24 nov 26, 13:32:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mit csinálnál, hogyha bekerülnél az egyik anime világába?  (Megtekintve 53522 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Death Dawe
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #120 Dátum: 09 aug 03, 12:02:28 »

háát 1. sorban ott is maradnék ikszdé  

Naruto: természetesen Hyuga klánban lenék Nevet elvégzem az akadémiát leteszem a chunin vizsgát  megtanulnék egy vízmanipuláció jutsut ( ugyanazt mint Gaaranak a homok csak vízzel) Nevet megölném Suigetsut és elvenném Zabuza Katanaja-t Nevet utána körbenéznék az országokban közben tanulnék egy pár új jutsut  utána go home  konoha Nevet és csinálnám a kiszabott küldetéseket Nevet (jah és persze elrabolnám Temarit XP)

« Utoljára szerkesztve: 09 aug 04, 09:50:12 írta Gabesz » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #121 Dátum: 09 aug 04, 09:51:57 »

Dobnék egy hátast... Én mint anime szereplő? Na ne..... smirksweat

A téma címe kijavítva... Mondatot mindig nagy betűvel kezdünk... Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 04, 09:56:53 írta Gabesz » Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #122 Dátum: 09 aug 04, 10:23:31 »

Remélem én is így lennék:
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2322
Mert akkor sunáznám magam >< ikszdé.....

Amúgy ha főhősnek kerülnék bele, akkor nem utasítanám vissza az anime lánykák párosodási kérelmeit Kúl. :"D
Naplózva

Zurani
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

The shadow thief

« Válasz #123 Dátum: 09 okt 01, 17:40:35 »

ha én bekerülnék az egyik animéba pl legyen Naruto akk először is körülnéznék h mi a fenét keresek én itt ikszdé utána körbejárnám a vidéket és kérdezősködnék h hol lehet egy jót enni...ikszdé...majd elsajátítanák pár jutsut és utána alapítok egy szervezetet vagy csatlakoznék egy rejtett faluhoz ninjának Nyelvesít
Naplózva

UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #124 Dátum: 09 okt 04, 11:05:34 »

Háát Nevet utazgatnék szert tennék egypár jó jutsura,és amikor már elég erős lennék csatlakoznék az akatsukihoz Nyelvesít ikszdé
Naplózva
Brock Lee
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #125 Dátum: 09 okt 04, 18:07:23 »

Attól függ, hogy miként kerülök oda. Egy véletlen, visszafordíthatatlan esemény vagy egy oda-vissza alapú "kapu" nyitó gép segitségével.
Ha az 1. akkor teljesen mindegy, hogy melyik anime, mert az első reakcióm az lenne, hogy hülyét kapok Nevet Ezután megpróbálnék rájönni, hogy melyik anime és időben hol tart, mert elvégre nem lehet azonnal megállapítani. A 3. lépés animénként változik, hogy jó vagy rossz oldalra állnék-e /vagy esetleg semleges maradok/ és megváltoztatnám az események alakulását a számomra minél kedvezőbbre. Viszont ha az anime olyan amit nagyon nem kedvelek, akkor igyekeznék a szereplőktől minél távolabb lenni vagy legyilkolni őket  Ördögi /Már amennyiben képes lennék rá/.
Ha a 2. akkor majdnem teljesen mindegy, hogy melyik anime, mert az első reakcióm az lenne, hogy örülnék a fejemnek Nevet A géppel természetesen az anime egy korábbi időszakába mennék és alaposan felkészülnék, hogy később segítsem/legyilkoljam a főszereplőket  Mosolyog

De ha nem önmagam lennék, hanem vmelyik szereplő testébe kerülnék, akkor mindig a legerősebb szereplő lennék, hogy ne haljak meg. Ezt hiszem ez érhető Nyelvesít
Naplózva
amina
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

/Anti NaruSaku fangirl/

« Válasz #126 Dátum: 09 okt 04, 19:24:49 »

Hűű ha én a Narutoba bekerülnék akkor az első dolgom az lenne hogy csatlakoznék az akatsukihoz és összejönnék Hidannal *-* ikszdé Aztán jöhet a többi... elhejehujálni Sakurát és Karint ikszdé
Naplózva

EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #127 Dátum: 09 okt 15, 17:06:51 »

Naruto: Bábmester lennék, és meghoditanám a világot.
Bleach: Én lennék Kenpachi hadnagya. Elvinném Orihime-t és Neliel-t, és a háremem tagjai lennének.
Code Geass: C.C. és Kallen. Nevet
Air Gear: Simca Nevet
Death Note: Segitenék Kirának, de megölne :S
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #128 Dátum: 09 okt 18, 00:55:16 »

Keresnék egy kocsmát és innék egy sört... utána dobnék valami kaját. Utána neki állnék keresni, hogy kiadta ezt a drogot nekem...
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 18, 00:55:58 írta Hiei » Naplózva
Masika
Újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Igirisu love

« Válasz #129 Dátum: 09 dec 02, 21:33:42 »

Hmmm lássuk csak, még sosem gondolkoztam ezen^^"
Air Gear:
Gyorsan beszereznék egy Air Trek-et, aztán beiratkoznék Ikki sulijába, ott úgy is sok a jó arc xD Zabálnék Buccha-val, kihívnám egy jó kis bunyóra Ikki-t Nevet Aztán megcsipkedném Agito pofiját xD Elmennék Akitóval vásárolni, és felvetetnék vele egy csomó cuki ruhát. *____* Végül beállnék Ikkiékhez*-* Ja és persze lenyomnék Mikanal egy menetet LOLXD

Naruto:
Minden ott létező kaját megkóstolnék, majd bejárnám egész Konohát. Kipróbálnék pár meleg vizű forrást is XP Na meg persze pasikat lesnék.... de csak ukéket^___^ Csatlakoznék Narutóhoz (persze harcolni nem tudok, nem baj tudok karatéznia...az már valami XDDD) Gondolom egy mellékszereplő lenék aki az életét adja valami nemes ügy érdekében. Hahh szép halál. Ámen xD

Bleach
...Hmm...ez egy jó kérdés..Talán először körülnéznék Karakurában x3 Összehaverkodnék Tatsukival meg a többiekkel, aztán harakiriznék xD Hm...kíváncsi lennék Orihime kajájára is. x3

Code Geass
Virágot vinnék Euphemia sírjára =( Aztán Shirley-nek is =((( És végül Lulu-nak TT___TT *szipog* Aztán megkeresném Suzakut és az orra alá dugnék egy SuzaxLulu doujinshi-t T.T (L) Végül beállnék terroristának^.^

Okane ga Nai
Ayase annyira édes, hogy ha ránézek előtör belőlem a perverz.ikszdé Vennék egy fényképezőgépet (igen, veszek. lehet ott is válság van^.^) aztán lekapnám Ayasét miközben alszik, fürdik, öltözik....vagy miközben Kanou épp khm khm >.<# Nevet

Sayonara Zetsubou Sensei:
Azonnal beiratkoznék Nozomu osztályába és....hát jól elvonék xDDD Ott biztos sosem unatkozik az ember.ikszdé Talán zaklatnám a sensei-t az örökös yaoi mániámmal. XDXD

Ne nézzetek hülyének kérlek, ez az alap természetemXDXD
Naplózva
Flash
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #130 Dátum: 09 dec 03, 21:45:04 »

Ha a narutoba akkor elmennék ninjának majd isteníteném sasuke-t xD Meg ellennék Nevet
Ha a Death note-ba akkor a végét úgy rendezném hogy Near veszítsen,  de aztán megölöm Lightot is és ÉN lennék az újvilág istene ikszdé Ördögi
Naplózva

Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #131 Dátum: 09 dec 12, 21:45:24 »

Ha a Naruto világába pottyannék hát megpróbálnám megkeresni azokat a szereplőket akiket "ismerek' szólnék Tsunadének, hogy csináljon valamit, hogy én hazakerülhessek Nevet
Ha nem megy, akkor arra teszem fel az életem, hogy én legyek a következő Hokage ikszdé
nem tudom megpróbálnám lebeszélni Sasuke hajkurászásáról Narutot....
ami persze reménytelen :S
nem tudom, de nem kéne várnom hogy meg tudjam mi történik és ez nagyon nagy előny lenne ^^
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 19, 21:19:37 írta Nauzika » Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
ikariam
Chuunin
*

« Válasz #132 Dátum: 10 jan 15, 17:26:02 »

Én ha a Narutoba kerülnék hagynám hogy meglessen Masika Mosolyog  Nyelvesít
Naplózva

http://titok0008.qwqw.hu <---Oldalam! nézd meg, One piece nevelde.(remélem nem gond, ha az akkor írj üzit Admin, és leveszem.)
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #133 Dátum: 10 jan 15, 19:44:27 »

Ha bekerülnék egy anime világába.... Hát xD nem is tom - nem innák nyugtatóra orosz vodkát, és elnéznék a kórházba kivizsgálásra xD

Naruto:

Bajárnám Konohát, megtaposnám Konohamarut és barátait, ennék egy Rament, majd csatlakoznák az akatsukihoz mint kabala xD

Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #134 Dátum: 10 jan 15, 20:21:22 »

Hm... A kérdés jó...

Bleach:
Miután rájöttem, hogy hol vagyok, megkeresném Uraharat, és megértetném vele, hogy nekem azonnal shinigamivá kell válnom, miután ez sikerült, nyitnék egy swinger klubbot, ahova természetesen mindenkit szívesen várnék...  Nyelvesít

Naruto:
Elképzelhetően elég hamar Shikamaruba botlanék, és elkezdenék vele játszani, miután tisztáztam vele, hogy nem Ita reinkarnációja vagyok, csak nagyon hasonlítunk egymásra. Rettegnék, hogy mikor jelenik meg újabb karakter, aki összetéveszt vele...  És persze nyitnék egy swinger klubbot Nyelvesít

Death Note:
Igen hamar kerülnék L mellé, és akkor végre éjjel nappal csinálhatnám, amit szeretek, és még jól is járnék vele.  És mellékesnek nyitnék egy swinger klubbot...  Nyelvesít

Claymore:
Hát, meglehet előbb falnának fel, vagy alakulnék át, minthogy bármit is tudjak tenni.

Samurai Champloo:
Próbálnám megtalálni Jint, vagy Mugent, hogy tanítson, aztán hálából bevenném a vállalkozásba, és nyitnék egy swinger klubbot...  Nyelvesít

« Utoljára szerkesztve: 10 jan 17, 15:47:35 írta Lawliet- Ryuuzaki » Naplózva

Imagination more important than knowledge
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins