtanos. Ja és neked tényleg Popeye alkarod van?
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6640 Dátum: 12 márc 28, 16:49:06 » |
|
Nagyon szép munka A-chan ^^ Nekem nagyon tetszik. A bőrszínnel szerintem az a gáz hogy amit te használsz az nagyon realisztikus, a manga karaktereknél el kell kicsit rugaszkodni a valóságtól, egyébként gyönyörű rajz ^^ Nagy gratu !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6641 Dátum: 12 márc 28, 18:18:34 » |
|
Az Angolórás jobb lett mint a nyelvtanos. Ja és neked tényleg Popeye alkarod van? és Popeye felkarom nekem is az angolos tetszik jobban, de hát bármi jobb int a nyelvtan X"D meg is látszik az milyen lett. meg a napokban veszek új színeseket mert a régiek azok eléggé khmm vastagok. kb olyan vastagok mint a postairon vagy hogyishívják
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6642 Dátum: 12 márc 29, 17:05:38 » |
|
Nagyon aranyos lett, látom avának is betetted ^^ én sosem tudtam rájönni, hogy kell könnyet színezni X"D hmm színezésről jut eszembe... vettem egy 10es csomagba tűrhető minőségű színes ceruzát, nézem az árat...1425 O.o én 1-2 hónapja az 1000 ftot is sokalltam, erre meg...kész rablás...most nézhetik mikor veszek újra ott bármit is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6643 Dátum: 12 márc 29, 19:27:19 » |
|
Angliás angol füzet. Aranyos lett. Vastag színesek? :O Hegyező? A róka is aranyos. :3 Nekem pont a könnycsepp az, ami furcsa, de csak azért, mert nem illik a róka imidzséhez. Köszönöm Lew. :3 Azóta a senseiem tanácsát követve tettem egy kis pirosat a bőrébe, így nem olyan halott. (és még néhány plusz extrát is, de azokat az én eszem adta ki ) Kapott a kabátja alá egy felsőt, a kendőjébe tettem még egy kis árnyékot, és a kavicsokon is javítgattam egy kicsit. A tollakhoz viszont nem volt lelkierőm, úgyhogy azok maradtak, amilyenek voltak. Íme, a megújult Iggy! >:3Ja, és a válláról a "kukacoknak" valószínű, hogy ebben a formában menniük kell. x) És most, hogy így elnézem, a kabátjára is kell még egy kis árnyékolás... ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa