A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5820 Dátum: 11 máj 24, 13:58:00 » |
|
Nekem egyelőre jó lesz a bamboo is. ^^ Ha belekezdek a tényleges munkába, majd veszek egy intuost, de szerintem most még felesleges.  Magamat ismerve, meg van annak is az esélye, hogy nem fogom annyira kihasználni. Ez esetben meg nem akarok érte 200-250 Eurot kiadni...  Szép ez a kép.  Emberábrázolásban nem vagyok olyan jó. Képről még valahogy megy, de fejből nem igazán... Különben mivel csináltad? Nekem golyóstollnak tűnik, de nem vennék rá mérget. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5821 Dátum: 11 máj 24, 23:28:29 » |
|
Hát igen  aztán ha már megszereti az ember a tabletját nem is akar másikat  De egyébként tollal rajzoltam, sima egyszerű eldobhatós tecsós tollal  Mert útálom a ceruzát  Hmm... ezen a képen mintha a sckanner a fejét eltolta volna a csajnak...  nem akarok még egy új scannert is venni wááá T_T http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2011/144/6/7/skip_by_oszaszi-d3h4wqa.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5822 Dátum: 11 máj 25, 12:07:12 » |
|
A megszeretős dologban is lehet valami...  Nem baj, legfeljebb lesz kettő.  Nekem kb mindegy, hogy mivel rajzolok, csak rajzolhassak.  Komolyan utálod a ceruzát?  Azt hogy lehet utálni??  Ez is szép.  Nem tudom, hogy milyen az eredeti, de szerintem rendben van. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #5823 Dátum: 11 máj 25, 13:38:01 » |
|
Én azért választottam ezt az avatart, meg az aláírást (bár nagyon nem kell magyarázni), mert egy az, hogy a Onepiece csapatban vagyok, de nem csak azért. Nagyon megfogott Zoro jelleme és rohadt vicces, főleg, amit Luffy szokott vele művelni, meg az eltévedései és elalvásai  az a best  + ahogy harcol, egy igazi harcos, nagyon jó kardforgató (talán a legjobb  ) Egyszerűen már a jelleme is megfogott 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #5825 Dátum: 11 máj 30, 14:47:12 » |
|
Egész jók lettek... Majd én is felrakom hamarosan az össz művészetemet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
 |
« Válasz #5826 Dátum: 11 máj 30, 15:18:22 » |
|
A-chan, a Deidara rajz nagyon-nagyon édes *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #5827 Dátum: 11 máj 30, 15:40:33 » |
|
A-chan, a Deidarás a legjobb 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5828 Dátum: 11 máj 30, 21:28:05 » |
|
Éééérdekes... Nekem is az tetszik a legjobban...  Mondjuk azon "dolgoztam" a legtöbbet. A többi csak vázlat. De köszi mindenki!  Egyszer kellene egy Deidarás összeállítást csinálnom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #5829 Dátum: 11 jún 01, 12:49:49 » |
|
úgy látom a verseny netes szavazókörébe nem kerültél be... Ha igen mond a neved és rád szavaz 40 ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kroli94
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5830 Dátum: 11 jún 01, 15:52:09 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 06, 00:09:59 írta Kroli94 »
|
Naplózva
|
"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket." Chuck Palahniuk
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5831 Dátum: 11 jún 01, 17:57:10 » |
|
Kár. Én is arra szavaztam volna, de majd legközelebb szerencsésebb leszel.
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #5832 Dátum: 11 jún 02, 21:55:01 » |
|
Színeztem PS-el egy Kyubi formos Narutot. Probáltam belőni az arany színt, többé kevésbé remélem sikerült. Azért rakom fel hogy, elmondjátok a véleményeteket. Mi tetszik, mi nem tetszik, mit kéne máshogy csinálnom stb. Előre is köszi ^^ http://imageshack.us/photo/my-images/402/naruto54104.jpg/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #5833 Dátum: 11 jún 02, 22:39:36 » |
|
Húúú... ez nekem bejött  vagy olyan Péli Barnabásan: "ez átjött"  de tényleg csupa, csupa jó dolgokat tudok mondani róla. Jó szép rajz, tetszik az a része, hogy ilyen kicsit rajzos átmenet van, főleg az tetszik, hogy nem matematikai egyenes vonalakkal csináltad, hanem úgy, mintha ceruzával csináltad volna. Viszont a szem lehetne kicsit világosabb és a szeme körül lévő paralelogramma forma, ami a szemöldök alatt van, az lehetne vékonyabb, nem kéne ilyen vastag vonalnak lennie és a fejpántot jobban kihúzhattad volna. Úgy összességében jó, nekem tetszik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #5834 Dátum: 11 jún 04, 21:30:06 » |
|