Radget
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5865 Dátum: 11 jún 15, 18:32:31 » |
|
ha valaki szeretne bárminemű festményt a falára, gitárjára, bukósisakjára vagy akármijére, (akár naruto jellegű kép, vagy amit csak elképzeltek) azok lessék meg ezt a honlapot! http://zencompany.co.cc/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5867 Dátum: 11 jún 17, 12:43:08 » |
|
Tegnap megkaptuk az egész éves rajzfaktos munkákat, ezek közül a legjobbakat lefotóztam
Szia, tudnád linkelni a géped, amivel fotóztad? Nagyon jó minőségűek lettek, és épp keresünk egy fényképezőt. Am nem szeretem az ilyen csendéletrajzolósdit, de mindenesetre nagyon ügyes vagy, és Dorcy képei is tetszenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kroli94
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5868 Dátum: 11 jún 17, 17:56:36 » |
|
http://pixinfo.com/fgep/Kodak_LS753Ő az a gép, viszont hiába kerestem, nem találtam olyan oldalt, ahol ki lenne írva, hol és mennyiért lehet megvenni. Shiro: Tök jók ezek a képek, tetszik az ötlet, meg ez az egész, amit csinálsz.
|
|
|
Naplózva
|
"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket." Chuck Palahniuk
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5869 Dátum: 11 jún 17, 22:30:55 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 17, 22:39:04 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5870 Dátum: 11 jún 23, 17:59:30 » |
|
Jó vagy samdav! Az a Goku nagyon tetszik, de miért van a papír szélén? A legjobb barátom rendelt egy képet, amit a barátnőjének akar adni... Poénból készítettem egy ilyet, a "rendeset" még el sem kezdtem... Dancsának meg Zer0nak köszi a linkes segítséget! ____________________ Szerk.: Megihletett a FT OVA 2... Körülbelül 5 perc alatt dobtam össze, ha lesz egy kis időm, akkor megrajzolom rendesen is, kiszínezve. A kötelező rajzok között az OVA meg ez pont jó volt arra, hogy egy kicsit elfelejtsem a sulit. ^^ A gyerekességért meg bocsánat... http://i53.tinypic.com/2qamxpv.jpgJa, amúgy ez Erza. (ha nem lehetne kinézni )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 25, 21:41:52 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #5871 Dátum: 11 jún 26, 20:50:44 » |
|
A-chan ezek nagyon aranyosak!:) samdav,a Gokud nagyon tetszik
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5872 Dátum: 11 jún 27, 10:06:46 » |
|
Köszi szépen Luna-san! Azóta már rajzoltam egy színes Erzát is, de ez még mindig nem a végleges... Ha az jól sikerül, felteszem DA-ra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5873 Dátum: 11 jún 28, 10:32:37 » |
|
Nekem is nagyon tetszenek a rajzaid A-chan
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5874 Dátum: 11 jún 28, 10:59:43 » |
|
Köszi szépen noe! Most egy macskás képen dolgozok, majd azt is megmutatom. (valamiért az állatokat *főleg a macskákat és a lovakat* sokkal jobban és élethűbben le tudom rajzolni, mint az embereket úgyhogy embereknél maradok a rajzfilmes megoldásnál )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5875 Dátum: 11 jún 28, 16:05:43 » |
|
A legújabb naruto manga alapoján csináltam egy Utakata avatart, remélem tetszik A-chan, nagyon jó lett, szerintem csináld meg gépen is. Mármint line>szinezés. Nagyon jól nézne ki. Am is szeretem az ilyenfajta fél-chibiket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5876 Dátum: 11 jún 28, 16:11:39 » |
|
Köszönöm, most, hogy már a Goku-t kiszíneztem, most már jobb Amúgy csak úgy raktam a papír szélére, lehet, hogy tervezek mellé még vkit, csak nem tudom, hogy kit... talán nem is a DB-ből lesz
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5877 Dátum: 11 jún 28, 16:33:54 » |
|
Nekem tetszik Zer0! Amúgy melyik rajzomra gondoltál? :3 samdav! Azt a művet is kérjük majd megmutatni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5878 Dátum: 11 jún 28, 16:46:14 » |
|
Oksa, csak nemtudom, hogy Gohan v Vegita legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5879 Dátum: 11 jún 28, 18:20:25 » |
|