hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6420 Dátum: 12 jan 21, 22:20:35 » |
|
Ha mégis lezárnád azt egy kis lánc jelzi, a réteg mellett
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #6421 Dátum: 12 jan 21, 22:26:51 » |
|
Azt tudom csak ép az a gond, hogy nincs ott se lakat, se lánc, se mágikus pecsét. Ok, megvan minden kijelölése.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 21, 22:58:05 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6422 Dátum: 12 jan 22, 07:34:09 » |
|
A rétegek ablakban a legfelső rétege felett kicsivel van egy jelölőnégyzet zárolás néven ^^ Az átlátszóság alatt. Én az alfa csatornát nem arra használom. hamisjoe: Ez nem photoshop... Itt akkor van zárolva, ha be van piplva hogy zárolt. Logikus Szerk: Am csak most láttam a képed Lew, nagyon szép lesz... Gondolom macerás a haja, de nagyon nagyon jó!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 22, 12:28:44 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6423 Dátum: 12 jan 23, 15:30:38 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 23, 15:44:44 írta hamisjoe »
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6424 Dátum: 12 jan 23, 15:36:03 » |
|
azta :O sasori-fangörl barátnőm imádná melyik képről rajzoltad?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #6425 Dátum: 12 jan 23, 15:43:21 » |
|
Mielőtt egy modi jön rakd a képet inkább linkbe mert túl nagy. Amúgy elégé ijesztő az a kislány a kép közepén .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6427 Dátum: 12 jan 26, 16:34:47 » |
|
Nem is olyan rég beígértem egy Mavis-os színezést =) Azt hittem hamarabb kész lesz de időigényes munka volt. http://graypapaya.deviantart.com/#/d4nns7sNos milyen lett? =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6428 Dátum: 12 jan 26, 16:55:09 » |
|
Nagyon király lett *-* Egyébként a kép alatti szövegben van egy kis hiba. "I tought i will never finish his hair "^^" Bár nem olvasok fairy tailt de szerintem nőnemű szóval "her hair"
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6429 Dátum: 12 jan 26, 18:07:02 » |
|
Köszi =)
Jogos =) Köszi hogy szólsz =D szép nagy epic fail =D Lassan 10 éve tanulok angolt erre benézek egy ilyet xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #6430 Dátum: 12 jan 26, 18:18:20 » |
|
Ha már angol: a think múlt ideje nem tought, hanem thought. :D Plusz, függő beszédnél ha múltról beszélsz, a will-ből would lesz. :) A színezés amúgy hihetetlen profi munka, annak ellenére, hogy én sem olvasok Fairy Tailt, még engem is le tud nyűgözni. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #6431 Dátum: 12 jan 26, 21:16:17 » |
|
Nagyon szép lett , viszont a két bubi számomra, egy kicsit zavaró, pedig nem lett volna nehéz "megrajzolni" (kiegészíteni a vonalakat) Naj, nem oltásnak szántam, hanem dicséretnek. Ő...m remélem te jobban összezavarodtál, mint én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6432 Dátum: 12 jan 26, 21:20:24 » |
|
Nagyon szép lett a szinezés, Lew! Ha már angol: a think múlt ideje nem tought, hanem thought. Plusz, függő beszédnél ha múltról beszélsz, a will-ből would lesz. Te már csak tudsz angolul.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6433 Dátum: 12 jan 27, 10:46:24 » |
|
Hát Lew ez nagyon jó lett. Nekem a haja tetszik a legjobban (tényleg munka igényesnek tűnik ), meg a háttér is szép lett. Ment is a favok közé.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #6434 Dátum: 12 jan 27, 13:10:55 » |
|
Lew, tényleg marha jó. Az a rózsaszín cucc rajta kicsit olyan mintha valami alufólia lenne, vagy mi, fura. De ettől eltekintve rohadt jó, csak gratulálni tudok, hogy volt türelmed ilyen aprólékosan megcsinálni. Lé á káláppá'!
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|