|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5626 Dátum: 10 szep 16, 16:04:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #5627 Dátum: 10 szep 16, 16:41:36 » |
|
Jajj, Cicám, nagyon jó lett! *.* Majd egyszer elregélheted, hogy hogyan árnyékoltál, meg hogy hogyan lett ennyire pontos a színezésed. :O Amikor én színeztem, kimentem a vonalon. T.T Az árnyékolásba bele se mertem fogni. xD Tudom már, Te fogod kiszínezni a leendő lineartjaimat. És akkor deviantarton nekünk is lesz közös munkánk. *.* Mit szólsz? :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5628 Dátum: 10 szep 16, 16:49:15 » |
|
Köszi Majd skype-on elregélem, hogy hogyan csináltam ok? ^^ És a közös munkában is benne vagyok *-*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #5629 Dátum: 10 szep 16, 17:59:04 » |
|
Nagyon királyság ez a rajz, elsőhöz képeset meg különösen. De mondjuk én már megdicsértem máshol, de csak a te kedvedért itt is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5630 Dátum: 10 szep 17, 10:55:31 » |
|
Hűű a kész Mű. *___* Nagyon jó lett. :3 Bár nekem félkészen is nagyon tetszett már. Ügyes vagy. :3 Hiába az én ikrem. A közös projekteteknek én leszek a fő rajongója. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5631 Dátum: 10 szep 17, 19:14:37 » |
|
...... ez az tök jó, de szerinted én is így leszólnám a kedvenceid? Szerintem meg ugyanolyan joga van véleményt nyilvánítani mint bárki másnak. Egyébként meg lent, aláírásban flickr-en frissült a galériám. Én tudom, hogy Aysee mennyire imádja Mayát, és csodálkozok, hogy nem akadt ki erre a hsz-re... Azért az a kedves kis smiley nem kellett volna oda... Éshogy ne csak off legyen, lecseréltem Kida-kunt Alois drágára Kuroshitsuji2-ből. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #5632 Dátum: 10 szep 17, 20:10:03 » |
|
szerintem Aes nem szólta le Mayát, csak megjegyzést tett, hogy könnyen összetéveszthető a női nemmel - megjegyzem, nekem _semmi_ bajom ezzel, engem nagyon lenyűgöz ez a divat *-* nem mellesleg, Japán uniszex ország.. ugyanakkor, ne rakjon hányós szmájlit, mert igen, joga van véleményezni, mint bárki másnak, de ne így, ilyen formában tegye. szvsz. ^^"
btw, Aysee, cukker a kutyád. *-* szeretem az ilyen kutyákat *-* tök szépek :3
Handy, tetszik az alád, meg avád, bár a Kuro2-t nem láttam, Aloisról már hallottam .. =D
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5633 Dátum: 10 szep 17, 20:12:58 » |
|
Nemsokára majd teszek fel egy kisebb galériát szovjet témával. ha valakit érdekel az szóljon PM-be és adok linket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5634 Dátum: 10 szep 18, 11:51:18 » |
|
Na nálam is megújulás történt. Aki olvassa a bleach mangát az tudja hogy Ichigonak ez a legújabb formája, Getsuga. (tiszta jól néz ki). Alában pedig az összes kage
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5635 Dátum: 10 szep 18, 12:45:46 » |
|
Danzou-t Tsunadére vagy Kakashira kéne cserélni. Danzou meghalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5637 Dátum: 10 szep 18, 19:58:03 » |
|
Na nálam is megújulás történt. Aki olvassa a bleach mangát az tudja hogy Ichigonak ez a legújabb formája, Getsuga. (tiszta jól néz ki). Alában pedig az összes kage
Ita, ezek nagyon király képek. Avához nem tok hozzászólni, nem olvasok Bleach-et. De az ala nagyon ott van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5638 Dátum: 10 szep 18, 22:41:30 » |
|
Nem én csináltam őket mind2 deviantart-os kép, persze átméretezve ez a kép még akkor készült mikor a kagegyűlés volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #5639 Dátum: 10 szep 25, 11:39:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
|