samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5835 Dátum: 11 jún 04, 21:34:00 » |
|
Masashi a második kép valahogy jobb, nekem az jobban tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5836 Dátum: 11 jún 05, 11:57:42 » |
|
Kezdőhöz képest viszont nagyon jó
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #5837 Dátum: 11 jún 07, 14:05:58 » |
|
Tényleg az.csak így tovább! Jut eszembe.Anyák napjára összedobtam egy képecskét,félig festett,félig ceruza (na ja,akvarellcerkák ) Nem lett valami nagy szám,(ráadásul fotózva van >.< )de igyekeztem,mert anyának csak szépet és jót! http://luna-san96.deviantart.com/#/d3hihtp
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5839 Dátum: 11 jún 07, 20:16:55 » |
|
Dorcyy, Vald be! Vald be, hogy talátál egy térkaput, és besurrantál a Naruto világába kezedben egy fotómasinával? Luna-san, alázza a tökéletest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tithenannis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5840 Dátum: 11 jún 07, 20:41:02 » |
|
Hát, a rajongói rajzok topicban nem kaptam sok visszajelzést, de azért megosztom veletek is, hátha találok pár deviantos kollegát Már találtál is. Sőt, egy újabb vaccsolót. Eszméletlenek a munkáid!
|
|
|
Naplózva
|
Pane! Jya terathi herara. Pane! Jya faryoma herye. Pane! Jya farero tseryone tore tsere hene...
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5841 Dátum: 11 jún 07, 20:41:52 » |
|
Luna-san nem tud színek nélkül élni. Nagyon jól el is tudja találni az összhangot. Dorcyy! Akkor a te egyik képedet láttam facbukkon is? Az első Narutos az. Mind nagyon állatul néz ki, de az a Naruto, Konan és Haku a legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5842 Dátum: 11 jún 08, 10:08:48 » |
|
Hát, a rajongói rajzok topicban nem kaptam sok visszajelzést, de azért megosztom veletek is, hátha találok pár deviantos kollegát Még nem néztem meg az összes képedet mert elméletileg éppen moderálok de amiket eddig láttam, azok nagyon tetszettek. Luffy főleg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5843 Dátum: 11 jún 08, 10:20:02 » |
|
Hát Dorcyy a többiek elöttem mindent leírtak, tényleg nagyon jók a munkáid. Nekem a Naruto-quiky jött be a legjobban. Az én személyemben is nyertél egy újabb watch-olót.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #5844 Dátum: 11 jún 08, 15:07:29 » |
|
gyönyörűek, erre nincsenek is más szavak .. gratulálok ^-^
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #5845 Dátum: 11 jún 08, 16:09:26 » |
|
ÉS KÉSZ A WATCH! Oltári már,hogy tudsz így rajzolni Dorcyy? Shiro,amit leírtál,az túlzás,de örömmel tölt el. A-chan,ha nem használnék színeket,akkor mivel dobnám fel a szürke hétköznapokat Az olyan szomorú lenne....
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5846 Dátum: 11 jún 08, 17:41:51 » |
|
Kötekedni akarsz? Vagy talán lebecsülöd a szemeim hatalmát?. (igaz bal szememmel homályosan látok, de nem gond ) Mindazonáltal amit mondtam, az úgy van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #5847 Dátum: 11 jún 08, 17:52:54 » |
|
Nekem grantzot nem hozza be :S
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Dorcyy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5848 Dátum: 11 jún 08, 18:48:45 » |
|
Sziasztok! Köszönöm a sok watchot Köszönöm mindenkinek . Nagyon jól esett a tegnapi szar nap után A-chan: Köszi, hogy szóltál. Nem szeretem az ilyesmit Bár valamilyen szinten elismerésnek veszem Juj:guy: próbáld meg innen: http://dorcyy.deviantart.com/art/Gantz-Nishi-Joichiro-202559741vagy az utolsó főoldal linkről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5849 Dátum: 11 jún 08, 20:27:54 » |
|
Akkro nem te tetted közzé a NKWT faces oldalán? Pedig én azt hittem... Amúgy szerintem azért nem tudja egy olyan valaki megnézni azt a rajzod, mert a deviant bekorhatárolta, és csak azok nézhetik meg, akik regizve vannak (mert elvileg ők már elmúltak 18).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|