A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6585 Dátum: 12 márc 09, 23:20:52 » |
|
Szerintem elviselte volna, max nem tette volna ki a falra. Azokhoz képest, amiket két hónapja linkeltem, én is fejlődtem bőven. x3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #6586 Dátum: 12 márc 11, 11:00:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6587 Dátum: 12 márc 11, 17:15:21 » |
|
utolsó kép: FRanciaország -> olimpiás rész amúgy most rengeteget rajzoltam hétvégén, 1-2őt majd fel is teszek, újrarajzoltam a Függetlenségi háborúsat, A4-es, de az színezni tervezem majd Az a kalózkép *-* meg kell tanulnom kalózos ruhát rajzolni x3 Sabakuu: kifejezetten nem rossz bár nem tudom kik vannak rajta, de a vérhez grat, én még most sem tudok se csöpögő, de fröccsenő, se semmilyen vért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #6588 Dátum: 12 márc 11, 17:17:44 » |
|
Nekomán vagy afelől nincs kétségem. A macsek türkiszfekete változatánál, lehetne kicsit élesebb kontúrral is, egy harmadik verzión.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6589 Dátum: 12 márc 12, 16:07:58 » |
|
Kana-chan imádom a képeid! Annyira jók, be is tettem párat a kedvencek közé, és persze a watch sem maradhatott el! Csak így tovább! ^^
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6590 Dátum: 12 márc 12, 18:48:34 » |
|
Nagyon jó fényképész vagy Kana! *-* Bárcsak én is így értenék hozzá. meg kell tanulnom kalózos ruhát rajzolni x3 Én is most rajzoltam életemben először. Ha végignyálazol egy rakás kalóz Iggy-s képet, akkor nem lesz gondod a ruhájával. :'D A hétvégén nem tudtam foglalkozni vele, de ma az előadáson megint nem volt jobb dolgom. Sok volt az a négy óra, kicsit túlzásba is vittem a firkálást. http://i40.tinypic.com/33vyuck.jpgAzt ott nem én írtam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6591 Dátum: 12 márc 12, 19:15:20 » |
|
Hát ez iszonyat jó.... :O Főleg azok a cuccok a kalapján...én sosem tudtam ilyet csinálni
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6592 Dátum: 12 márc 12, 20:03:29 » |
|
wáhhh Ácsán *w* nagyon szépen firkálsz *3* kíváncsi vagyok milyen szépen rajzolsz *3* juuuj ha ezt kiszínezed wááááhh *3* nagyon király kép *-* majd én is igyekszem valami elfogadhatót összehozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6593 Dátum: 12 márc 12, 20:05:09 » |
|
Azta, tia-chan, te aztán pró vagy. Nagyon szép. Minden elismerésem! *-*
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6594 Dátum: 12 márc 12, 22:02:56 » |
|
Köszönöm szépen. ^^ Azokat a cuccokat meg a gallérját csináltam négy iskolai órán keresztül. Halál helyett halál lesz átrajzolni SAI-jal és kiszínezni. Majd Flexee mutasd meg, amit összehozol! *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6595 Dátum: 12 márc 12, 22:04:19 » |
|
Flexee, a tiédre kíváncsi lennék. Ha az alád és az avád szép és igényes, akkor csak van legalább egy pici érzéked a vizualitáshoz. :3
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6596 Dátum: 12 márc 12, 22:38:47 » |
|
Valóban nagyon szép munka A-chan ( nagyon zavar az A-chan? =D mert ha igen akkor nem hívlak így de ezt már túlságosan megszoktam. ) a vonalak, a részletek mind nagyon szép ^^ gratulálok =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6597 Dátum: 12 márc 12, 23:51:15 » |
|
Köszi Lew. Nem halok bele, hívhatsz nyugodtan úgy. ^^ Amúgy beteg vagy még? Azért nem mutattál már egy ideje rajzokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6598 Dátum: 12 márc 13, 12:44:47 » |
|
hát felrakhatom majd, de dA-ra ezért mégsem, amúgy ma nyelvtanon unatkoztam, pedig tollbamondás volt, de csináltam egy kis színes fejet is X"D Bogi: ömm szerintem az hogy találok 2 képet ami nekem tetszik és paintbe széjjelvagdosom meg beleírogatok annak semmi köze a rajztudásomhoz pedig deszép lenne ha így tudnék TT_TT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6599 Dátum: 12 márc 13, 15:23:17 » |
|
Köszi Lew. Nem halok bele, hívhatsz nyugodtan úgy. ^^ Amúgy beteg vagy még? Azért nem mutattál már egy ideje rajzokat? Már jobban vagyok, volt sajnos egy elég csúnya homloküreg gyulladásom mellé még jött egy kis láz hogy érezzem a törödést de már fpgjuk rá hogy jól vagyok ^^ Egyébként most nagy munkában vagyok ^^ a legújabb színezésemmel meg akarom pályázni hogy az MS kitegye a színezésem a legfrissebb manga végére =D annál is inkább mert erről a képről még nem láttam értékelhető színezést DA-n =D Hátha kirakják =) De ahhoz jó lenne minél előbb befejezni =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|