24 nov 10, 23:39:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 392 393 [394] 395 396 ... 600
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Grafikai munkák és a rajzolás  (Megtekintve 1041077 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #5895 Dátum: 11 júl 10, 20:30:20 »

Elég érdekes stílus, de szerintem nagyon jó, hogy nem ilyen sablonrajz.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #5896 Dátum: 11 júl 10, 20:31:46 »

Saphira: először is, légy optimista és bízz kicsit jobban magadban. Másodszor, ennek a Sasuke rajznak, kicsit bábos behatása van Nevet Sztem egész jó, kicsit jobban színezed és a körvonalakat nem nyomod rá annyira, azok vékonyabbak, akkor szuper lesz. Sztem érdemes belekezdened, jó ötletnek tartom. Már csak azért is, mert Naruto paródia és mert jó az alap sztori, amit írtál. Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #5897 Dátum: 11 júl 10, 20:32:31 »

Kép
Mit gondoltok róla?
Ez paródia sorozathoz tökéletes kép!
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #5898 Dátum: 11 júl 11, 10:37:57 »

Énis épp most színezek egy Erzát. Még nincs kész de gondoltam megosztom veletek.

http://imageshack.us/photo/my-images/580/erzascarletbyhotchilipe.jpg/

A háttérre nem fektettem túl nagy hangsúlyt inkább az arca a haja és a teste van szépen kidolgozva, remélem tetszeni fog =)

Régen jártam már itt. Na de...
Úristen, ez nagyon jó, én is szeretnék így színezni, mármint a módjára értem, szóval én olyan hát hogy is fogalmazzam meg, szóval olyan élesen színezek, de ez meg olyan satírosabb/mosottabb színezés. Nem áll szándékodban tutorialt készíteni? Hümm-hümm Vagy leírhatnál 1-2 jótanácsot akár PÜ-ben is, hogy milyen ecsetet használsz, és milyen színezési technikával dolgozol, stb. nagyon érdekelne. Pontosan Köff! :3

Sry hogy csak most írok rég jártam arra. Nos én úúgy szoktam színezni hogy Ps-el az opacity-t beállitom 20 és 30 közé felveszem a legvilágosabb színt és kiszínezem vele az egészet. Utána a legsötétebbet és kiszínezem vele ott ahol árnyék lesz vagy sötétebb. Utána mindig egy nagyon minimálisat világositva  haladok a világos réteg felé. áááá nemtudok jól magyarázni =D a lényeg az hogy az opacity-t ( angol verzionál magyarul nemtom hogy hívják ) kicsire kell állitani és úgy kapsz ilyen szép összemosott hatást. De majd ha lesz időm készitek 1 tutoriált.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #5899 Dátum: 11 júl 11, 18:06:41 »

Hmm ava cserére készülök, de nem találok semmi normális Lyannás fanartot Szomorú
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #5900 Dátum: 11 júl 11, 20:04:24 »

Hm... Unatkoztam így 5-10 perc alatt összedobtam Paintel egy képet...

http://img692.imageshack.us/img692/4503/uchihamasaheangryreptilk.png

Nem a legjobb alkotásom tudom, viszont aki már figyelemmel követte a rajzaimat tudja hogy mennyire türelmetlen vagyok a közepe felé... ikszdé És amit gyakoroltam azt is elfelejtettem, bár sose voltam profi. Hümm-hümm Gépen tényleg nehezebb mint a való életben...

Na mindegy, ha lesz időm kijavítom és talán még ki is színezem a képet... :/

Én vagyok az egyetlen aki szerint géppel könyebb mint szabadkézzel?  Gondolkozik
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5901 Dátum: 11 júl 11, 21:04:42 »

Milyen lett az új avám? Kicsit macerás volt, mert egy régebbi chibit alakítottam át, aztán már a tábla nem volt nagy cucc. De mire is hasonlít? Hm... Hümm-hümm
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #5902 Dátum: 11 júl 11, 21:10:55 »

Az én avám volt de nem én csináltam, hanem vki más itt a fórumon Nevet Anno nagyon jó képeket postolt ide Mosolyog És sztem még most is rejtetten nézegeti, hogy mit írnak az új képéhez xD Nem igaz, Aes?
http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2010/242/2/7/sasori_chibi_by_habamee-d2xm7xt.png
Azért ettől a szinttől még mindig messze állok. Pedig lassan egy év is eltelik :'(
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 11, 21:12:23 írta Zer0 » Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #5903 Dátum: 11 júl 11, 21:17:33 »

Zer0: jó az új avád, tetszetős Mosolyog de az a bábszerelős kép, annyira aranyos Nevet Nevet
Én is akarnék egy új avát, de ahhoz előbb keressek egy jó Zoro-s képet ikszdé ikszdé Nevet Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #5904 Dátum: 11 júl 11, 22:26:42 »

Miért? Most is Zoro az avám, csak az lesz, senki más, mivel ha nem tűnt volna fel... a kedvenc karakterem  Hümm-hümm
+ olyan kell, amire rá tudom írni azokat a feliratokat, amik a mostani avámon vannak Mosolyog
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5905 Dátum: 11 júl 12, 07:32:25 »

Hmm ava cserére készülök, de nem találok semmi normális Lyannás fanartot Szomorú

Lyanna *-*  Szeretet

Szerintem ez pl aranyos: http://th01.deviantart.net/fs71/PRE/i/2011/138/b/c/lyanna_in_the_tower_by_rhaelle-d3gnco6.png

Legjobb páros ever: http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/348/2/2/220a6c0aba55ca93269642e097f5d379-d1o19zx.jpg Kicsiben jól nézne ki. Mosolyog

Én most elégedett vagyok Neddel és Jonnal. Bár azért mozgatja a fantáziámat egy Sansa vagy Sansa x Sandor szett. Nevet De egyelőre marad a mostani, nálam fél éven belül ritkán van ava/ala csere.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #5906 Dátum: 11 júl 12, 09:41:43 »

Köszi Aes a segítséget, de egyenlőre találtam egy nekem megfelelő kombót de nemtom még meddig marad =/
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Zer0
*

« Válasz #5907 Dátum: 11 júl 12, 10:09:34 »

Itt a széria folytatása, most orochimaru sama volt a soros:

Am tervezem az egész akacukit megcsinálni ugyanilyenre Nevet

« Utoljára szerkesztve: 11 júl 12, 10:20:36 írta Zer0 » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5908 Dátum: 11 júl 12, 10:19:16 »

Köszi Aes a segítséget, de egyenlőre találtam egy nekem megfelelő kombót de nemtom még meddig marad =/

Noe ez nagyon jó *-* Még nem láttam eddig ezt a képet. Mosolyog Csak méretezd át, mert csúszka van a szélén, és nem látszik rendesen.^^
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #5909 Dátum: 11 júl 12, 10:21:02 »

Noemini-chan: http://img52.imageshack.us/img52/3043/avapf.png ^^ átméreteztem, meg átlátszó a fekete háttér helyett.

Masashi: Most olvasom az aláírásod. A halhatatlan angolul "Immortal" kacsint

samdav: Próbál meg akk animéból kiszedni képet. Nem nézek OP-t de asszem az újaknak nagyon csúcs a grafikájuk

Aes: Végre vki mást is irritál a csúszka Nevet
(Megj.: 139 pxig nincs csúszka asszem, de én mindig 135-t használok.)
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 12, 10:25:22 írta Zer0 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 392 393 [394] 395 396 ... 600
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins