A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6555 Dátum: 12 márc 07, 20:14:12 » |
|
Ez kész. Te anyud legalább értékeli az animés rajzaidat. :3 Köszönöm Flexee. ^^ Néhány hónapja még én sem tudtam embert fejből rajzolni, úgyhogy nekiálltam gyakorolni, de még bőőőőven van hova fejlődni. Most kb így állok a digitálissal: http://i42.tinypic.com/jikqdi.png Nem tetszik Gilbert arca.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6556 Dátum: 12 márc 07, 20:32:52 » |
|
Hópihék! *-* Nagyon jó lett! Nekem egyedül az a kérdésem, hogy a keze alján miért fényes? Én oda árnyékot tettem volna, kivéve, ha a kép bal alsó oldaláról jön a fény. Még így is sokkal jobban kiszínezted, mint én valaha tettem volna. Ha használnám az accomat, nem lenne olyan képed, amit ne favolnék. :'D Amúgy azzal a két kézi rajzoddal mi van? Köszönöm szépen ^^ Örülök hogy tetszik ^^ Sajna még csak Lucyba kezdtem bele, a lineart már megvan és el is kezdtem színezni, de betegen nincs hozzá hangulatom :S ...egy egyszerű kis Ultear színezés.
Imádom, hogy annak ellenére, hogy mekkora arcod lehetne, még mindig ilyen szerény vagy. Szeretnék én ilyen és ehhez hasonló "kis egyszerű" színezéseket produkálni. Nagyon jó lett, biztos van 1-2 hibája, de tudom, hogy rohadt nehéz úgy színezni, hogy mindig betartod és ügyelsz arra, hogy hová kell vetülnie az árnyéknak, hol lehet világosabb a bőr vagy az akármi, szóval én inkább nem keresem a hibákat a részletekben, hanem élvezem egészében a képet. Köszönöm szépen múzsám A- chan :O Csak most nézem a rajzod :O Nekem nagyon tetszik Hungary-chan nagyon szép rajta :O ejha ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 20:35:01 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6557 Dátum: 12 márc 07, 20:52:45 » |
|
Köszönöm szépen. :3 Valamiért a pasikkal mindig felsülök. Sosem sikerül az arcuk olyanra, amilyenre szeretném. ^^" Majd miután meggyógyulsz, fejezd őket be és okvetlen mutasd meg! És most Doitsu arcára is tiszta kíváncsi lettem. x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6558 Dátum: 12 márc 08, 16:57:44 » |
|
Hihetetlenül jó a haja :O Ilyet mindig is akartam tudni rajzolni, de sosem ment -Hát lányom ez elég kétértelműre sikeredett *utána anya elolvassa a szöveget* -Ezt egyszerűen muszáj félreérteni, ne tedd ki nyilvános helyre O.o *utalva is a nemrég készült Igirisus rajzra, amit kitettek az iskolai falra a mangahéten*
Hát ez egyszerűen.. Egyénként mi az, hogy, nálatok van mangahét? :O Hova jársz te?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6559 Dátum: 12 márc 08, 16:58:43 » |
|
jöt hozzánk egy ilyen japánkutató vagy mi és a rajztanár kipakolta az ilyesmi rajzokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6560 Dátum: 12 márc 08, 17:18:19 » |
|
Nekem már az eleve gyanús, hogy egy iskolában vannak ilyesmi rajzok. Miért nem voltak ilyen sulik, amikor nekem kellett felvételiznem? Pedig pont a hajához kell a legkevesebb tudomány. Az most már könnyen megy. A többi része viszont... Most kb így állok vele. Lassan halad. Rendesen megöregítettem őket az árnyékolással. A szobatársam azt mondta, hogy Gilbert úgy néz ki, mint egy hulla. Hát mit csináljak, ha szerencsétlennek világos a bőre? Nem tudok árnyékolni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6561 Dátum: 12 márc 08, 17:22:39 » |
|
határozottan nem rossz, Prussiahoz illik is a hullfehér szín démoniassá teszi x3 tetszik ahogy színezted őket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6562 Dátum: 12 márc 08, 17:30:08 » |
|
Köszi. A színekkel nekem sincs bajom, de a használatukat még gyakorolnom kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6563 Dátum: 12 márc 08, 17:33:40 » |
|
nekem még ennyire sem x3 szóval maradok a hagyományosnál és ha nagyon gáz, vagy nem látszik, akkor lehet a gimpre fogok támaszkodni... xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6564 Dátum: 12 márc 08, 17:59:14 » |
|
Mihamarabb regizned kéne DA-ra :O Nagyon szép munka :O Nekem nagyon tetszik , tuti befavolnám ha feltennéd Da-ra =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6565 Dátum: 12 márc 08, 18:24:27 » |
|
Van accom, csak nem használom. ^^" Szerintetek Magyarország szája nem túl kicsi? A másik dolog meg a háttér. Azt sem tudok rajzolni. Lew, ha a projektbe szánt rajzoknak idétlen hátterük lesz, azért csak kicsit utálj majd... Jó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6566 Dátum: 12 márc 08, 18:31:17 » |
|
Szerintem nem túl kicsi, de talán egy ici picit lehetne feljebb nem? Nagyon pinduri az álla, és a száj-orr távolság lehetne picikét kisebb. Vagy rosszul látom?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6567 Dátum: 12 márc 08, 18:40:07 » |
|
ejnye. fel kéne fogadnom valakit, aki tud fotózni hülye fénylés http://uchihaflexee.deviantart.com/art/1776-04-07-289246084minden esetre ez az egyik kedvenc momentumom a Hetaliából közben Amerika kunra tettem szemüveget, hogy felismerjük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6568 Dátum: 12 márc 08, 18:44:28 » |
|
Lehet. Még feljebb tudom tenni! Szerintem szemüveg nélkül is fel lehet ismerni. :3 Mivel húztad ki a vonalakat? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6569 Dátum: 12 márc 08, 18:54:51 » |
|
tűfilc és alkoholos filc. ceruza is van benne sok, csak nem látszik lehet holnap újra lefotózom..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|