Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #120 Dátum: 09 aug 03, 12:02:28 » |
|
háát 1. sorban ott is maradnék Naruto: természetesen Hyuga klánban lenék elvégzem az akadémiát leteszem a chunin vizsgát megtanulnék egy vízmanipuláció jutsut ( ugyanazt mint Gaaranak a homok csak vízzel) megölném Suigetsut és elvenném Zabuza Katanaja-t utána körbenéznék az országokban közben tanulnék egy pár új jutsut utána go home konoha és csinálnám a kiszabott küldetéseket (jah és persze elrabolnám Temarit XP)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 04, 09:50:12 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 09 aug 04, 09:51:57 » |
|
Dobnék egy hátast... Én mint anime szereplő? Na ne..... A téma címe kijavítva... Mondatot mindig nagy betűvel kezdünk...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 04, 09:56:53 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #122 Dátum: 09 aug 04, 10:23:31 » |
|
Remélem én is így lennék: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2322Mert akkor sunáznám magam >< ..... Amúgy ha főhősnek kerülnék bele, akkor nem utasítanám vissza az anime lánykák párosodási kérelmeit . :"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zurani
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The shadow thief
|
|
« Válasz #123 Dátum: 09 okt 01, 17:40:35 » |
|
ha én bekerülnék az egyik animéba pl legyen Naruto akk először is körülnéznék h mi a fenét keresek én itt utána körbejárnám a vidéket és kérdezősködnék h hol lehet egy jót enni... ...majd elsajátítanák pár jutsut és utána alapítok egy szervezetet vagy csatlakoznék egy rejtett faluhoz ninjának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #124 Dátum: 09 okt 04, 11:05:34 » |
|
Háát utazgatnék szert tennék egypár jó jutsura,és amikor már elég erős lennék csatlakoznék az akatsukihoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #125 Dátum: 09 okt 04, 18:07:23 » |
|
Attól függ, hogy miként kerülök oda. Egy véletlen, visszafordíthatatlan esemény vagy egy oda-vissza alapú "kapu" nyitó gép segitségével. Ha az 1. akkor teljesen mindegy, hogy melyik anime, mert az első reakcióm az lenne, hogy hülyét kapok Ezután megpróbálnék rájönni, hogy melyik anime és időben hol tart, mert elvégre nem lehet azonnal megállapítani. A 3. lépés animénként változik, hogy jó vagy rossz oldalra állnék-e /vagy esetleg semleges maradok/ és megváltoztatnám az események alakulását a számomra minél kedvezőbbre. Viszont ha az anime olyan amit nagyon nem kedvelek, akkor igyekeznék a szereplőktől minél távolabb lenni vagy legyilkolni őket /Már amennyiben képes lennék rá/. Ha a 2. akkor majdnem teljesen mindegy, hogy melyik anime, mert az első reakcióm az lenne, hogy örülnék a fejemnek A géppel természetesen az anime egy korábbi időszakába mennék és alaposan felkészülnék, hogy később segítsem/legyilkoljam a főszereplőket De ha nem önmagam lennék, hanem vmelyik szereplő testébe kerülnék, akkor mindig a legerősebb szereplő lennék, hogy ne haljak meg. Ezt hiszem ez érhető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #126 Dátum: 09 okt 04, 19:24:49 » |
|
Hűű ha én a Narutoba bekerülnék akkor az első dolgom az lenne hogy csatlakoznék az akatsukihoz és összejönnék Hidannal *-* Aztán jöhet a többi... elhejehujálni Sakurát és Karint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #127 Dátum: 09 okt 15, 17:06:51 » |
|
Naruto: Bábmester lennék, és meghoditanám a világot. Bleach: Én lennék Kenpachi hadnagya. Elvinném Orihime-t és Neliel-t, és a háremem tagjai lennének. Code Geass: C.C. és Kallen. Air Gear: Simca Death Note: Segitenék Kirának, de megölne :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #128 Dátum: 09 okt 18, 00:55:16 » |
|
Keresnék egy kocsmát és innék egy sört... utána dobnék valami kaját. Utána neki állnék keresni, hogy kiadta ezt a drogot nekem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 18, 00:55:58 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Masika
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Igirisu love
|
|
« Válasz #129 Dátum: 09 dec 02, 21:33:42 » |
|
Hmmm lássuk csak, még sosem gondolkoztam ezen^^" Air Gear:Gyorsan beszereznék egy Air Trek-et, aztán beiratkoznék Ikki sulijába, ott úgy is sok a jó arc xD Zabálnék Buccha-val, kihívnám egy jó kis bunyóra Ikki-t Aztán megcsipkedném Agito pofiját xD Elmennék Akitóval vásárolni, és felvetetnék vele egy csomó cuki ruhát. *____* Végül beállnék Ikkiékhez*-* Ja és persze lenyomnék Mikanal egy menetet LOLXD Naruto:Minden ott létező kaját megkóstolnék, majd bejárnám egész Konohát. Kipróbálnék pár meleg vizű forrást is XP Na meg persze pasikat lesnék.... de csak ukéket^___^ Csatlakoznék Narutóhoz (persze harcolni nem tudok, nem baj tudok karatéznia...az már valami XDDD) Gondolom egy mellékszereplő lenék aki az életét adja valami nemes ügy érdekében. Hahh szép halál. Ámen xD Bleach...Hmm...ez egy jó kérdés..Talán először körülnéznék Karakurában x3 Összehaverkodnék Tatsukival meg a többiekkel, aztán harakiriznék xD Hm...kíváncsi lennék Orihime kajájára is. x3 Code Geass Virágot vinnék Euphemia sírjára =( Aztán Shirley-nek is =((( És végül Lulu-nak TT___TT *szipog* Aztán megkeresném Suzakut és az orra alá dugnék egy SuzaxLulu doujinshi-t T.T (L) Végül beállnék terroristának^.^ Okane ga NaiAyase annyira édes, hogy ha ránézek előtör belőlem a perverz. Vennék egy fényképezőgépet (igen, veszek. lehet ott is válság van^.^) aztán lekapnám Ayasét miközben alszik, fürdik, öltözik....vagy miközben Kanou épp khm khm Sayonara Zetsubou Sensei:Azonnal beiratkoznék Nozomu osztályába és....hát jól elvonék xDDD Ott biztos sosem unatkozik az ember. Talán zaklatnám a sensei-t az örökös yaoi mániámmal. XDXD Ne nézzetek hülyének kérlek, ez az alap természetemXDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #130 Dátum: 09 dec 03, 21:45:04 » |
|
Ha a narutoba akkor elmennék ninjának majd isteníteném sasuke-t xD Meg ellennék Ha a Death note-ba akkor a végét úgy rendezném hogy Near veszítsen, de aztán megölöm Lightot is és ÉN lennék az újvilág istene
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 09 dec 12, 21:45:24 » |
|
Ha a Naruto világába pottyannék hát megpróbálnám megkeresni azokat a szereplőket akiket "ismerek' szólnék Tsunadének, hogy csináljon valamit, hogy én hazakerülhessek Ha nem megy, akkor arra teszem fel az életem, hogy én legyek a következő Hokage nem tudom megpróbálnám lebeszélni Sasuke hajkurászásáról Narutot.... ami persze reménytelen :S nem tudom, de nem kéne várnom hogy meg tudjam mi történik és ez nagyon nagy előny lenne ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 19, 21:19:37 írta Nauzika »
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
ikariam
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 10 jan 15, 17:26:02 » |
|
Én ha a Narutoba kerülnék hagynám hogy meglessen Masika
|
|
|
Naplózva
|
http://titok0008.qwqw.hu <---Oldalam! nézd meg, One piece nevelde.(remélem nem gond, ha az akkor írj üzit Admin, és leveszem.)
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #133 Dátum: 10 jan 15, 19:44:27 » |
|
Ha bekerülnék egy anime világába.... Hát xD nem is tom - nem innák nyugtatóra orosz vodkát, és elnéznék a kórházba kivizsgálásra xD
Naruto:
Bajárnám Konohát, megtaposnám Konohamarut és barátait, ennék egy Rament, majd csatlakoznák az akatsukihoz mint kabala xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #134 Dátum: 10 jan 15, 20:21:22 » |
|
Hm... A kérdés jó... Bleach: Miután rájöttem, hogy hol vagyok, megkeresném Uraharat, és megértetném vele, hogy nekem azonnal shinigamivá kell válnom, miután ez sikerült, nyitnék egy swinger klubbot, ahova természetesen mindenkit szívesen várnék... Naruto: Elképzelhetően elég hamar Shikamaruba botlanék, és elkezdenék vele játszani, miután tisztáztam vele, hogy nem Ita reinkarnációja vagyok, csak nagyon hasonlítunk egymásra. Rettegnék, hogy mikor jelenik meg újabb karakter, aki összetéveszt vele... És persze nyitnék egy swinger klubbot Death Note: Igen hamar kerülnék L mellé, és akkor végre éjjel nappal csinálhatnám, amit szeretek, és még jól is járnék vele. És mellékesnek nyitnék egy swinger klubbot... Claymore: Hát, meglehet előbb falnának fel, vagy alakulnék át, minthogy bármit is tudjak tenni. Samurai Champloo: Próbálnám megtalálni Jint, vagy Mugent, hogy tanítson, aztán hálából bevenném a vállalkozásba, és nyitnék egy swinger klubbot...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 17, 15:47:35 írta Lawliet- Ryuuzaki »
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
|