hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6435 Dátum: 12 jan 27, 14:09:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Xpolyak
Újonc
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6436 Dátum: 12 jan 27, 15:34:12 » |
|
Szerintem sokat dobna rajta ha a tónusozást egy irányba csinálnád, nem úgy ahogy épp kapóra jön a körvonalaknál Tobi maszkjának vonalait próbáld meg egy lendületből megrajzolni, ne emeld fel a ceruzát A maszatolás ellen pedig nem kell más mint egy tiszta lap a kezed alá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6437 Dátum: 12 jan 27, 16:29:54 » |
|
Igen, mindig odafigyelek hogy ne szőrözzek,d e sosem sikerül Kisamenek meg most nézem Saiyan haja lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6438 Dátum: 12 jan 27, 16:32:18 » |
|
azért látszik menniyt fejlődtél énis gondolkoztam iylen előtt-utána képen, hogy minden hónapban lerajzolom ugyanazt a füzetbe és aztán egyszer csak tök jól néz majd ki de magamat ismerve nem csinálok ilyet mert megunom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6439 Dátum: 12 jan 27, 19:47:00 » |
|
Nos, nem fogjátok elhinni, de csináltam egy lineartot Sai-al! Túl nagy dologra ne számítsatok, igazából csak régóta tervezem, hogy megpróbálok digitálisan is produkálni valamit... A hölgyemény egyébként egy történetem egyik szereplője, és már máskor is tettem fel róla szóló képet. Hát akkor: http://luna-san96.deviantart.com/#/d4nrw6hTessék kritizálni! Ki akarom javítani a hibáimat... Sajnálatos módon tabletem nincs, fél évnél korábban biztos nem is kapok, így egy darabig színezetlenül marad... Addig is próbálok gyártani még ehhez hasonlókat, de ha valaki kedvet érez, akkor kiszínezheti... ( bár én nem hiszem... )
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6440 Dátum: 12 jan 27, 19:53:25 » |
|
A feje kicsit tömzsi:D Úgy értem lehetne kicsit magasabb az arca mert ´gy kicsit olyannak tünik mint ha be lenne gyömöszölve az arcára szem szája stb, de ezen kívül 10*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 27, 19:58:42 írta hamisjoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6441 Dátum: 12 jan 27, 19:56:19 » |
|
Luna-san: Jó lett, nekem kifogástalan. 10/10
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Xpolyak
Újonc
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6442 Dátum: 12 jan 27, 20:30:48 » |
|
A fején csak a haja furcsa szerintem. Viszont kezet nem sokan tudnak ilyen jól rajzolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6443 Dátum: 12 jan 28, 08:34:53 » |
|
a kéz tényleg jó de a fej kicsit szétcsúszott, velem is előfordul, gyakori hiba a rajzolásban, de ha hamar észre veszed nem kell sokat radírozni.
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6444 Dátum: 12 jan 28, 09:27:03 » |
|
Köszi a tanácsokat! ^^ Egyébként én is észrevettem, csak a végén már nem volt kedvem javítgatni... Bár azt hiszem, ez a stílusomból adódik, hogy ilyen fejeket rajzolok... >< Hajat meg nincs türelmem egérrel rajzolni. A kézzel kapcsolatban pedig, sok helyzetben még nem tudom lerajzolni, de azért igyekszem.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #6445 Dátum: 12 jan 28, 10:38:53 » |
|
Lew, lenyûgöztél a munkáddal, mint mindig. Viszont Shiro-val kell egyetértenem, ezen a szinten már képesnek kell lenned a buborékok helyén kipótolni a rajzot. Az egyik bubi ráadásul pont egy fát takar el, a másiknál is, ha jól figyeltem, a hajából és a ruhájából hiányzott egy kis részlet. Ha azokat kipótolnád, vagy ha most nem is, de a következô színezésnél ügyelsz erre, akkor onnastól kezdve nem igazán lesz már hová fejlôdnöd szerintem. Persze egy profi biztosan nem ezt mondaná, de én így gondolom. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6447 Dátum: 12 jan 28, 19:22:42 » |
|
szerintem is nagyon szép az a Mavis ^^ utánad én be sem merem tenni a firkáimat x"D és az az Erza amit betettél woow :O az a csaj is tud.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #6449 Dátum: 12 jan 28, 20:38:10 » |
|
Kicsit nagy fába vágtam a fejszém, de egész jól haladok. Csak úgy poénból megmutatom, hogy áll eddig. Elvileg valamennyire nagyobb, nem tudom miért így tette fel PB.Amiket linkeltetek nagyon adják, jó lenne ilyen szinten tolni a színezést. De azért biztos nem kis munka.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|