A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6570 Dátum: 12 márc 08, 19:10:17 » |
|
Tűfilc? :O Az milyen? Biztos ismerem, csak itt nem így hívják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6571 Dátum: 12 márc 08, 19:12:02 » |
|
Ezek a nagyon vékony filcek. http://www.irodaglobal.hu/shop/kepek/kepek/475-1545.jpgNekem is van 1-2 feketében.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6572 Dátum: 12 márc 08, 19:13:55 » |
|
igen, ezekkel csináltam. hasznosak azért amikor kicsi bizb_szokat húzogatok ki de az alkoholos filcet jobban kedvelem főleg színezéshez feketefehér powaa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6573 Dátum: 12 márc 08, 19:18:34 » |
|
Nekem az összes tűfilc megvan, imádom őket xD Egyszer az volt a házi magyarból, hogy egy versről csináljunk egy, idézem: 'kicsit, de igényes' illusztrációt(A4 mióta pici -_-") és a vers jó kis véres-mészárlós volt. Én kicsit bekattantam, szal egy olyat rajzoltam, hogy egy katona egy levágott fejet tart maga elé xD És én is tűficcel húztam ki.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6574 Dátum: 12 márc 08, 19:29:06 » |
|
Igen, ilyenem nekem is van. Még hiányzik pár szín, de azon vagyok, hogy beszerezzem azokat is. Én alkoholos filccel nem nagyon szeretek rajzolni, mert a részleteknél nem sokat ér. Meg a papíron "szétfolyik", ahogy az beszívja, úgyhogy a vonalvégeket mindig elrontom vele. Nekünk miért nem adtak ilyen feladatokat a suliban? :'D Jó kis véres fej magyarórára! *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6575 Dátum: 12 márc 08, 19:44:39 » |
|
Az hittem, le fog baszni, de adott rá ötöst, szal jól jártam xD Pedig fekete-fehér volt.. kivéve a vért, azt természetesen pirossal csináltam xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6576 Dátum: 12 márc 08, 19:45:11 » |
|
Meg van még valahol az a kép?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6577 Dátum: 12 márc 08, 19:46:28 » |
|
Ja, asszem hazahoztam, mert nem akartam a faliújságon látni o.O" A töriterem a mienk, szal túl sokan látták volna xD Miért?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 20:15:48 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6579 Dátum: 12 márc 09, 18:06:44 » |
|
Mert érdekelne... Akkor is utálom ezt, amikor Rikan mondja. Ezeken a részeken akkorákat röhögtem a mangában. Amerika WTF feje jól átjött. Az utolsó képen szegényt Oroszország erőszakolja, vagy mi? Tegnap a suliban elkezdtem egy kalóz Arthurt, de a haja nagy része meg a kendője ma, itthon került a helyére. Még bőven nincs kész~...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6580 Dátum: 12 márc 09, 18:09:44 » |
|
Hát ez kurvajó, Tia-chan :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6581 Dátum: 12 márc 09, 18:27:57 » |
|
Arigatou. ^^ Miért van az, hogy az arcával háromszor annyi ideig szenvedtem, mint a kendővel? Amúgy láttad, hogy mit írtam? Tessék megmutatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6582 Dátum: 12 márc 09, 18:29:37 » |
|
Bocs, mostanában kihagyok simán 1-1 sort olvasáskor xD OKé, teszem mindjárt, csak előpacázom, lefotózom, feltöltötm gépre, feltöltöm ide xD "Íme". Mivel magyarra csináltam, ne vittem túlzásba xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 18:54:51 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6583 Dátum: 12 márc 09, 22:43:26 » |
|
Bocsi, közben leléptem órára. Hanyadikban csináltad? :O Én általánosban nem rajzoltam így. Ügyes lett, bár, több vért vártam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6584 Dátum: 12 márc 09, 23:14:32 » |
|
Idén, szal 7-be ^^ Bár azóta felődtem csomó, mai szemmel elég gáz rajz xS Több vért meg nem mertem a tanár miat xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|