noemimi-chan
|
|
« Válasz #4545 Dátum: 09 jún 24, 13:28:34 » |
|
safíííííííí tökre tetszik az avád *__* nagyon fain
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4546 Dátum: 09 jún 24, 14:02:02 » |
|
Nah ilyet is régen csináltam már Szóval sig: És kritikát kére, nem "húdejó"-t, ha lehet. Nyau ~ Szerintem az egész jó csak nekem túl csicsásak a betűk és nemto elolvasnixDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #4547 Dátum: 09 jún 24, 14:59:50 » |
|
tudom, állandóan tulcsicsázom xD majdmost ugyis van időm, csinálok még vagy négyet, és gyakorlom a szöveget xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4548 Dátum: 09 jún 24, 15:03:00 » |
|
Mondjuk ha a szövegről leveszed ezta csicsás izét akkor meglehetne csinálni azt hogy így körbe és akkor megtardhatod a a mániűdat hogy kicsicsázd és énis eltudom olvasnixDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4549 Dátum: 09 jún 24, 15:04:06 » |
|
xenon már megbocsáss de ezne mit nem lehet elolvasni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4550 Dátum: 09 jún 24, 15:07:47 » |
|
amennyire éntudom nemvagyok diszlexiás de nemtom elolvasnixD és ez nagyszó főleg úgy hogy az énírásomat senkimás nemtudja elolvasnicsakénxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vash21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4551 Dátum: 09 jún 24, 15:10:13 » |
|
Jajj na, kijavítottam az előzőt...
Értem. Most ennek a Bamboonak lement kissé az ára és a Wacomról énis jókat hallottam. Mindegy beruházok, aztán majd meglátjuk. Ha tudok vele valami értelmeset, akkor majd feldobom ide is!^^ Köszi az infókat.
|
|
|
Naplózva
|
Geeez...
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4552 Dátum: 09 jún 24, 15:36:12 » |
|
Érdekes én eltudtma olvasni És amúgy az én írásomat is cska én tudom elolvasni,meg talán még 1 ember
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
|
« Válasz #4554 Dátum: 09 jún 24, 18:11:18 » |
|
ez egy kicsit (ugy egy pontal) jobb. photoshoppal csináltad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto fan mester
Chuunin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #4555 Dátum: 09 jún 24, 18:29:35 » |
|
nem, nem azzal csináltam de kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4556 Dátum: 09 jún 24, 19:39:50 » |
|
a reklám a lelke mindennnek már csak egy év és talán neki állhatok a rajzolásnak a wacom táblái nagyon jók, mindegy melyiket válaszjátok -_- Trust-ot ne vegyetek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4557 Dátum: 09 jún 24, 20:21:10 » |
|
Xiiau az aládat te rajzoltad? xD Nagyon nagy. :'DDD Lehet rajta röhögni. xD És OMG, nagyon jó az a rajz... O.O Az összes rajzod nagyon jó... O.o Nekem meg fogalmam sincs, hogy hová kell ezt tenni (Lehet a grafikai topic... vagy animációk vagy... nem tudom xD) de mivel rajzolni kellett, azért remélem nem sért nagyon szabályt, ha ide teszem fel. xD Szóval csináltam ilyen kis animáció szerűséget. Megint beleőrültem a rajzolásba, mert most is túl sokat kellett. xD Ez lenne az: http://www.youtube.com/watch?v=PgguMvvjIswSemmi féle etnikai okokból való megnyilvánulást nem tartalmaz, csak unatkoztam. xD A tücsök és hangyás képregény meg alapból a felolvasás miatt tetszik, így megihletett. Ja, youtube sokat ront a minőségen... nagyon sokat... De ez van. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4558 Dátum: 09 jún 24, 20:30:06 » |
|
safíííííííí tökre tetszik az avád *__* nagyon fain
Köszi Noe. Már ideje volt váltani. Egyesek szerint úgyis undorító volt az előző. xD Szerintem az egész jó csak nekem túl csicsásak a betűk és nemto elolvasnixDD
Neeeee bántsd a betűűket. Nekem nagyon tetszenek. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4559 Dátum: 09 jún 24, 20:32:39 » |
|
azta k******* ez nagyon nagy gratula Saphira nagyon jó legjobb a ló a végen meg engem az emberke akit oda rajzoltál az öltözéke nagyon hasonlit egy kissebségi viselethez de nagyon jó az egész ha legközelebb is ilyet csinálsz linkeld be légyszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|