geryke5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #150 Dátum: 11 ápr 03, 19:20:32 » |
|
Ha bekerülnék a narutoba, 1. dolgom lenne felkeresni az akatsukit és autógrammot, közös fotót kérni.
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #151 Dátum: 11 ápr 03, 20:52:04 » |
|
Szilvás buktát, mert az szereti a székelybácsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #152 Dátum: 11 ápr 04, 02:28:13 » |
|
Megmutatnám egyes karaktereknek /neonfényben kivilágított Bleach felirat villódzása/, hogy mi az az in medias res. Csak, hogy pörögjenek az események egy kicsikét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke1521
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
császár
|
|
« Válasz #153 Dátum: 11 ápr 13, 15:06:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
mert én már csak ilyen vagyok :p
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 11 ápr 20, 12:20:45 » |
|
Almás pitét minden akatsuki member arcába!!!!! Most a háborúban segítenék.
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #155 Dátum: 11 jún 02, 18:13:27 » |
|
Ha bejutnék - az FMA-ba, megkeresném Edet, szépen óvatosan megpróbálnék a barátnője lenni és alkímiát tanulnék, - a Soul Eaterbe, elmennék valamilyen fegyvernek egy rendes fegyvermester mellé (minél szexibb, annál jobb), - a Narutoba, először fanolnám egy kicsit az Akatsukit, Tobit fejbe somnám egy mézeskalács baltával, aztán összehoznám Hakut és Zabuzát és egy ideig gyönyörködnék a live yaoi szépségeiben:] Nagyjából ennyi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 03, 13:11:23 írta feradraco »
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #156 Dátum: 11 jún 03, 11:55:28 » |
|
Én ha narutóba kerülnék folytatnám az eredeti történetet... és abban mint vmi isten a háttérből figyelném dolgokat és mikor szükégesnek érzem közbe lépnék és A Sperminátor c. filmből kiszedném az orgazmenátor nevű fegyvert és mindenkit halálra élveztetnék!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #157 Dátum: 11 jún 04, 11:00:12 » |
|
Kakuzu is? Meg kisame? Az aztán durva. Bár zetsu után meg sem lepődöm
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 04, 11:00:43 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 11 jún 06, 16:34:37 » |
|
Hát én élnék egy "hétköznapi" normális nyugalmas életet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke1521
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
császár
|
|
« Válasz #159 Dátum: 11 jún 09, 16:42:52 » |
|
ha bekerűlnék a narutóba akkor bizonyára próbálnék beilleszkedni a rossz oldalra#Đ és utánna ajedi visszatér módszer alapján át térnék a jó oldalra:D
|
|
|
Naplózva
|
mert én már csak ilyen vagyok :p
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 11 jún 10, 11:03:19 » |
|
Én ha a Narutóban lennék segbe rúgám szöcskét és rákényszeríteném,hogy naru oldalán legyen. Aztán elpusztítanám a holdat,hogy megszívja Madara. Ha viszont az opben lennék Akainu már nem élne. Fognám magam és lealáznám Foxyékat a Devy Backben. Aztán ennék gyümit és a kalózcsapatommal betörnék Impel Dawnba. Kalóz felkelést szítok és leigázzuk Marinefordot XDDDD. Csak ezeket a szerény dolgokat tenném meg.
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #161 Dátum: 11 jún 10, 13:53:02 » |
|
U.Masashi: ha bejutnék a Narutoba akkor megakadályoznám a terved mármint csak a mindenki megölését. Különben kiképeztetem őket (mindenkit ) is a Jashin vallásra és mi győznénk. Ja és elvennénk Hidan "egyediségét"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #162 Dátum: 11 jún 10, 14:18:38 » |
|
Ha bejutnék a One Piece világába, tuti lespannolnék Luffyékkal és megakadályoznám azt, hogy elkapja Fekete szakáll Ace-t. Talán szereznék vmi jó démongyümölcs erőt és beállnék Luffyékhoz 10. tagnak
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #163 Dátum: 11 jún 13, 12:10:10 » |
|
Na ez igen, szép hosszú leírás, sztem tök jó és ez a kép Kakuzu nőben
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 11 jún 13, 12:22:29 » |
|
Most komolyan szerinted ilyesmi megtörténhet?Ha valaki ilyen erős lenne az játszva könnyedséggel legyőzné az egész világot.Tulzásba vitted a dolgot.A másik az,hogy szeret férfiak közelébe lenni.Nemhiszem,hogy a férfiak szeretnék ha a közelében lenne. S más:A Narutoban évekig edzenek,mire olyan erősek lettek mint amilyenek.S az edzés nem olyan könnyü,mint amilyennek az animékbe látjuk,mert akkor mindenki olyan erős lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|