samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5880 Dátum: 11 jún 28, 18:21:32 » |
|
Majd tervezek, egyenlőre más dolgom is van, de megpróbálom...
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5881 Dátum: 11 jún 28, 20:36:47 » |
|
A chan: Én erzára gondoltam, de a másikat is megnézzük szívesen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5882 Dátum: 11 jún 28, 21:02:37 » |
|
Oks samdav, mi várjuk! *-* Zer0: Az Erzás hsz-emben van a másik kép is, úgyhogy ott megnézheted. Egy "ilyen" szócskát keress, az a link. (te meg Dancsa mutattátok ezt a trükköt ) Amúgy készítettem egy színes Erzát is, ami még mindig nem a végleges, de legalább folyamatban van... A harmadik meg amit emlegettem még 20%-nál sem tart, de azért megmutatom ^^: http://i55.tinypic.com/2rmt53r.jpgA hű de sz*r minőségért elnézést, lámpafény+egy 2 megapikszeles telefon... Ha hazamegyek bescannelem. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5883 Dátum: 11 jún 30, 12:59:16 » |
|
Egér ide, vagy oda, gondoltam megpróbálom a digitális festést, egy viszonylag egyszerűbb alakkal, ami nem más mint: Megtudod, ha megnézed. KÉP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5884 Dátum: 11 jún 30, 15:21:28 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 16:29:31 írta kopasz7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5885 Dátum: 11 jún 30, 16:01:13 » |
|
Váóóó, nekem bejött, ez tetszik Apropó új hírek: A-chan Gohan-t már felskiceltem Goku mellé, aztán majd Vegitát is fel fogom, aztán jöhet a tussolás és utána a színezés és akkor kész
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5886 Dátum: 11 jún 30, 16:06:14 » |
|
Csak linkelj, ne tedd be az egész képet, mert nem szeretik Am egész jó, csak árnyékolhattál még volna kicsit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 16:07:17 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5888 Dátum: 11 júl 04, 23:47:24 » |
|
Na eddig jó, bár zöld helyett használhatnál pirosat, persze ez az én véleményem. Persze mivel kék az ég és a fű zöld, lehet, hogy jobban illik, de Erzának a piros áll a legjobban hozzá, mint szín, már azért is mert ő Erza Skarlát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
L. Karfiol
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Mrs. Okumura ~ Cyber macska
|
|
« Válasz #5890 Dátum: 11 júl 08, 09:18:59 » |
|
Lew igazán szép lesz; a bőre kölünösen jól sikerült. ;D Viszont az igaz ,hogy zöld helyett jobb lenne valami bordós háttér. :3 ^^ face-n nem tudjuk megnézni; legalábbis nekem nem engedi. >< --- Ohhjaj de rég is voltam már itt. :'D Azóta született jó pár kreálmány, néhányat bemutatnék itt is ha nem bahj : Ao no Exorcist ~ RinVocaloid ~ KaitoEgy kis gyíkfiúcska Kicsit átértelmezett Piroska - a WIP-jeRemélem tetszenek~~ ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5891 Dátum: 11 júl 08, 10:44:11 » |
|
A piroska nagyon tetszik *-* Meg a gyíkfiú is Az átértelmezett piroskáról az átértelmezett Alice jut eszembe :3
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #5892 Dátum: 11 júl 08, 17:03:35 » |
|
Régen jártam már itt. Na de... Úristen, ez nagyon jó, én is szeretnék így színezni, mármint a módjára értem, szóval én olyan hát hogy is fogalmazzam meg, szóval olyan élesen színezek, de ez meg olyan satírosabb/mosottabb színezés. Nem áll szándékodban tutorialt készíteni? Vagy leírhatnál 1-2 jótanácsot akár PÜ-ben is, hogy milyen ecsetet használsz, és milyen színezési technikával dolgozol, stb. nagyon érdekelne. Köff! :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5893 Dátum: 11 júl 08, 17:15:43 » |
|
Karfiol arat, mint mindig, még ilyen szünet után is! Flexee-chan! Nem tudjuk megnézni a rajzaidat, ha FB-n lezártad! Szerintem Lew sima mosott ecsettel színez, vagy utána mossa össze a színeket, a blur tool-lal. Én legalábbis így csinálnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5894 Dátum: 11 júl 10, 20:28:43 » |
|
Sziasztok! Gondoltam én is rajzolok egy új paintes sorozatot! Eddig még csak annyit tudok, hogy arról fog szólni, hogy Sasuke lesz a főszereplő és mindenféle hülye dologba keveredik a többiekkel. Pár rajzom már el is készült, itt az egyik: KépMit gondoltok róla? Nem nagyon bízok magamban, szerintem ez sem lett olyan jó rajz. Tudnátok tanácsokat adni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|