Miroku
|
|
« Válasz #4515 Dátum: 09 jún 22, 20:18:47 » |
|
Jajj, Shapi ne haragudj, de ezt le kell írnom. Többet nem kritizállak, bocsánat..
A rajzod ugyanis eszméletlenül f*sza lett, csak a csaj bal kezén, a mutatóujjal van némi gondom..Bár lehet, csak félrenézek vmit.. Kicsit hosszabb, mint az eredeti új lenne, és olyan fura alakja van. :S
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4516 Dátum: 09 jún 22, 20:22:47 » |
|
Jajj xD Szerintem így is jó az ujja :É És amúgy szépszép, főleg az arca tetszik jujguy pedig igenis tegyen fel képeket xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4517 Dátum: 09 jún 22, 20:33:53 » |
|
Ja, hogy az ujj? Hát ott nem csak az ujjal van probléma, hanem alapból az egész kéz el van b*szva, de nem volt kedvem vele többet foglalkozni. xD Igazából a mutatóujj ki van nyújtva, a többi ujj pedig be van hajtva. Csak nem nagyon sikerült megrajzolni, mert már agyilag halott voltam a sok virágtól. xD Meg a lábát is elb*sztam, de azt sem volt kedvem megrajzolni normálisan. xD Mondtam, hogy nem baj ha kritizálsz. Így én is észreveszem a hibákat... Mert tényleg vannak benne mindig bazinagy hibák, amik kiszúrják az ember szemét... csak én nem veszem észre soha. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #4518 Dátum: 09 jún 22, 20:37:55 » |
|
nekem nem hozza be *fenébe* >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4520 Dátum: 09 jún 22, 20:58:34 » |
|
Kijavítom a linket http://imagerz.com/QEROX0tvAwIAVlxIGQVRHolnap még linkelek 1 képet azt még csinálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4521 Dátum: 09 jún 22, 21:10:34 » |
|
Höhh, nincsen kitörve, nagyon is sokszor tartja úgy a kezét az ember. xDDD Fura helyen van? Nem mindenkinek, csak azoknak, akik túl perverzek és gondolataiktól nem tudnak szabadulni. xD Karikatúra? :'DDD Te is berakhatnál amúgy egy két rajzot Miroku... xD (És igen, az Ajsa az régi magyar női név. Jelentése ajak. :'D )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #4522 Dátum: 09 jún 22, 21:31:09 » |
|
Hát én bárhogy is erőlködök, derékszögben nem tudom behajlítani a csi..csi..csuklóm..x'DDD
ÉN?O_O Rajzot?xD Kincs, ami nincs..Hehe..xD Am én tényleg nem szoktam rajzolgatni..Csak painttal, és elég kezdetleges, arckifejezéseket..
Pl ilyet: http://kepfeltoltes.hu/view/090622/_H__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ez megvolt olyan félperc alatt, de annyira megtetszett, h kiraktam msnavának.. Szal én ilyeneket szoktam rajzolni, mikor unatkozok..
>>Óóó, erre felettébb büszke vagyok.. Gyümi Szenszéét rajzoltam meg, amikor reggel felkel.x'D http://kepfeltoltes.hu/view/090622/Kata_hajnali_kel_skor_www.kepfeltoltes.hu_.png
(Ha magyar is, elég régi.. xD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 22, 21:33:36 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
|
« Válasz #4523 Dátum: 09 jún 23, 00:10:37 » |
|
egy kis gyakorlás (vagy inkább elég sok ) és lepipálod Fekete Danit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4525 Dátum: 09 jún 23, 00:47:49 » |
|
Miroku, a szemüveges kép nekem tetszik. xD Habár maga a tény, hogy Paint sokat ront a színvonalon... Amúgy is rosszul áll a szeme. És a szemüveg keretének megoldása is érdeke-.... x"DDDDDDDD A Gyümis kép nagyon üt. xD És rájöttem, hogy Wolf nincs tisztában hogy rajzoltam meg a csajt. :FFFF Höhh, akk elmondom, ha más sem lenne, hogy szabadkézzel, grafikus táblával rajzoltam meg az egészet (nemcsak kiszíneztem xD ezért voltam félhalott a virágok után xD) Értettted Wolfiiiii? :FFFFFFFFFF Dani meg szerintem a humorral hódít, nem a rajzzal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #4526 Dátum: 09 jún 23, 00:52:40 » |
|
Shapi, a szemcsis rajzomnak nemigen van színvonala.. x'DD A keret meghát, csak úgy jött.. Am köszi..
SZABADKÉZZEL?O_O Jézusom..Én azthittem, photoshoppal.. O_O" Akk külön gratula hozzá..
És lehet, h a humorja több ember figyelmét kelti fel, mint a rajzolása, de még mindig sokkal jobban rajzol, mint én..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4527 Dátum: 09 jún 23, 00:56:10 » |
|
LOL? mármint úgy szabadkézzel, hogy grafikus táblával. xD Tehát ugyanúgy, mintha rajzlapon rajzolnék, csak ezt éppen a gépen rajzoltam... x"D
De nem toltam rá semmi féle már kész brushokat, amiket aztán kiszíneztem, ahogy egyesek hiszik... :FFFFFFFF
Egyszer én is rajzoltam Akatsukis képregényt, de az ilyen chibis volt. xD De már a második oldalnál untam az egészet... Így nem sokáig jutott a dolog. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #4529 Dátum: 09 jún 23, 02:03:14 » |
|
nem ábrázoltad ám elég hűen gyümit :O sokkal rémisztőbb ennél, nem-kómás állapotban is! :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|